mapouna protopao
Member
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Ημέρα ταξιδιού 2
- Ημέρα ταξιδιού 3
- Ημέρα Ταξιδιού 4
- Ημέρα Ταξιδιού 5
- Ημέρα Ταξιδιού 6
- Ημέρα Ταξιδιού 7
- Ημέρα Ταξιδιού 8
- Ημέρα Ταξιδιού 9
- Ημέρα Ταξιδιού 10
- Ημέρες Ταξιδιού 11 & 12
- Ημέρα Ταξιδιού 13
- Ημέρα Ταξιδιού 14
- Ημέρα Ταξιδιού 15
- Ημέρα Ταξιδιού 16
- Ημέρα Ταξιδιού 17
- Ημέρα Ταξιδιού 18
- Ημέρα Ταξιδιού 19
- Ημέρα Ταξιδιού 21
- Ημέρα Ταξιδιού 22
- Ημέρα Ταξιδιού 24
- Ημέρα Ταξιδιού 25
- Ημέρα Ταξιδιού 26
- Ημέρα Ταξιδιού 27
- Ημέρα Ταξιδιού 37
- Ημέρα Ταξιδιού 38
- Ημέρα Ταξιδιού 39
- Ημέρα Ταξιδιού 40
- Ημέρα Ταξιδιού 41
- Ημέρα Ταξιδιού 42
- Ημέρα Ταξιδιού 43
- Ημέρα Ταξιδιού 44
- Ημέρα Ταξιδιού 45
- Ημέρες Ταξιδιού 46 & 47
- Ημέρα Ταξιδιού 48
- Ημέρα Ταξιδιού 49
- Ημέρες Ταξιδιού 50 & 51
- Ημέρες Ταξιδιού 52 & 53
- Ημέρα Ταξιδιού 54
- Ημέρες Ταξιδιού 55 & 56
Ημέρα ταξιδιού 26
Κανόνισα να φτάσω στο αεροδρόμιο 3 ώρες πριν από την πτήση, σκεπτόμενος ότι το αεροδρόμιο μιας χαοτικής πόλης σαν την Βομβάη θα ήταν εξίσου χαοτικό.
Δεν έπεσα και πολύ έξωπραγματικά στο τσακ πρόλαβα την πτήση μου.
Σχεδόν 12 ώρες μετὰ και μετά από δύο απανωτές πτήσεις και μια μεταφορά με ταξί, μπαίνω στο καινούργιο μου χοστελ.
Και τι να δω εκεί .
Την κόρη μου περιτριγυρισμένη από δυο μαντράχαλους Μασάι με τις παραδοσιακές φορεσιές τους και τις αγκλίτσες τους κομπλέ, να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωση της.
Έσπευσα με σκοπό να την συμβουλέψω.
Θυγατέρα, το νου σου . Γνωρίζεις πως Once you go black, you never go back;
Αλλά μιλούσαν αγγλικά οι. Μασάΐ και είπα να μην τους δώσω και πολύ αέρα, αλλά αντίθετα να τους κόψω τη μαγκιά.
Μόλις με σύστησε ως μπαμπά, οι φοβεροί πολεμιστές, σκόρπισαν σαν νεογέννητα λιονταράκια που ψάχνουν την μάνα τους να βυζάξουν.
Δεν εξεπλάγην βέβαια αφού ήξερα ότι ήταν εδώ,ήδη από την προηγούμενη ημέρα.
Ήθελε ένα ταξιδάκι στα ζεστά κλίματα , οι φιλενάδες δεν ακολούθησαν και είπε να το κάνει με το μπαμπάκα που λείπει τόσο καιρό στα ξένα και τον έχει φάει η μοναξιά.
.Έκανα τέλος πάντων check in κλπ και κατευθύνθηκα στον κοιτώνα μου, όπου κατά τα ειωθότα θα κοιμόμουν με τρεις ξανθούλες κουκλίτσες.
Με υποδέχτηκαν σαν μαχαραγιά βεβαίως, ως προερχόμενο από την Ινδία, αλλά δεν ήμουν για πολλά πολλά.
Ας περιμένουν οι γυναίκες.
Ξέχασα να αναφέρω ότι όλα αυτά διαδραματίζονται σε ένα τουριστικό χωριουδάκι, το Nungwi της εξωτικής. Ζανζιβάρης.
Κανόνισα να φτάσω στο αεροδρόμιο 3 ώρες πριν από την πτήση, σκεπτόμενος ότι το αεροδρόμιο μιας χαοτικής πόλης σαν την Βομβάη θα ήταν εξίσου χαοτικό.
Δεν έπεσα και πολύ έξωπραγματικά στο τσακ πρόλαβα την πτήση μου.
Σχεδόν 12 ώρες μετὰ και μετά από δύο απανωτές πτήσεις και μια μεταφορά με ταξί, μπαίνω στο καινούργιο μου χοστελ.

Και τι να δω εκεί .
Την κόρη μου περιτριγυρισμένη από δυο μαντράχαλους Μασάι με τις παραδοσιακές φορεσιές τους και τις αγκλίτσες τους κομπλέ, να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωση της.
Έσπευσα με σκοπό να την συμβουλέψω.
Θυγατέρα, το νου σου . Γνωρίζεις πως Once you go black, you never go back;
Αλλά μιλούσαν αγγλικά οι. Μασάΐ και είπα να μην τους δώσω και πολύ αέρα, αλλά αντίθετα να τους κόψω τη μαγκιά.
Μόλις με σύστησε ως μπαμπά, οι φοβεροί πολεμιστές, σκόρπισαν σαν νεογέννητα λιονταράκια που ψάχνουν την μάνα τους να βυζάξουν.
Δεν εξεπλάγην βέβαια αφού ήξερα ότι ήταν εδώ,ήδη από την προηγούμενη ημέρα.
Ήθελε ένα ταξιδάκι στα ζεστά κλίματα , οι φιλενάδες δεν ακολούθησαν και είπε να το κάνει με το μπαμπάκα που λείπει τόσο καιρό στα ξένα και τον έχει φάει η μοναξιά.
.Έκανα τέλος πάντων check in κλπ και κατευθύνθηκα στον κοιτώνα μου, όπου κατά τα ειωθότα θα κοιμόμουν με τρεις ξανθούλες κουκλίτσες.
Με υποδέχτηκαν σαν μαχαραγιά βεβαίως, ως προερχόμενο από την Ινδία, αλλά δεν ήμουν για πολλά πολλά.
Ας περιμένουν οι γυναίκες.

Ξέχασα να αναφέρω ότι όλα αυτά διαδραματίζονται σε ένα τουριστικό χωριουδάκι, το Nungwi της εξωτικής. Ζανζιβάρης.
Last edited by a moderator: