Να σαι καλα, κακως που δεν το δοκιμαζες αφου ηδη γνωριζες οτι καθε χωρα εχει διαφορετικη τιμολογιακη πολιτικη απο τις εταιρειες περιεχομενου.Αυτό με το vpn που αναφέρεις @tdoumos είναι σωτήριο! Μέσω Ινδίας έχω συνδρομή Εuroleague TV με 23€ το χρόνο (μπασκετόφιλη γαρ)! Αλλά δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι μπορεί να γίνει και για τα ξενοδοχεία! Να είσαι καλά για την ιδέα! Μπορεί να γίνει και για αεροπορικά, άραγε;
Εγω πχ εχω ακομα Netflix premium μεσω Νιγηριαε με 4,5€, αν και αποσο διαβαζω ερχεται η σειρα μου να μου το κοψουν.
Το amazon prime ομως το καπαρωσα με 5€ μεσω Αιγυπτου για ολοκληρη την χρονια!
Επισης Apple μεσω Βραζιλιας εχω χρησιμοποιησει για κανα 3μηνο, οσο σταματουσαν τα δωρεαν promo μεσω viber.
Για τα αεροπορικα που ρωτας, επειδη ψαχνω απευθειας απο τις εταιρειες, δηλαδη Aegean, Eurowings, Ryanair, Wizair, Pegasus, Scoot κλπ μια φορα που το δοκιμασα χεν ειχε καμια διαφορα.
Την διαφορα πιθανως θα την πετυχεις αν κλεισεις αεροπορικα μεσω booking, skyscanner, trip.com, priceline κλπ.
Για το trip.com και priceline εχω διαβασει πολυ κοσμος απο Αμερικη το πετυχαινει, σε σχεση με το αν εκλεινε απευθειας απο την united, delta κλπ.
Αλλα προσωπικα δεν εχω επιδιωξει ακομα να κλεισω μεσω τριτων, ποσο μαλλον με vpn.
Ειναι πολυ χειροτερο να πας στο αεροδρομιο και να μην σου εχουν εισιτηριο, απο το να πας στο ξενοδοχειο και να μην σου δινουν το δωματιο. Ξενοδοχειο βρισκεις κατρυθειαν παραπλησιο, εισιτηριο ομως;