mapouna protopao
Member
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Ημέρα ταξιδιού 2
- Ημέρα ταξιδιού 3
- Ημέρα Ταξιδιού 4
- Ημέρα Ταξιδιού 5
- Ημέρα Ταξιδιού 6
- Ημέρα Ταξιδιού 7
- Ημέρα Ταξιδιού 8
- Ημέρα Ταξιδιού 9
- Ημέρα Ταξιδιού 10
- Ημέρες Ταξιδιού 11 & 12
- Ημέρα Ταξιδιού 13
- Ημέρα Ταξιδιού 14
- Ημέρα Ταξιδιού 15
- Ημέρα Ταξιδιού 16
- Ημέρα Ταξιδιού 17
- Ημέρα Ταξιδιού 18
- Ημέρα Ταξιδιού 19
- Ημέρα Ταξιδιού 21
- Ημέρα Ταξιδιού 22
- Ημέρα Ταξιδιού 24
- Ημέρα Ταξιδιού 25
- Ημέρα Ταξιδιού 26
- Ημέρα Ταξιδιού 27
- Ημέρα Ταξιδιού 37
- Ημέρα Ταξιδιού 38
- Ημέρα Ταξιδιού 39
- Ημέρα Ταξιδιού 40
- Ημέρα Ταξιδιού 41
- Ημέρα Ταξιδιού 42
- Ημέρα Ταξιδιού 43
- Ημέρα Ταξιδιού 44
- Ημέρα Ταξιδιού 45
- Ημέρες Ταξιδιού 46 & 47
- Ημέρα Ταξιδιού 48
- Ημέρα Ταξιδιού 49
- Ημέρες Ταξιδιού 50 & 51
- Ημέρες Ταξιδιού 52 & 53
- Ημέρα Ταξιδιού 54
- Ημέρες Ταξιδιού 55 & 56
Ημέρα ταξιδιού 18.
Ξύπνησα με το πάσο μου.
Παραλία δεν παίζει πρωινιάτικα, είχα και μια λιγουρίτσα και είπα να πάω για πρωινό.
Μπήκα στο Bee’s Knees Cafe γιατί εκτός του ότι μου άρεσε το όνομα, είχε και την επιλογή καρέκλα-τραπέζι, εκτός από ένα μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι όπου κάθονταν οκλαδόν τοπικοί γκουρού και διάφορες φευγάτες τύπισσες.
Πήρα ένα τοστάκι και μια φρουτοσαλάταμε την ιδέα ότι δεν έχω φάει σχεδόν καθόλου τροπικά εξωτικά φρούτα.
Τελικά είχε καρπούζι, φράουλα, μπανάνα και ανανά
Ρε φίλε τέτοια τρώω και σπίτι μου.
Οκ ωραία ήταν. Δροσερή.
Ήρθε η ώρα να σχεδιάσω την μετάβαση στην Βομβάη. Έχω μέρες μπροστά μου αλλά ας λάβω τα μέτρα μου. Το αεροπλάνο είναι φθηνό 30 ευρώ αλλά θέλεις και άλλα 80 για ταξί αεροδρομίου αν δεν θες να μπλέξεις με ΜΜΜ.
Δεύτερη επιλογή το τρένο. Τα τρένα στην Ινδία είναι πήχτρα , έχουν λίστες αναμονής , overbooking κλπ.
Αλλά έχουν την ευκολία ότι είσαι κατευθείαν στο κέντρο της πόλης.
Κι επειδή είμαι αλλεργικός στα αεροδρόμια,
αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου ,μέσω γνωστής , παγκόσμιας εμβέλειας εφαρμογής έκδοσης εισιτηρίων.
Όντως βρήκα θέση στις ακριβότερες βέβαια classes και τικαρα ένα έξτρα ποσόν ασφαλείας ,όπου σε βεβαιώνει ότι θα ταξιδέψεις σίγουρα.
Κι αν δεν ταξιδέψεις δικαιούσαι αποζημίωση στο τριπλάσιο. Τι συστήματα είναι αυτά.
Ναι σε όλα λέω , και περιμένω να μου ζητήσει αριθμό κάρτας.
Οοοοοοχι καριολακι λέει , δεν είναι τόσο απλό.
Για να κλείσεις εισιτήριο πρέπει να κάνεις user registration στο site του Ινδικού ΟΣΕ.
Ε να κάνω κι ένα registration λέω. Τα παίζω στα δάχτυλα αυτά τώρα.
Βάζω στοιχεία . Κομπλέ.
Βάλτε το OTP που θα λάβετε.
OTP , ότι πεις λέω .
Έχω λαλήσει ήδη και συνδιαλέγομαι με το τηλέφωνο μου.
Έρχεται το ΟΤP στο κινητό, το συμπληρώνω, πατάω enter Τζίφος.
Ήθελε και το OTP του mail..Διαφορετικό.
Αυτό ήρθε μετά από πέντε λεπτά .
Το έβαλα αλλά φυσικά είχε λήξει ο χρόνος του πρώτου OTP.
Αυτό επαναλήφθηκε 4- 5 φορές μέχρι που σικτίρισα και το παράτησα.
Πρέπει να ξαναδώ τις επιλογές μου.
Ένα από τα θεματάκια που εχει να διαχειριστεί ο solo traveler, είναι το ζήτημα του μπάνιου στην θάλασσα.
Είτε σε ερημική παραλία, είτε σε πολυσύχναστη, πάντα έχεις την έγνοια μην σου ξαφρίσουν το μπακπακ , το κινητό, το πορτοφόλι κι αυτό δεν σ’ αφήνει να το απολαύσεις.
Εδώ οι συνθήκες μοιάζουν ιδανικές.
Η θάλασσα στα 100 μέτρα από το κατάλυμα.
Πήρα πετσέτα , κινητό και 500 ρουπίες για μπίρες μόνο και έπιασα ξαπλώστρα πρώτη στο κύμα.
Πήρα και την μπίρα μου και είπα να χαλαρώσω αλλά φεύ.
Ανά λεπτό πέρναγαν και στεκόταν μπροστά μου κόβοντας μου τον ήλιο,
η μασατζού, η νυχού, η κοτσιδού ,η βραχιολού, η τατουατζού χέννας , πωλητές πάσης φύσεως σνακ, ιεραπόστολοι τοπικών αιρέσεων κλπ.
Μου ήρθε να πέσω στη θάλασσα. Και αυτό έκανα.
Μπήκα με την όπισθεν λοκάροντας την ξαπλώστρα,μην μου ξαφρίσουν το κινητό και μετά τον Ινδικό πήρα το χρίσμα και στην Αραβική θάλασσα.
Παρότι όλα φαίνονται να κυλούν χαλαρά , στο Arambol υπάρχει πλούσια εκπαιδευτική, καλλιτεχνική και πολιτιστική δραστηριότητα.
Αυτό αποδεικνύεται από τα εκατοντάδες αφισάκια που καλύπτουν κάθε ακάλυπτο τοίχο της πόλης.
Δεκάδες εμφανίσεις ντόπιων και ξένων μουσικών καθημερινά. Μαθήματα γιόγκα για αρχάριους και προχωρημένους με παραλλαγές από διάφορες πολιτείες ,
Vedic astrology, ecstatic dance, sound healing ,body percussion,macrame techniques workshops.
Λέξεις που είχα διαβάσει προ αιώνων σε εγκυκλοπαίδειες ή άρθρα όπως μάντρα, τσάκρα, κουνταλίνι, ταντρα κλπ. επανέρχονται στην μνήμη.
Το ταντρικο σεξ μάλιστα- εγκεφαλικό χωρίς εκσπερμάτωση- μου είχε φανεί τελείως ξενέρωτο τότε με την τεστοστερόνη της νεότητας να κοχλάζει.
Τώρα ως μεσήλικας και με έναν αλητήριο που τον λένε προστάτη να μου πετάει πετραδάκια στο παράθυρο και να μου χαλάει το πρωινό χουζούρι, χμμ , ναι ,ίσως ,γιατί όχι,το ακούω .
Με αυτές τις σκέψεις πήγα στο κλαμπ “This is it”για να ακούσω live τους “Tantric monkeys” οι οποίοι παίζουν Irish gypsy folk.
Με το Irish gypsy το μυαλό μου πήγε σε τύπους με τραγιάσκες σαν τους Peaky Blinders να γαζώνουν στην σκηνή σαν τους Arctic Monkeys.
Δυστυχώς ήταν τελείως ψοφίμια. Ίσως τελικά το ταντρικό σεξ σε ξεζουμίζει.
Άστο καλύτερα.
Τους παράτησα στο μισάωρο και πήγα στην βεράντα μας.
Ο φίλος μου ο Πους ήταν νηφάλιος σήμερα και σε μεγάλη φόρμα.
Του ανέφερα το θέμα με την έκδοση εισιτηρίου για την Βομβάη και μου είπε άστο επάνω μου.
Φτου κι από την αρχή.
Τρία κινητά και δύο Wi-fi σε συντονισμό για να προλάβουμε τα γμμένα OTP.
Σε καμία ώρα κατάφερα να πάρω την γμμένη registration. Πανηγύρια.
Έχεις δρόμο ακόμα λέει ο Πους . Πρέπει να κατεβάσεις μια πλατφόρμα που θα την φορτίσεις με το αντίτιμο του εισιτηρίου γιατί μόνο από κει τραβάει χρήματα ο Ινδικός ΟΣΕ. Απλά πράγματα. Προχωράμε.
Η τελευταία πίστα ήταν ιδιαίτερα αγχωτική. Για να ξεκολλήσει η user registration, είχαμε βάλει το ινδικό νούμερο τηλεφώνου και την διεύθυνση του καταλύματος.
Σε ένα από τα δεκάδες drop down μενού που συμπλήρωσα ήταν η επιλογή nationality. Πάω να την αλλάξω σε Greek αλλά τζίφος. Ήταν ανενεργή και κλειδωμένη στο Indian.
Τι κάνουμε ρε Πους; Αμηχανία.
Και δεν με λες και μελανούρι.
Πάτα το Κιμ ,λέω.
Σε μισό λεπτό έχει έρθει στο e-mail το εισιτήριο , με τα bar code, κομπλέ.
Τώρα το αν θα ταξιδέψω τελικά, ο Θεός , ο Αλλάχ , ο Βισνού να βάλουν το χέρι τους. Ποντάρω στον Βισνού γιατί έχει τέσσερα χέρια,
Ξύπνησα με το πάσο μου.
Παραλία δεν παίζει πρωινιάτικα, είχα και μια λιγουρίτσα και είπα να πάω για πρωινό.
Μπήκα στο Bee’s Knees Cafe γιατί εκτός του ότι μου άρεσε το όνομα, είχε και την επιλογή καρέκλα-τραπέζι, εκτός από ένα μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι όπου κάθονταν οκλαδόν τοπικοί γκουρού και διάφορες φευγάτες τύπισσες.

Πήρα ένα τοστάκι και μια φρουτοσαλάταμε την ιδέα ότι δεν έχω φάει σχεδόν καθόλου τροπικά εξωτικά φρούτα.
Τελικά είχε καρπούζι, φράουλα, μπανάνα και ανανά
Ρε φίλε τέτοια τρώω και σπίτι μου.
Οκ ωραία ήταν. Δροσερή.
Ήρθε η ώρα να σχεδιάσω την μετάβαση στην Βομβάη. Έχω μέρες μπροστά μου αλλά ας λάβω τα μέτρα μου. Το αεροπλάνο είναι φθηνό 30 ευρώ αλλά θέλεις και άλλα 80 για ταξί αεροδρομίου αν δεν θες να μπλέξεις με ΜΜΜ.
Δεύτερη επιλογή το τρένο. Τα τρένα στην Ινδία είναι πήχτρα , έχουν λίστες αναμονής , overbooking κλπ.
Αλλά έχουν την ευκολία ότι είσαι κατευθείαν στο κέντρο της πόλης.
Κι επειδή είμαι αλλεργικός στα αεροδρόμια,
αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου ,μέσω γνωστής , παγκόσμιας εμβέλειας εφαρμογής έκδοσης εισιτηρίων.
Όντως βρήκα θέση στις ακριβότερες βέβαια classes και τικαρα ένα έξτρα ποσόν ασφαλείας ,όπου σε βεβαιώνει ότι θα ταξιδέψεις σίγουρα.
Κι αν δεν ταξιδέψεις δικαιούσαι αποζημίωση στο τριπλάσιο. Τι συστήματα είναι αυτά.
Ναι σε όλα λέω , και περιμένω να μου ζητήσει αριθμό κάρτας.
Οοοοοοχι καριολακι λέει , δεν είναι τόσο απλό.
Για να κλείσεις εισιτήριο πρέπει να κάνεις user registration στο site του Ινδικού ΟΣΕ.
Ε να κάνω κι ένα registration λέω. Τα παίζω στα δάχτυλα αυτά τώρα.
Βάζω στοιχεία . Κομπλέ.
Βάλτε το OTP που θα λάβετε.
OTP , ότι πεις λέω .
Έχω λαλήσει ήδη και συνδιαλέγομαι με το τηλέφωνο μου.
Έρχεται το ΟΤP στο κινητό, το συμπληρώνω, πατάω enter Τζίφος.
Ήθελε και το OTP του mail..Διαφορετικό.
Αυτό ήρθε μετά από πέντε λεπτά .
Το έβαλα αλλά φυσικά είχε λήξει ο χρόνος του πρώτου OTP.
Αυτό επαναλήφθηκε 4- 5 φορές μέχρι που σικτίρισα και το παράτησα.
Πρέπει να ξαναδώ τις επιλογές μου.
Ένα από τα θεματάκια που εχει να διαχειριστεί ο solo traveler, είναι το ζήτημα του μπάνιου στην θάλασσα.
Είτε σε ερημική παραλία, είτε σε πολυσύχναστη, πάντα έχεις την έγνοια μην σου ξαφρίσουν το μπακπακ , το κινητό, το πορτοφόλι κι αυτό δεν σ’ αφήνει να το απολαύσεις.
Εδώ οι συνθήκες μοιάζουν ιδανικές.
Η θάλασσα στα 100 μέτρα από το κατάλυμα.
Πήρα πετσέτα , κινητό και 500 ρουπίες για μπίρες μόνο και έπιασα ξαπλώστρα πρώτη στο κύμα.
Πήρα και την μπίρα μου και είπα να χαλαρώσω αλλά φεύ.
Ανά λεπτό πέρναγαν και στεκόταν μπροστά μου κόβοντας μου τον ήλιο,
η μασατζού, η νυχού, η κοτσιδού ,η βραχιολού, η τατουατζού χέννας , πωλητές πάσης φύσεως σνακ, ιεραπόστολοι τοπικών αιρέσεων κλπ.
Μου ήρθε να πέσω στη θάλασσα. Και αυτό έκανα.
Μπήκα με την όπισθεν λοκάροντας την ξαπλώστρα,μην μου ξαφρίσουν το κινητό και μετά τον Ινδικό πήρα το χρίσμα και στην Αραβική θάλασσα.
Παρότι όλα φαίνονται να κυλούν χαλαρά , στο Arambol υπάρχει πλούσια εκπαιδευτική, καλλιτεχνική και πολιτιστική δραστηριότητα.
Αυτό αποδεικνύεται από τα εκατοντάδες αφισάκια που καλύπτουν κάθε ακάλυπτο τοίχο της πόλης.
Δεκάδες εμφανίσεις ντόπιων και ξένων μουσικών καθημερινά. Μαθήματα γιόγκα για αρχάριους και προχωρημένους με παραλλαγές από διάφορες πολιτείες ,

Vedic astrology, ecstatic dance, sound healing ,body percussion,macrame techniques workshops.

Λέξεις που είχα διαβάσει προ αιώνων σε εγκυκλοπαίδειες ή άρθρα όπως μάντρα, τσάκρα, κουνταλίνι, ταντρα κλπ. επανέρχονται στην μνήμη.
Το ταντρικο σεξ μάλιστα- εγκεφαλικό χωρίς εκσπερμάτωση- μου είχε φανεί τελείως ξενέρωτο τότε με την τεστοστερόνη της νεότητας να κοχλάζει.

Τώρα ως μεσήλικας και με έναν αλητήριο που τον λένε προστάτη να μου πετάει πετραδάκια στο παράθυρο και να μου χαλάει το πρωινό χουζούρι, χμμ , ναι ,ίσως ,γιατί όχι,το ακούω .
Με αυτές τις σκέψεις πήγα στο κλαμπ “This is it”για να ακούσω live τους “Tantric monkeys” οι οποίοι παίζουν Irish gypsy folk.

Με το Irish gypsy το μυαλό μου πήγε σε τύπους με τραγιάσκες σαν τους Peaky Blinders να γαζώνουν στην σκηνή σαν τους Arctic Monkeys.
Δυστυχώς ήταν τελείως ψοφίμια. Ίσως τελικά το ταντρικό σεξ σε ξεζουμίζει.
Άστο καλύτερα.
Τους παράτησα στο μισάωρο και πήγα στην βεράντα μας.
Ο φίλος μου ο Πους ήταν νηφάλιος σήμερα και σε μεγάλη φόρμα.
Του ανέφερα το θέμα με την έκδοση εισιτηρίου για την Βομβάη και μου είπε άστο επάνω μου.
Φτου κι από την αρχή.
Τρία κινητά και δύο Wi-fi σε συντονισμό για να προλάβουμε τα γμμένα OTP.
Σε καμία ώρα κατάφερα να πάρω την γμμένη registration. Πανηγύρια.
Έχεις δρόμο ακόμα λέει ο Πους . Πρέπει να κατεβάσεις μια πλατφόρμα που θα την φορτίσεις με το αντίτιμο του εισιτηρίου γιατί μόνο από κει τραβάει χρήματα ο Ινδικός ΟΣΕ. Απλά πράγματα. Προχωράμε.
Η τελευταία πίστα ήταν ιδιαίτερα αγχωτική. Για να ξεκολλήσει η user registration, είχαμε βάλει το ινδικό νούμερο τηλεφώνου και την διεύθυνση του καταλύματος.
Σε ένα από τα δεκάδες drop down μενού που συμπλήρωσα ήταν η επιλογή nationality. Πάω να την αλλάξω σε Greek αλλά τζίφος. Ήταν ανενεργή και κλειδωμένη στο Indian.
Τι κάνουμε ρε Πους; Αμηχανία.
Και δεν με λες και μελανούρι.
Πάτα το Κιμ ,λέω.
Σε μισό λεπτό έχει έρθει στο e-mail το εισιτήριο , με τα bar code, κομπλέ.
Τώρα το αν θα ταξιδέψω τελικά, ο Θεός , ο Αλλάχ , ο Βισνού να βάλουν το χέρι τους. Ποντάρω στον Βισνού γιατί έχει τέσσερα χέρια,
Last edited by a moderator: