πρώην πρόεδρος της Πολωνίας :ΡΤι είναι το Lech?
Είσαι σίγουρη για το φύλο που έχεις βάλει στο άβατάρ σου γιατί όπως γράφεις μου θυμίζεις ένα φίλο απ' το φόρουμ των 4Τροχών!Εσυ ρε φιλαρακι το porsche το cayenne... Έχω βαλει υγραέριο φιλε δεν καιει τιποτά!...
Πούλα το και πάρε Skoda Yeti 1.2 TSI... και θα έχεις τη μισή κατανάλωση και δε θα κινδυνεύεις να στο κλέψουν στο Μπάνσκο.Αστα αστα "φιλαρακι" ..ρωτα και μας ...ειμεθα βενζινοπληκτοι .....και ειμεθα και οφ τοπικ βεβαιως βεβαιως .
Θα δεχθω τις συμβουλες σου αλλα εχουμε βγει εκτος θεματος,δεν ειμαστε εδω να μιλησουμε για αμαξια...Είσαι σίγουρη για το φύλο που έχεις βάλει στο άβατάρ σου γιατί όπως γράφεις μου θυμίζεις ένα φίλο απ' το φόρουμ των 4Τροχών!
Πούλα το και πάρε Skoda Yeti 1.2 TSI... και θα έχεις τη μισή κατανάλωση και δε θα κινδυνεύεις να στο κλέψουν στο Μπάνσκο.
Δεν ξερω για το φυλο, παντως sweetie δεν τη λες...Είσαι σίγουρη για το φύλο που έχεις βάλει στο άβατάρ σου γιατί όπως γράφεις μου θυμίζεις ένα φίλο απ' το φόρουμ των 4Τροχών!
κανεις πολυ κρυα αστεια λογω των βορειων χωρων που εχεις επισκεφτει.Εχεις παει στο Μπανσκο?πες μας τη γνωμη σου,δε μας νοιαζει αν εχεις και yugoH συμβουλή είναι για την KLEOPATRA... δε θα τολμούσα ποτέ να προτείνω ένα ταπεινό Skoda σε μια ιδιοκτήτρια Porsche (έστω και αν λόγω οικονομικής κρίσης δεν μπορεί πια να διαμένει στο Kempinski).
ειναι που πολλους μας εξοργισε και αλλοι το εριξαν στην πλακα για να μηνΟχι μονο δεν ξαναπαταμε εκει, αλλα το καλοκαιρι στο χωραφι οι ομοεθνεις τους θα παιρνουν 10 ευρω μεροκαματο και χωρις νερό.Ετσι να στρωσουν χαρακτηρα...
Μια χαρα ηταν το ποστ μου,πηγαινε ακριβως σε αυτους που μας αφοριζουν συνεχεια ως Ελληνες. Φανταζομαι ξερεις τι αγαπη μας έχουν οι Βουλγαροι εκει πανω ε?Αν αναβιωνε κανα κομιτατο θα μας το κοβαν το κεφαλι με μπαλταδακι....μην ανησυχειςΦυσικα και μπορεις να πεις την αποψη σου αλλα δυστυχως το υφος σου και αυτο το απαραδεκτο ποστ
ειναι που πολλους μας εξοργισε και αλλοι το εριξαν στην πλακα για να μην
σου απαντησουν αναλογως!!