mapouna protopao
Member
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Ημέρα ταξιδιού 2
- Ημέρα ταξιδιού 3
- Ημέρα Ταξιδιού 4
- Ημέρα Ταξιδιού 5
- Ημέρα Ταξιδιού 6
- Ημέρα Ταξιδιού 7
- Ημέρα Ταξιδιού 8
- Ημέρα Ταξιδιού 9
- Ημέρα Ταξιδιού 10
- Ημέρες Ταξιδιού 11 & 12
- Ημέρα Ταξιδιού 13
- Ημέρα Ταξιδιού 14
- Ημέρα Ταξιδιού 15
- Ημέρα Ταξιδιού 16
- Ημέρα Ταξιδιού 17
- Ημέρα Ταξιδιού 18
- Ημέρα Ταξιδιού 19
- Ημέρα Ταξιδιού 21
- Ημέρα Ταξιδιού 22
- Ημέρα Ταξιδιού 24
- Ημέρα Ταξιδιού 25
- Ημέρα Ταξιδιού 26
- Ημέρα Ταξιδιού 27
- Ημέρα Ταξιδιού 37
- Ημέρα Ταξιδιού 38
- Ημέρα Ταξιδιού 39
- Ημέρα Ταξιδιού 40
- Ημέρα Ταξιδιού 41
- Ημέρα Ταξιδιού 42
- Ημέρα Ταξιδιού 43
- Ημέρα Ταξιδιού 44
- Ημέρα Ταξιδιού 45
- Ημέρες Ταξιδιού 46 & 47
- Ημέρα Ταξιδιού 48
- Ημέρα Ταξιδιού 49
- Ημέρες Ταξιδιού 50 & 51
- Ημέρες Ταξιδιού 52 & 53
- Ημέρα Ταξιδιού 54
- Ημέρες Ταξιδιού 55 & 56
Ημέρα ταξιδιού 38
Η κανονική μου πτήση ήταν στις 18.00 αλλά ακυρώθηκε. Με έβαλαν σε μιαν άλλη σχεδόν 6 ώρες αργότερα με στάση στη Ζανζιβάρη. Αποτέλεσμα να φτάσω στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας Νταρ σε Σαλααμ, στις 2 και , μετά τα μεσάνυχτα. Είχα κλείσει ένα κατάλυμα δίπλα στο αεροδρόμιο και μια μεταφορά σ’αυτό.
Ήρθε πράγματι κάποιος να με παραλάβει, αλλά το αυτοκίνητο δεν έπαιρνε μπρος . Μαζεύτηκαν καμία δεκαριά ταξιτζήδες-μηχανικοί από πάνω από το ανοιχτό καπό αλλά τζίφος.
Με πήρε ένας άλλος και με πήγε σε μια σκοτεινή γειτονιά με χωματόδρομους. Ο σπιτονοικοκύρης είχε πάρει μάλλον έναν υπνάκο , γιατί έκανε δέκα λεπτά να μας ανοίξει.
Μαύρα σκοτάδια. Θρίλερ κατάσταση.
Στριφογύρισα κι άλλη μια ώρα από την υπερένταση μέχρι να με πάρει ο ύπνος.
Δεν είχα καμία πρεμούρα να πάω να δω το Νταρ ες Σαλαάμ, απλώς από εδώ έχω κλείσει την επόμενη πτήση σήμερα το απόγευμα.
Παρόλα αυτά αν δεν είχε ακυρωθεί η πτήση θα είχα ένα γεμάτο 24ωρο να κάνω και λίγο τουρισμό. Έτσι όπως έγινε θα ήταν μια σκέτη ταλαιπωρία, οπότε άραξα στο δωμάτιο μέχρι να πλησιάσει η ώρα της πτήσης.
Επόμενος σταθμός τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Δεν ήταν ποτέ προτεραιότητα ως προορισμός, ούτε νομίζω πως θα πήγαινα ποτέ εκεί σε ανεξάρτητο ταξίδι, αλλά σαν ένα μεγάλο , χορταστικό στοπόβερ δεν με χαλάει. Λέω να μείνω 4-5 μέρες και να αποφασίσω με την ησυχία μου για τον επόμενο προορισμό.
Από τα εμιράτα φεύγουν ένα σωρό πτήσεις σε δελεαστικές τιμές , από 60-80 ευρώ , που μου γαργαλάνε το Mapouna_Protopao ένστικτο.
Να πάω. Σαμαρκάνδη και να γυρίσω από Τασκένδη ή το αντίστροφο;
Ή να πάω στην Γεωργία και από εκεί κατευθείαν Θεσσαλονίκη;
Να πάω Ιορδανία;
Ή να πάω Αίγυπτο;
Να πάω στο γειτονικό Ομαν που μπορώ να πάω και με λεωφορείο;
Δεν ξέρω, δεν ξέρω . Ίσως πάρω την βοήθεια του κοινού.
Πάμε μια Ντουμπάι και βλέπουμε.
Bye bye Africa
Η κανονική μου πτήση ήταν στις 18.00 αλλά ακυρώθηκε. Με έβαλαν σε μιαν άλλη σχεδόν 6 ώρες αργότερα με στάση στη Ζανζιβάρη. Αποτέλεσμα να φτάσω στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας Νταρ σε Σαλααμ, στις 2 και , μετά τα μεσάνυχτα. Είχα κλείσει ένα κατάλυμα δίπλα στο αεροδρόμιο και μια μεταφορά σ’αυτό.
Ήρθε πράγματι κάποιος να με παραλάβει, αλλά το αυτοκίνητο δεν έπαιρνε μπρος . Μαζεύτηκαν καμία δεκαριά ταξιτζήδες-μηχανικοί από πάνω από το ανοιχτό καπό αλλά τζίφος.

Με πήρε ένας άλλος και με πήγε σε μια σκοτεινή γειτονιά με χωματόδρομους. Ο σπιτονοικοκύρης είχε πάρει μάλλον έναν υπνάκο , γιατί έκανε δέκα λεπτά να μας ανοίξει.
Μαύρα σκοτάδια. Θρίλερ κατάσταση.
Στριφογύρισα κι άλλη μια ώρα από την υπερένταση μέχρι να με πάρει ο ύπνος.
Δεν είχα καμία πρεμούρα να πάω να δω το Νταρ ες Σαλαάμ, απλώς από εδώ έχω κλείσει την επόμενη πτήση σήμερα το απόγευμα.
Παρόλα αυτά αν δεν είχε ακυρωθεί η πτήση θα είχα ένα γεμάτο 24ωρο να κάνω και λίγο τουρισμό. Έτσι όπως έγινε θα ήταν μια σκέτη ταλαιπωρία, οπότε άραξα στο δωμάτιο μέχρι να πλησιάσει η ώρα της πτήσης.
Επόμενος σταθμός τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Δεν ήταν ποτέ προτεραιότητα ως προορισμός, ούτε νομίζω πως θα πήγαινα ποτέ εκεί σε ανεξάρτητο ταξίδι, αλλά σαν ένα μεγάλο , χορταστικό στοπόβερ δεν με χαλάει. Λέω να μείνω 4-5 μέρες και να αποφασίσω με την ησυχία μου για τον επόμενο προορισμό.
Από τα εμιράτα φεύγουν ένα σωρό πτήσεις σε δελεαστικές τιμές , από 60-80 ευρώ , που μου γαργαλάνε το Mapouna_Protopao ένστικτο.
Να πάω. Σαμαρκάνδη και να γυρίσω από Τασκένδη ή το αντίστροφο;
Ή να πάω στην Γεωργία και από εκεί κατευθείαν Θεσσαλονίκη;
Να πάω Ιορδανία;
Ή να πάω Αίγυπτο;
Να πάω στο γειτονικό Ομαν που μπορώ να πάω και με λεωφορείο;
Δεν ξέρω, δεν ξέρω . Ίσως πάρω την βοήθεια του κοινού.
Πάμε μια Ντουμπάι και βλέπουμε.

Bye bye Africa
Last edited by a moderator: