• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βουλγαρία Μπάνσκο - Ποτέ ξανά !

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Εσυ ρε φιλαρακι το porsche το cayenne... Έχω βαλει υγραέριο φιλε δεν καιει τιποτά!...
Είσαι σίγουρη για το φύλο που έχεις βάλει στο άβατάρ σου γιατί όπως γράφεις μου θυμίζεις ένα φίλο απ' το φόρουμ των 4Τροχών!:haha:

Αστα αστα "φιλαρακι" ..ρωτα και μας ...ειμεθα βενζινοπληκτοι ...:D:D:D..και ειμεθα και οφ τοπικ βεβαιως βεβαιως .:haha:
Πούλα το και πάρε Skoda Yeti 1.2 TSI... και θα έχεις τη μισή κατανάλωση και δε θα κινδυνεύεις να στο κλέψουν στο Μπάνσκο.:D

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου

Sweetie

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Είσαι σίγουρη για το φύλο που έχεις βάλει στο άβατάρ σου γιατί όπως γράφεις μου θυμίζεις ένα φίλο απ' το φόρουμ των 4Τροχών!:haha:

Πούλα το και πάρε Skoda Yeti 1.2 TSI... και θα έχεις τη μισή κατανάλωση και δε θα κινδυνεύεις να στο κλέψουν στο Μπάνσκο.:D
Θα δεχθω τις συμβουλες σου αλλα εχουμε βγει εκτος θεματος,δεν ειμαστε εδω να μιλησουμε για αμαξια...

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
H συμβουλή είναι για την KLEOPATRA... δε θα τολμούσα ποτέ να προτείνω ένα ταπεινό Skoda σε μια ιδιοκτήτρια Porsche (έστω και αν λόγω οικονομικής κρίσης δεν μπορεί πια να διαμένει στο Kempinski).

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δεν ξερω για το φυλο, παντως sweetie δεν τη λες...

nikolakis12

Member
Επόμενο Ταξίδι
κως
η προσωπικη μου εμπειρια λεει οτι μονο το ski center αξιζει εκει και τπτ αλλο....ολα τα αλλα ειναι υπερεκτιμημενα....ενοειτε πως θελει προσοχη και ενοειτε οτι αν δεν κανεις σκι η σανιδα δεν υπαρχει λογος καν να πας εκει....εγω που πηγα πριν κανα 20μερο και μας σταματησαν εκει να πληρωσουμε το 5ευρο,δεν το πληρωσαμε,σηκωθηκαμε και φυγαμε ,ομως υπηρχε κινδυνος αν σε σταματησουν να σε γραψουν για αυτο(και καλα τελος που θα κινουμαστε μεσα στην βουλγαρια)..πριν 2 χρονια που πηγαν φιλοι μου παλι τους σταματησαν για υπερβολικη ταχυτητα μετα το σαντανσκι και ηθελαν να της παρουν το διπλωμα,ωστε να τους παρακαλας μετα να μην στο παρουν και να συμβιβαζονται μετα με χρηματα...(και εκει ομως ουτε χρηματα τους δωσαμε)αλλα απο πολλους που εχω ακουσει ειναι οτι το κανουν σε ολους με GR πινακιδες.,σκοπος τουσ φυσικα ειναι για μενα να βγαλουν ενα καλο μεροκαματο στον φοβο μην μας παρουν το διπλωμα η μας κοψουν μια κληση..οποτε καλο οταν πατε προς τα εκει πισω απο φορτηγα κολυμενα και οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες....τωρα μεσα στο μπανσκο πετυχα και γω ελληνες αστυνομικους,οσο για το αμαξι μας μεσα στο παρκινγκ του hotel και νασαι ησυχος...οποτε για μενα πας μονο αν θες να κανεις σκι κ μενεις μεσα στο χωριο και κυκλοφορας με τα ποδια ειτε με βανακια του hotel ωστε να σε πηγαινοφερνει στα lift....για ατομα που δεν κανουν σκι η σανιδα μην πατε,η χωρας μας ειναι κλασεις πιο πανω...αλλα για λατρεις του σκι,σορρυ αλλα τετοιο ski center δεν εχει η χωρα μας.....

Sweetie

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
H συμβουλή είναι για την KLEOPATRA... δε θα τολμούσα ποτέ να προτείνω ένα ταπεινό Skoda σε μια ιδιοκτήτρια Porsche (έστω και αν λόγω οικονομικής κρίσης δεν μπορεί πια να διαμένει στο Kempinski).
κανεις πολυ κρυα αστεια λογω των βορειων χωρων που εχεις επισκεφτει.Εχεις παει στο Μπανσκο?πες μας τη γνωμη σου,δε μας νοιαζει αν εχεις και yugo

Sailor Moon

Member
Φυσικα και μπορεις να πεις την αποψη σου αλλα δυστυχως το υφος σου και αυτο το απαραδεκτο ποστ

Οχι μονο δεν ξαναπαταμε εκει, αλλα το καλοκαιρι στο χωραφι οι ομοεθνεις τους θα παιρνουν 10 ευρω μεροκαματο και χωρις νερό.Ετσι να στρωσουν χαρακτηρα...:D
ειναι που πολλους μας εξοργισε και αλλοι το εριξαν στην πλακα για να μην
σου απαντησουν αναλογως!!

Sweetie

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Φυσικα και μπορεις να πεις την αποψη σου αλλα δυστυχως το υφος σου και αυτο το απαραδεκτο ποστ

ειναι που πολλους μας εξοργισε και αλλοι το εριξαν στην πλακα για να μην
σου απαντησουν αναλογως!!
Μια χαρα ηταν το ποστ μου,πηγαινε ακριβως σε αυτους που μας αφοριζουν συνεχεια ως Ελληνες. Φανταζομαι ξερεις τι αγαπη μας έχουν οι Βουλγαροι εκει πανω ε?Αν αναβιωνε κανα κομιτατο θα μας το κοβαν το κεφαλι με μπαλταδακι....μην ανησυχεις

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Οι Βούλγαροι πάντα έτσι ήταν. Δε χόνευαν κανέναν, αλλά δε είναι και λόγος, για τέτοια ρατσιστικά μηνύματα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie