• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βουλγαρία Μπάνσκο - Ποτέ ξανά !

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Και οι Βούλγαροι τι κάνουν;
Τα ποτίζουν;

υ.γ. Αφήστε μας ρε να διασκεδάσουμε με το trollάκι.Σύντομα θα κλειδωθεί ούτως ή άλλως.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Όχι όχι να μην κλειδωθεί! Είναι μουντή η μέρα, μας χρειάζεται τέτοιο θέμα.

Sweetie

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Γενικως εχω να πω οτι εχετε ξεφυγει παιδακια 1 κοκκαλο να σας πεταξουν και εχετε τσιμπησει...Τι να κανουμε ο καθενας λεει τη γνωμη του μαθετε να μην ειρωνευεστε τις αποψεις του αλλου κ να εκφραζετε τις δικες σας με επιχειρηματα.
Δεν μπορω να ακουω εδω μεσα Ελληνες να αφοριζουν συνεχεια Ελληνες ,να μας λενε ελληναρες ειρωνικα,οτι τιποτα δε δουλευει σε μας,οτι ολα στο εξωτερικο πανε ρολοι και ποσο μαλλον στην γείτονα...

Sweetie

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Και οι Βούλγαροι τι κάνουν;
Τα ποτίζουν;

υ.γ. Αφήστε μας ρε να διασκεδάσουμε με το trollάκι.Σύντομα θα κλειδωθεί ούτως ή άλλως.
καθαριζουν με αζαξ τα πανελ,χρυσε μου...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Γενικως εχω να πω οτι εχετε ξεφυγει παιδακια 1 κοκκαλο να σας πεταξουν και εχετε τσιμπησει...Τι να κανουμε ο καθενας λεει τη γνωμη του μαθετε να μην ειρωνευεστε τις αποψεις του αλλου κ να εκφραζετε τις δικες σας με επιχειρηματα.
Δεν μπορω να ακουω εδω μεσα Ελληνες να αφοριζουν συνεχεια Ελληνες ,να μας λενε ελληναρες ειρωνικα,οτι τιποτα δε δουλευει σε μας,οτι ολα στο εξωτερικο πανε ρολοι και ποσο μαλλον στην γείτονα...
Αυτό κατάλαβες; Ότι τσιμπήσαμε ή ότι σπάμε πλάκα μαζί σου;
Και πιστεύεις ότι αυτό που μας έκανε να σε θεωρούμε ό,τι να'ναι είναι τα σχόλια σου για το Μπάνσκο (στα οποία όπως είδες συμφώνησαν πολλοί) ή στα υπόλοιπα που κάθεσαι και λες για χωράφια και δουλοπάροικους;

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Όχι όχι να μην κλειδωθεί! Είναι μουντή η μέρα, μας χρειάζεται τέτοιο θέμα.
Ναι ρε βαλιτσούλα, κάποιοι είναι στα down τους, να μην γελάσουν λίγο??

Σας αγαπώ όλους ώρες ώρες και σε τέτοια θέματα! :D

Traveller

Member
Eγώ από την πρώτη στιγμή μαζί σου ήμουν... στο κτήμα έχεις και πεδίο βολής? Βάζω τους Πακιστανούς βάζεις τα όπλα?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Eγώ από την πρώτη στιγμή μαζί σου ήμουν... στο κτήμα έχεις και πεδίο βολής? Βάζω τους Πακιστανούς βάζεις τα όπλα?
Προτιμά να τους κυνηγάει με το Cayenne.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εγώ στη θέση σου δε θα τους σκότωνα, θα τους τύφλωνα ανά εκατό και τον εκατοστό θα τον άφηνα μονόφθαλμο...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie