• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βουλγαρία Μπάνσκο - Ποτέ ξανά !

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Sweetie

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Porsche Cayenne και κλείνεις ένα παλιοβουλγάρικο στούντιο με ημιδιατροφή αντί για το Kempinski? Tι έγινε, τόσο πολύ καίει το ρημάδι?
Έχω βαλει υγραέριο φιλε δεν καιει τιποτά!:D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Porsche Cayenne και κλείνεις ένα παλιοβουλγάρικο στούντιο με ημιδιατροφή αντί για το Kempinski? Tι έγινε, τόσο πολύ καίει το ρημάδι?
Αστα αστα "φιλαρακι" ..ρωτα και μας ...ειμεθα βενζινοπληκτοι ...:D:D:D..και ειμεθα και οφ τοπικ βεβαιως βεβαιως .:haha:

(Βαρατε αδερφια ..βαρατε )

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες

Sweetie

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Πρωτη φορά ακούω ιδιοκτήτη πόρσε, να επιλέγει για διακοπές το..... Μπάνσκο της Βουλγαριας, και μάλιστα 5 !!!! φορές
Μήπως ήταν της magic box?
Tι να κανουμε βρε,οταν αποφασιζεις να πας με παρεα φιλων καπου επιλεγεις να πας καπου που μπορουν ολοι και αντεχει η τσεπη ολων!Δεν ειμεθα και παρεα κροισων. Η πλειοψηφια ηθελε εκει και μας τουμπαρε. Αλλωστε μερικα αγορακια(τα μπακουρια)της παρεας ηθελαν ειδικη περιποιηση και στο Lech δε νομιζω να εβρισκαν αντιστοιχη και σε τετοια αφθονια με του μπανσκο:bleh::bleh::bleh:.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Την έχω ξαναζήσει αυτήν την στιγμή!

Το θέμα που καταλήγει cult, το ξαφνικά πανάκριβο αμάξι, η ακρίβεια της βενζίνης, η Κλεό να συμφωνεί για την ακρίβεια, οι λοιπές απαντήσεις...

Αλήθεια, για πολύ ντεζαβού!!

Sweetie

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Για να μη βγαινουμε εκτος θεματος,εγω εδω κατεθεσα προσωπικες εμπειριες απο τη διαμονη μου στο συγκεκριμενο μερος. Οποιος εχει παει μπορει να καταθεσει τις δικες του. Δεν εχω σκοπο να απολογηθω σε κανεναν γιατι πηγα,με τι πηγα και που εμεινα γιατι δεν τον αφορα.
Οποιος εχει παει εχει σχηματισει δικη του αποψη, οποιος δεν εχει παει και το σκεφτεται,μπορει να εχει στο πισω μερος του μυαλου του και καποιες πισινές...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie