• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βουλγαρία Μπάνσκο - Ποτέ ξανά !

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν ξέρω τι συζητάτε εδώ αλλά τα περί Ελλήνων Αστυνομικών ισχύει στο ακέραιο.
Κάντε κι ένα απλό search πριν γράψετε την εξυπνάδα σας.

Έξι Έλληνες αστυνομικοί περιπολούν στο Μπάνσκο | GRReporter.info- Οι ειδήσεις από την Ελλάδα - Πύλη πληροφόρησης και ψυχαγωγίας, Επικαιρότητα, Επιχειρήσεις, Αθλητισμός, Πολυμέσα

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Οχι μονο δεν ξαναπαταμε εκει, αλλα το καλοκαιρι στο χωραφι οι ομοεθνεις τους θα παιρνουν 10 ευρω μεροκαματο και χωρις νερό.Ετσι να στρωσουν χαρακτηρα...:D
Πρόσεξε μόνο μέχρι το καλοκαίρι να μη χρειαστεί να πηγαίνουν οι ομοεθνείς μας και να παρακαλάνε για δουλειά...Εσύ δηλαδή μέσω απανθρωπιάς στρώνεις χαρακτήρα;
Ναι είναι off topic η παρέμβαση αλλά είπα να δώσω μια ευκαιρία πριν το report...

Sweetie

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Δηλαδή σου κλέψαν το αυτοκίνητο η τα λάστιχα η σου σπάσαν κανα μπαμπρίζ για να κλέψουν; τι ακριβώς...

Το άλλο με "το χέρι σε ταίζει" δεν το κατάλαβα.....
Οχι ευτυχως δεν μου συνεβη κατι τετοιο,απλως πηγαν να μου σηκωσουν το αμαξι μπροστα στα ματια μας και δε μιλαμε για κεντρικο σημειο και ηθελαν 40 λεβα για να το αφησουν. Το διπλανο αμαξι με βουλγαρικες πινακιδες ενω περιμενα 10 λεπτα να δω τι θα γινει προσποιηθηκαν οτι δεν μπορουσαν να το σηκωσουν και την εκαναν με ελαφρα...
Οι γερανοι πανε και ερχονται σε αυτο το μερος αλλα οι πινακιδες λενε μονο:GR, I , RO και ποτε ΒG...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν ειδα σε κανενα χωριο στη χωρα μου ή κωμοπολη να γραφουν τα αυτοκινητα του κοσμου στα περιχωρα.
Με έχουν γράψει στο Αρκούδι Ηλείας,όταν μάλιστα όλους τους γύρω μου με τοπικές πινακίδες ΔΕΝ τους είχαν γράψει.Ευρωπαϊκός πολιτισμός!

Εννοια σου και θα το παρουν το μαθημα τους απο μας σιγουρα...
Οχι μονο δεν ξαναπαταμε εκει, αλλα το καλοκαιρι στο χωραφι οι ομοεθνεις τους θα παιρνουν 10 ευρω μεροκαματο και χωρις νερό.Ετσι να στρωσουν χαρακτηρα...:D
Το νου σου μη είναι τούμπα η κατάσταση,μη σου πω και χειρότερα....

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Φιλε μιλαμε για τη Βουλγαρία και συγκεκριμενα για το παλιομπανσκο δε μιλάμε και για την πιο ευρωπαικη περιοχη της ευρωπης...:D
Μα εγώ δεν διαφώνησα καλή μου γι αυτά που γράφεις! Δοξα τω Θεώ, έχω πλούσια εμπειρία από Βουλγαρία - και από εποχής Ζιβκωφ ακόμη - και ξέρω πάρα πολύ καλά πώς συμπεριφέρονται και μας αντιμετωπίζουν (κατά κανόνα - υπάρχουν και λίγες εξαιρέσεις) στη γείτονα χώρα. Η επισήμανσή μου ήταν ότι (εν προκειμένω για το Μπάνσκο) βάζουν τα απαγορευτικά για να μην μπορείς να διαμαρτυρηθείς (και να εκμεταλλευτούν το γεγονός - φυσικά). Δεν είπα ότι εφαρμόζουν ό,τι ισχύει στη υπόλοιπη Ευρώπη φυσικά, απλώς το χρησιμοποιούν όπου τους βολεύει.

Ωστόσο, από τη στιγμή που έχουν το δικαίωμα να το κάνουν, και είναι νόμιμοι, εσύ δεν μπορείς να επικαλεσθείς τα (σωστά ή λάθος επί της ουσίας δεν έχει σημασία) επιχειρήματά σου για να μην πληρώσεις την κλήση γιατί αυτά δεν στέκουν νομικά και θα πληρώσεις θες δε θες. Αν δεν θες να την πατήσεις, πρέπει να υπακούσεις στ' απαγορευτικά και να πας εκεί που είναι νόμιμα. Ναι, το κάνουν επίτηδες, ναι το κάνουν για να σ' εκμεταλλευτούν αλλά δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Και φυσικα απαιτω να επιτρεπουν να παρκαρω ελευθερα σε πολλα μερη εκτος του βασικου δρομου και οχι να κανουν τα στραβα τα ματια,γιατι μιλαμε για παλιοχωρι.
Γιατί δε νοίκιαζες κανά Βούλγαρο οδηγό να σου παρκάρει το αυτοκίνητο αφού τα μεροκάματα είναι τόσο χαμηλά?

Sweetie

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Με έχουν γράψει στο Αρκούδι Ηλείας,όταν μάλιστα όλους τους γύρω μου με τοπικές πινακίδες ΔΕΝ τους είχαν γράψει.Ευρωπαϊκός πολιτισμός!

Το νου σου μη είναι τούμπα η κατάσταση,μη σου πω και χειρότερα....
Χειροτερα δεν μπορει να ναι,απο μας φτιαχτηκαν αν χειροτερεψουν τα πραγματα εδω εκει ειναι στον πατο τα πραγματα,ποσο πιο κατω να πανε μετα?Εμεις το σιγουρο ειναι οτι ημαστε για αλλου.Τα βδομαδιατικα που βγαζουν εδω ως εργατες ειναι ενας μηνας και βαλε για τη χωρα τους...αν ηταν θα καθοταν εκει. Μην κοιτατε μονο τα χιονοδρομικα που ψωνιστηκαν τα ατομα εκει η επαρχια τους ζει ακομα στο 1950

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν αναρωτιέμαι γιατί μας κυβερνάνε αυτοί που μας κυβερνάνε...

Sweetie

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Γιατί δε νοίκιαζες κανά Βούλγαρο οδηγό να σου παρκάρει το αυτοκίνητο αφού τα μεροκάματα είναι τόσο χαμηλά?
Εσυ ρε φιλαρακι το porsche το cayenne θα το αφηνες σε Βουλγαρο οδηγο?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Εγώ, πάντως, θα το άφηνα στην εταζέρα γιατί μόνο τέτοιο μπορώ ν' αγοράσω... :(

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
And the Oscar goes to....

Μιλάμε για θεϊκή ατάκα.Τέλος.Είχα καιρό να διαβάσω τέτοια θεϊκότητα.Προσκυνώ.:clap:

Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.Είδα το φως μου.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Porsche Cayenne και κλείνεις ένα παλιοβουλγάρικο στούντιο με ημιδιατροφή αντί για το Kempinski? Tι έγινε, τόσο πολύ καίει το ρημάδι?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie