panpan
Member
καθαριζουν με αζαξ τα πανελ,χρυσε μου...Και οι Βούλγαροι τι κάνουν;
Τα ποτίζουν;
υ.γ. Αφήστε μας ρε να διασκεδάσουμε με το trollάκι.Σύντομα θα κλειδωθεί ούτως ή άλλως.
Έλα ρε.Η Λιάνα Κανέλλη είναι και μας κάνει πλάκα.καθαριζουν με αζαξ τα πανελ,χρυσε μου...
Αυτό κατάλαβες; Ότι τσιμπήσαμε ή ότι σπάμε πλάκα μαζί σου;Γενικως εχω να πω οτι εχετε ξεφυγει παιδακια 1 κοκκαλο να σας πεταξουν και εχετε τσιμπησει...Τι να κανουμε ο καθενας λεει τη γνωμη του μαθετε να μην ειρωνευεστε τις αποψεις του αλλου κ να εκφραζετε τις δικες σας με επιχειρηματα.
Δεν μπορω να ακουω εδω μεσα Ελληνες να αφοριζουν συνεχεια Ελληνες ,να μας λενε ελληναρες ειρωνικα,οτι τιποτα δε δουλευει σε μας,οτι ολα στο εξωτερικο πανε ρολοι και ποσο μαλλον στην γείτονα...
Ναι ρε βαλιτσούλα, κάποιοι είναι στα down τους, να μην γελάσουν λίγο??Όχι όχι να μην κλειδωθεί! Είναι μουντή η μέρα, μας χρειάζεται τέτοιο θέμα.
Προτιμά να τους κυνηγάει με το Cayenne.Eγώ από την πρώτη στιγμή μαζί σου ήμουν... στο κτήμα έχεις και πεδίο βολής? Βάζω τους Πακιστανούς βάζεις τα όπλα?
Εγώ στη θέση σου δε θα τους σκότωνα, θα τους τύφλωνα ανά εκατό και τον εκατοστό θα τον άφηνα μονόφθαλμο...Eγώ από την πρώτη στιγμή μαζί σου ήμουν... στο κτήμα έχεις και πεδίο βολής? Βάζω τους Πακιστανούς βάζεις τα όπλα?