panpan
Member
Για να δουμε σε ποση ωρα θα κλειδωσει
Δηλαδή στην κλίμακα υπανθρώπων που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου που κατατάσσεται ο καθένας;Οσο για την τελευταία παράγραφο εγώ φταιω ισως που τους δινω δουλεια κ χρηματα είτε με τα ταξιδια μου στη χωρα τους είτε με τους ομοεθνείς τους που παιρνω στα κτήματά μου ως εργάτες το καλοκαίρι. Μια χαρά είναι και οι Αλβανοί περισσότερο σέβονται το ψωμί που τους δίνουμε...
Sweetie όνομα και πράμα είστε miss! Έχει σχέση με το όνομά σας; Δηλαδή το κτήμα σας λέγεται Κτήμα Ζαχαρούλας ή κάπως έτσι; Οι Βούλγαροι υποτακτικοί σας φωνάζουν κυρά ή σκέτο Σκάρλετ;Lori δεν μου αρεσει και δεν θα ξαναπαω.Απαιτω να παρκαρω δωρεαν σε καποια σημεια οταν αφηνω τα χρηματα μου ηδη σε ξενοδοχεια,εστιατορια,χ/κ.Η υπερβολικη εκμεταλλευση των τουριστων χτυπαει πολλη ασχημα.Εσυ αν θελεις μπορεις να τους στησεις και κ....
Τωρα το αν θα κατσω στη χωρα μου και που θα παρκαρω ή οχι ειναι κατι που θα το αποφασισω εγω και οχι μια τυχαρπαστη απο ενα φορουμ.
Οσο για την τελευταία παράγραφο εγώ φταιω ισως που τους δινω δουλεια κ χρηματα είτε με τα ταξιδια μου στη χωρα τους είτε με τους ομοεθνείς τους που παιρνω στα κτήματά μου ως εργάτες το καλοκαίρι. Μια χαρά είναι και οι Αλβανοί περισσότερο σέβονται το ψωμί που τους δίνουμε...
Απορία. στο χωραφι σου, πας με την πόρσε ή το κόβεις με το πόδι?.....για την τελευταία παράγραφο εγώ φταιω ισως που τους δινω δουλεια κ χρηματα είτε με τα ταξιδια μου στη χωρα τους είτε με τους ομοεθνείς τους που παιρνω στα κτήματά μου ως εργάτες το καλοκαίρι. Μια χαρά είναι και οι Αλβανοί περισσότερο σέβονται το ψωμί που τους δίνουμε...
Με το Prada πάει ρε.Απορία. στο χωραφι σου, πας με την πόρσε ή το κόβεις με το πόδι?
Εμεις που εχουμε παει...λεμε πως ουτε εμας μας αρεσε, διοτι δεν κανουμε σκι και γενικοτερα τρελενομαστε μα βουνα και χιονια...Εσεις εχετε παει στο Μπανσκο?περιμενω τις εμπειριες σας...
Φωτοβολταικα.Εχω επενδυσει στην πρασινη ενεργεια αν δε σε πειραζειΜε το Prada πάει ρε.
Εγώ έχω άλλη απορία.Το χωράφι τι βγάζει;