• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βουλγαρία Μπάνσκο - Ποτέ ξανά !

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Καλά ρε παιδί μου,αφού είναι αιμοσταγείς βάρβαροι γιατί έχεις πάει 5 φορές εκεί;

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Όταν βάζεις υγραέριο στην Cayenne, τότε ξέρεις ότι σε πήρε η κάτω βόλτα! Όχι στο Gstaad ναι στο Bansko!:haha:

Just Lori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Φιλε μιλαμε για τη Βουλγαρία και συγκεκριμενα για το παλιομπανσκο δε μιλάμε και για την πιο ευρωπαικη περιοχη της ευρωπης(εκτος απο το χ/κ, η πολη η καλυτερα χωριο εχει να επιδειξει 1 δρομο με ξενοδοχεια της πλακας,παλιοταβερνες με κραχτες και καζινο με βιζιτες και νταβατζηδες).Τι να σου πω!Φυσαει ουριος ευρωπαικος ανεμος εκει πανω!
Και φυσικα απαιτω να επιτρεπουν να παρκαρω ελευθερα σε πολλα μερη εκτος του βασικου δρομου και οχι να κανουν τα στραβα τα ματια,γιατι μιλαμε για παλιοχωρι.Δεν ειδα σε κανενα χωριο στη χωρα μου ή κωμοπολη να γραφουν τα αυτοκινητα του κοσμου στα περιχωρα. Αλλα να μου πεις παντα τετοιοι ητανε δεν τους ξέραμε?
Εννοια σου και θα το παρουν το μαθημα τους απο μας σιγουρα...
Οχι μονο δεν ξαναπαταμε εκει, αλλα το καλοκαιρι στο χωραφι οι ομοεθνεις τους θα παιρνουν 10 ευρω μεροκαματο και χωρις νερό.Ετσι να στρωσουν χαρακτηρα...:D
Το παλιομπάνσκο; Στο οποίο πόσες φόρες είπαμε έχεις πάει;;;;;;;; Και από που και ως που απαιτείς να παρακάρεις όπου γουστάρεις;;; Αν δεν σου αρέσει μη πας, κάτσε στη χώρα σου και πάρκαρε άνετα όπου σου κάνει κέφι. Όσο για τη τελευταία παράγραφο τι να πω. Αίσχος. Θα'πρεπε να ντρέπεσαι γι'αυτά που γράφεις.....

Sweetie

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Καλά ρε παιδί μου,αφού είναι αιμοσταγείς βάρβαροι γιατί έχεις πάει 5 φορές εκεί;
Το εγραψα στην αρχη του θεματος, πηγα καθαρα για σκι οχι για το μπανσκο,αλλα το οτι πρεπει να κινηθεις με το αυτοκινητο και να φας ειναι κατι που δεν μπορεις να αποφυγεις.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Το εγραψα στην αρχη του θεματος, πηγα καθαρα για σκι οχι για το μπανσκο,αλλα το οτι πρεπει να κινηθεις με το αυτοκινητο και να φας ειναι κατι που δεν μπορεις να αποφυγεις.
Παρ'όλα αυτά μπορείς εύκολα να αποφύγεις να ακούγεσαι σαν αποικιοκράτης φαντάζομαι.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Και για δε πήγαινες στα 3-5 πηγάδια;
Θα έκανες οικονομία και στο αέριο.

panpan

Member
Eκεινο που καταλαβα ειναι οτι μπορεις να πηγαινεις στο Μπανσκο μεχρι 3 φορες
και με την προυποθεση οτι εισαι ερωτευμενος.
Στην 4 φορα παρατηρεις καποια πραγματα και στην 5η γινετε παλιο Μπανσκο.
Ηθικο διδαγμα.
Η ξαναερωτευεσε η μην ξαναπας Μπανσκο.
Τα αλλα αστα,ας πουμε οτι σου βγηκαν απο τον εκνευρισμο σου.

Traveller

Member
Sweetie μην μασάς... να πάρουν σειρά και οι άλλοι οι μαυριδεροί, μετά οι Ασιάτες και τέλος οι Ερυθρόδερμοι... όλοι είναι βρωμιάριδες, ηλίθιοι, κλέφτες και απατεώνες... μόνο η Αρία φυλή αξίζει...

Καμαρώστε τους Άριους Έλληνες του 2012...

Sweetie

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Το παλιομπάνσκο; Στο οποίο πόσες φόρες είπαμε έχεις πάει;;;;;;;; Και από που και ως που απαιτείς να παρακάρεις όπου γουστάρεις;;; Αν δεν σου αρέσει μη πας, κάτσε στη χώρα σου και πάρκαρε άνετα όπου σου κάνει κέφι. Όσο για τη τελευταία παράγραφο τι να πω. Αίσχος. Θα'πρεπε να ντρέπεσαι γι'αυτά που γράφεις.....
Lori δεν μου αρεσει και δεν θα ξαναπαω.Απαιτω να παρκαρω δωρεαν σε καποια σημεια οταν αφηνω τα χρηματα μου ηδη σε ξενοδοχεια,εστιατορια,χ/κ.Η υπερβολικη εκμεταλλευση των τουριστων χτυπαει πολλη ασχημα.Εσυ αν θελεις μπορεις να τους στησεις και κ....
Τωρα το αν θα κατσω στη χωρα μου και που θα παρκαρω ή οχι ειναι κατι που θα το αποφασισω εγω και οχι μια τυχαρπαστη απο ενα φορουμ.
Οσο για την τελευταία παράγραφο εγώ φταιω ισως που τους δινω δουλεια κ χρηματα είτε με τα ταξιδια μου στη χωρα τους είτε με τους ομοεθνείς τους που παιρνω στα κτήματά μου ως εργάτες το καλοκαίρι. Μια χαρά είναι και οι Αλβανοί περισσότερο σέβονται το ψωμί που τους δίνουμε...

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Οσο για την τελευταία παράγραφο εγώ φταιω ισως που τους δινω δουλεια κ χρηματα είτε με τα ταξιδια μου στη χωρα τους είτε με τους ομοεθνείς τους που παιρνω στα κτήματά μου ως εργάτες το καλοκαίρι. Μια χαρά είναι και οι Αλβανοί περισσότερο σέβονται το ψωμί που τους δίνουμε...
θα γυρίσει σε λίγο ο τροχός, και θα είναι όλα ανάποδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος