• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βουλγαρία Μπάνσκο - Ποτέ ξανά !

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Εγώ στη θέση σου δε θα τους σκότωνα, θα τους τύφλωνα ανά εκατό και τον εκατοστό θα τον άφηνα μονόφθαλμο...
Σε πρόλαβε άλλος , ο Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος. Κάπως έτσι ήρθε ταμπλάς στο Σαμουήλ.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Τέλος πάντων, εγώ δε το συνεχίζω άλλο γιατί είστε κακοί όλοι σας και δεν πιάνετε το καμπίσιο χιούμορ. Στη Λάρισα πώς να δουλέψεις αγαπητέ με Βούλγαρους; Που έχουν πάρει και ψηλά τον αμανέ και την έχουν δει και ευρωπαϊκή ένωση; Καλύτερα οι Αλβανοί, αν και αυτοί ξετσου*&*&^*& πια. Τώρα λένε ότι καλά κεφάλια έχει από Πακιστάν, αλλά αυτοί είναι κοντοί, πώς να τους εμπιστευτείς με το τρακτέρ.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Sweetie επειδη εχω προβλημα με τα σκλαβακια μου που δεν ξερουν να καθαριζουν καλα τα τζαμια, θα μου στειλεις κανεναν δικο σου; Κι εγω θα στον ανταλλαξω με εναν σουπερ που κανει το σκαμπο και το πατακι...
Αν συμφωνεις στειλε πμ πλζ...

Sweetie

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Βλεπω το συνεχιζετε.Δεν περιμενα οτι το θεμα μου θα διασκεδαζε τοσο κοσμο και θα τον εβγαζε απο την μουνταδα της μερας του.Κατι ειναι και αυτο,δωστε παντεσπανι στο λαο...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Βλεπω το συνεχιζετε.Δεν περιμενα οτι το θεμα μου θα διασκεδαζε τοσο κοσμο και θα τον εβγαζε απο την μουνταδα της μερας του.Κατι ειναι και αυτο,δωστε παντεσπανι στο λαο...
Και τι άλλο να κάνεις μεσημεριάτικα; Οι σκλάβοι στα χωράφια, το φαγητό στο τσουκάλι, πλήξις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ουτε κι εγω το περιμενα αλλα τα λες πολυ ωραια!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie