• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βουλγαρία Μπάνσκο - Ποτέ ξανά !

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrisbd

Member
Να το ξαναπούμε για πολλοστή φορά ....όσοι θέλουν να πάνε για σκί να πάνε θα το ευχαριστηθούνε ....για οτιδήποτε άλλο όχι μην πάτε....Σαν χιονοδρομικό κέντρο είναι απο τα καλύτερα (για Βαλκάνια μιλάω) και αφήστε τους αφορισμούς και τις υπερβολές....

Sweetie

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
οσο για το γεγονος με τα αυτοκινητα μαλλον αυτο αποτελουσε μεμονομενο γεγονος γιατι εγω δεν παρατηρησα κατι τετοιο!για το χιονοδρομικο εχω να πω τα καλυτερα, και παρα τις τεραστιες ουρες (λογω χριστουγεννων) σε ενα 20λεπτο ειχαμε ξεμπερδεψει! δεν ξερω,μαλλον φταει το γεγονος οτι ηταν η 5 σου φορα και μενα η 1.[/quote]

Πιστεψε με οτι για τα αυτοκινητα το να μη στο σηκωσουν αποτελει μεμονομενο γεγονος...!Μεχρι και οι Ελληνες αστυνομικοι(κανουν περιπολιες στο Μπανσκο) μας το επιβεβαιωσαν οτι οι Βουλγαροι ''συναδελφοι'' το εχουν παραξηλωσει το θεμα,ιδιως περσι μας ειπαν γινοταν χαμοοοος.Ισως δεν ειχες παει με ΙΧ και δε σε ενοιαζε?Δεν ξερω.
Τωρα για τις ουρες των Χριστουγεννων που ξεμπερδεψες σε 20 λεπτα πρεπει να σε βοηθησε το πνευμα των Χριστουγεννων!:p
Εγω την Κυριακη που μας περασε στις 8:10 ημουν στα εκδοτηρια(χ/κ ανοιγει 8:30) και εφτασα πανω γυρω στις 10.Καποιοι φιλοι που ξεκινησαν να ανεβουν πιο αργα καταφεραν να ανεβουν στη 13:00

chrisbd

Member
[/QUOTE]Πιστεψε με οτι για τα αυτοκινητα το να μη στο σηκωσουν αποτελει μεμονομενο γεγονος...!Μεχρι και οι Ελληνες αστυνομικοι(κανουν περιπολιες στο Μπανσκο) μας το επιβεβαιωσαν οτι οι Βουλγαροι ''συναδελφοι'' το εχουν παραξηλωσει το θεμα,ιδιως περσι μας ειπαν γινοταν χαμοοοος.Ισως δεν ειχες παει με ΙΧ και δε σε ενοιαζε?Δεν ξερω.[/QUOTE]

Μια εβδομάδα πέρσι την πρωτοχρονιά με το αυτοκίνητό μου είχα πάει και κυκλοφορούσα....Μάλλον σε άλλο Μπάνσκο θα πήγα....:D
Δεν αντελήφθην το παραμικρό κίνδυνο για το αυτοκίνητο....:roll:

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Μεχρι και οι Ελληνες αστυνομικοι(κανουν περιπολιες στο Μπανσκο) μας το επιβεβαιωσαν οτι οι Βουλγαροι ''συναδελφοι'' το εχουν παραξηλωσει το θεμα...
Είναι Έλληνες αστυνομικοί σε υπηρεσία σε βουλγάρικο έδαφος?

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου

alex23

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y,ΙΝΔΙΑ,ΚΙΝΑ,ΜΑΛΔΙΒΕΣ
sweetie ημουν με αυτοκινητο και δεν ειδα κατι τετοιο! μαλιστα δεν ειναι και κανεναν αστυνομικο να κανει περιπολιες! τι να πω μαλλον το πνευμα των χριστουγεννων με βοηθησε σε ολα!

Sweetie

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
sweetie ημουν με αυτοκινητο και δεν ειδα κατι τετοιο! μαλιστα δεν ειναι και κανεναν αστυνομικο να κανει περιπολιες! τι να πω μαλλον το πνευμα των χριστουγεννων με βοηθησε σε ολα!
μαλλον...για τους αστυνομικους ειναι γνωστο για το Μπανσκο,πηγαμε και τους βρηκαμε

Sweetie

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Πιστεψε με οτι για τα αυτοκινητα το να μη στο σηκωσουν αποτελει μεμονομενο γεγονος...!Μεχρι και οι Ελληνες αστυνομικοι(κανουν περιπολιες στο Μπανσκο) μας το επιβεβαιωσαν οτι οι Βουλγαροι ''συναδελφοι'' το εχουν παραξηλωσει το θεμα,ιδιως περσι μας ειπαν γινοταν χαμοοοος.Ισως δεν ειχες παει με ΙΧ και δε σε ενοιαζε?Δεν ξερω.[/quote]

Μια εβδομάδα πέρσι την πρωτοχρονιά με το αυτοκίνητό μου είχα πάει και κυκλοφορούσα....Μάλλον σε άλλο Μπάνσκο θα πήγα....:D
Δεν αντελήφθην το παραμικρό κίνδυνο για το αυτοκίνητο....:roll:[/quote]

Επειδη εγω αντεληφθην και το πληρωσα δεν θα ξαναπαω!Εσυ μπορεις να ξαναδοκιμασεις :D.Ειμαι της αποψης οτι χερι που σε ταιζει δεν το δαγκώνεις...

chrisbd

Member
Επειδη εγω αντεληφθην και το πληρωσα δεν θα ξαναπαω!Εσυ μπορεις να ξαναδοκιμασεις :D.Ειμαι της αποψης οτι χερι που σε ταιζει δεν το δαγκώνεις...
Δηλαδή σου κλέψαν το αυτοκίνητο η τα λάστιχα η σου σπάσαν κανα μπαμπρίζ για να κλέψουν; τι ακριβώς...

Το άλλο με "το χέρι σε ταίζει" δεν το κατάλαβα.....

panpan

Member

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Το άλλο με "το χέρι σε ταίζει" δεν το κατάλαβα.....
Παραθέτω:

.Η δημοτικη αστυνομια γραφει ολα τα αυτοκινητα που δεν ειναι βουλγαρικα.Οι γερανοι βγαινουν σε 1 κυνηγι αυτοκινητων απο το πρωι.ολο το μερος εχει σημα απαγορευσης παρκαρισματος ακομα και στο πιο απιθανο απομακρυσμενο στενακι και μιλαμε για 1 πολη που δεν εχει καν 9000 κατοικους.Σηκωνουν ολη μερα τα τουριστικα αυτοκινητα τα οποια ειναι συνηθως ελληνικα και τα μεταφερουν σε μαντρες. για να βρεις το αυτοκινητο σου μπορει να ψαχνεις ποσες ωρες μετα.Τα σηκωνουν σε 1 λεπτο και εξαφανιζονται.Εμας μας υποχρεωσαν να πληρωσουμε 40 λεβα οταν τους πιασαμε να ετοιμαζονται να το τσιμπησουν.Σε αλλους ακουσαμε ζητουσαν και πιο πολλα.Το κανουν αυτο για να τα αρπαξουν με καθε τροπο.Ειτε απο τα παρκινγκ ειτε απο τις κλησεις.Δεν πρεπει να ξεχνουν ομως οτι το χερι που σε ταιζει δεν το δαγκωνεις με οποιο τροπο μπορεις...

Οι τοπικές αρχές προφανώς είναι νομικά καλυμμένες για την απομάκρυνση των αυτοκινήτων με την τοποθέτηση απαγορευτικών σημάτων για το παρκάρισμα και την, κατά συνέπεια υποχρεωτική, κατεύθυνση στη χρήση νομίμων χώρων στάθμευσης. Επειδή, ως Έλληνες, έχουμε συνηθίσει να παρκάρουμε όπου βρούμε και μας βολεύει, μας "ξενίζει" και μας κακοφαίνεται να κάνουμε ό,τι γίνεται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Αυτό που (υποθέτω ότι) θέλει να πει η τόπικ στάρτερ είναι ότι θα έπρεπε να "κάνουν τα στραβά μάτια" (ή να επιτρέπουν) για την παράβαση, αφού από τους ιδιοκτήτες/παραθεριστές των ΙΧ έχει πολλαπλάσιο όφελος (συνάλλαγμα) η περιοχή.

paefstra

Member
Είναι Έλληνες αστυνομικοί σε υπηρεσία σε βουλγάρικο έδαφος?
Στα πλαίσια του πανηγυρικού εορτασμού της αποκριάς, προμηθεύτηκαν στολές ελλήνων αστυνομικών και 'έκαψαν το πελεκούδι' βγάζοντας το χαρτζηλικάκι τους από τις κλήσεις που χρέωναν.
Θεωρώ πιο πιθανή αυτή την εκδοχή, από το να περιπολούν έλληνες αστυνομικοί αποσπασμένοι στο Bansko!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie