Ελλάδα Καρδαμύλη και Στούπα. Εγώ ενα ρεπό πήρα και που κατέληξε.

KIKI

Member
Μηνύματα
2.765
Likes
7.260
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Καλημερα .
Τωρα που τα έχω φρέσκα ας ξεκινησω μια μικρη ιστοριούλα πρωτη φορά για Ελλαδα.
Δουλευω συνεχεια απο μέσα Ιουλιου στην ταβερνα του αδελφου μου βραδινες ωρες και γυρω στις 24 Αυγουστου καταλαβαινω οτι αρχίζω να νοιωθω πολυ κουρασμενη οχι τόσο σωματικα αλλά νοητικά.Συνηθως παιρνω τις παραγγελίες ,κάνω το πάσο και τους λογαριασμους.Για οσους εχουν δουλεψει εστίαση ξερουν οτι αυτά τα πόστα δεν καινε τα πόδια ,μέση και ολους τους μυς αλλά καίνε τις φλάντζες του εγκεφάλου. Ετσι αφου τα συμπτωματα αφηρημαδας και έντασης αυξανονται εκτος εργασιας ευτυχως αλλά ξερω οτι θα αρχισουν και εκει αν συνεχισω με αυτό το ρυθμό ,λεω στον αδελφο την Τριτη 27 θα λειψω.Overthinking το λέμε στο χωριό μου βλάβη εκ γενετής πολυ κουραστικό ειδικά όταν από συνθήκες πίεσης χτυπάει κόκκινο.
Επιτελους ρεπό μετά 45 μερες!Ρεπό απο τον αδελφο το λεω για πλακίτσα.
Δεν δουλευω σαν υπάλληλος απλά οσο μπορω το καλοκαιρι τον βοηθάω .Δηλώνω εθελόντρια αδελφη καφετζη όταν με ρωτάνε με τι ασχολούμαι. Αλλά η οποια απουσια μου επιβαρυνει την κυρία που βοηθαει στην κουζίνα και τα δύο γκαρσονακια που δουλευουν εποχικά,βγαζουν αυτοι την δουλεια μου πράγμα που δεν το θέλω.
Η Ελενιτσα ,το μωρό του άβαταρ που τωρα ειναι 14 χρονων εχει καλή ιδεα.
Να παμε οι γονεις της ,η κολλητη της και μια φιλη του ζευγους στην Καρδαμύλη απο μεσημερι ,να κολυμπησουμε να φάμε και μετά να πάμε σε συναυλία που εχει το βραδυ.
Μπραβο στην νεαρά για την ιδεα της. Οτι πρεπει να ξεσκασω και να αλλαξω εικονες μετα μουσικης.
Επιπλεον η Καρδαμύλη ειναι το αγαπημενο μου χωριο εδω και χρόνια.
Το στηνουμε στο γρηγορο ,αφήνω το γυιο γιατι εχει κληρονομικο χαρισμα στην οργανωση και όλα καλά .
Εξαλλου μια μονοημερη εκδρομη ειναι ,Γυθειο μενουμε τι μπορει να συμβει ;

θα συνεχισω αλλη ωρα ....παω φαρμακειο να κανω τεστ για κοβιντ γιατι κατι περιεργα συμβαινουν απο χθες με την υγεια μου.
 
Last edited:

KIKI

Member
Μηνύματα
2.765
Likes
7.260
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Επειδη δεν ειναι ακριβως κλασσικη ιστορια ,αλλά οι περιπέτειες που πέρασα, θα βαζω φωτογραφιες και κειμενο .Καποια στιγμη αρχισα να τραβαω φωτογραφίες για να μην νομιζω μετά οτι τα είδα στον υπνο μου!
Μου θυμισε το Yorgos σε ενα πολυ ωραιο χρονογραφημα -ταξιδιωτικη ιστορια με τιτλο
Γιαπωνεζικοι πράκτορες ασφάλειας,κινέζικη βίζα στην Αβάνα και πορνοσταρ.
Μια σελιδα ολη και όλη με την καταπληκτικη γραφή του Γιωργου με πολυ γέλιο.
Επειδη δεν ξέρω πως να βάζω λινκ αν καποιος θέλει ας την βάλει σε ενα πόστ.
Είναι του 2009 και καποιοι που παρακολουθουν την ιστορία μου ειναι ευκαιρια να την διαβάσουν.
Θα γελάσουν πολύ οπως ολοι μας τότε και θα δουν το ταλέντο του Γιωργου που δεν είναι μόνο σε ιστοριες έπη 60 σελιδων.Το παιδι εχει χάρισμα και στο χρονογράφημα!

Απο την αλλη θα γραφω εντυπωσεις απο τα μερη που βρεθηκα , ετσι θα ειναι και ταξιδιωτική ιστορια.Πάμε να δουμε τι θα βγει.....
Πηγα κεντρο Υγειας ,κοβιντ δεν εχω αλλά πυρετο απο κρύωμα και κριση αλλεργικης ρινίτιδας
αστα να πάνε ,πήρα τα δέοντα φάρμακα θα αραξω σπίτι συνεχίζονται τα ρεπό ,πρόσεχε τι εύχεσαι Κικη! Εκει που νόμιζα οτι το παιγνίδι τελείωσε εστω και με παράταση φθασαμε στα πέναλτυ τωρα με την αρρωστεια και την απουσια μου απο τη δουλειά.Ελπιζω να μην φτασω στα 42 οπως η Πανάθα με τον Αγιαξ!
Οταν πιάνουν τα φαρμακα θα γραφω εδω να περναει η ωρα.
 
Last edited:

KIKI

Member
Μηνύματα
2.765
Likes
7.260
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Ξημερώνει η Τριτη 27 ειναι του Αγιου Φανουρίου ,βοηθεια μας και να μας φανερώνει οτι επιθυμούμε .
Πινω καφέ με μια παιδική φίλη που ειναι διακοπές στο χωριο και γελάμε πολύ οταν θυμόμαστε μικρες τις μανάδες και τις γιαγιάδες μας να ταζουν πίτα στον αγιο για το παραμικρό που εχαναν.
Απο κοσμημα μεχρι μια κουβέρτα που λεει ο λόγος. Τις πείραζα εγω το νιάτο οτι τι να πρωτοβοηθήσειο άγιος ; Ολη η Ελλαδα εταζε και εμεις τρωγαμε φανουροπιτες όλο το χρόνο ,οχι μόνο στη γιορτή του.
Χτυπάει το τηλεφωνο και μου κόπηκε το γέλιο. Ειναι ο μονογενης και μου λεει οτι το αυτοκινητο του ενα τζιποειδες μεγαλου κυβισμου παρουσίασε βλάβη .Το πήγε Τρίπολη η επισκευή θα παει τριχίλιαρο και θα παραμενει εκει αρκετες μέρες.
Ειναι το μέσο που θα πηγαιναμε και θα χωραγαμε και οι έξι.Το δικο μου και της γυναικας του ειναι κουβάδες λιγων κυβικων. Η λυση ηταν το αμαξι της φιλης τους που χωραει 5 ατομα ανετα.
Το πάμε αλλοιως το πλάνο ,εγω μονη μου και αυτοι μαζι.Μια χαρά μου εκατσε να πάω χαλαρά νωρίτερα ,να κάνω οσες στασεις θέλω και γιατι όχι να βρω ενα δωματιο να κοιμηθώ μετα τη συναυλία να ξεκουραστω και να γυρισω την άλλη μέρα με την άνεση μου.
Ξεκιναω την απολαυστικη διαδρομη με τις εναλλαγες τοπιων και σε μια σταση στις Θαλάμες αρχιζω τα τηλεφωνα για δωματιο στην Καρδαμύλη.Ειχα ακούσει οτι εχουν γίνει "Σαντορίνη" αλλα να μου λένε τελος Αυγουστου 100 -120 ευρω για ενα οικονομικο δωματιο,που επιπλεον το ηθελα για μια νυχτα οτι και να ειχαν( που δεν ειχαν,όλα ήταν γεμάτα) οτι αποφευγουν να το δωσουν γιατι μπορει καποιος να το ζητησει για περισσοτερες.Ενταξει ,υποδοχη ξενοδοχειων δουλευα το έκανα και εγω για λιγες μέρες στη μέση του Αυγουστου αλλά κομψά.
Σκεφτηκα να πάρω Στούπα που εχει πιο μπαναλαρία τουρισμό κυρίως απο Εγγλεζία και εκει βρήκα ενα ελεύθερο στουντιο διχωρο που ειχαν μια ακυρωση και το εκλεισα με 75 ευρω.
Φτανω νωρις Στουπα ,πήγα στο δωματιο να πληρώσω την ιδιοκτητρια γιατι η κράτηση ειχε γινει τηλεφωνικα και για λιγη σιέστα μεσα στην καψα . Μια χαρά ηταν ,60 τμ ,μεγαλη κουζίνα κανονικου σπιτιου μου φανηκε προικωο της κορης που το γυρισαν σε ενοικιαση.
Αν ειχα αλλους τρεις και εβγαινε 18 θα ηταν ωραια ,αλλά το 75 τσουζει.
Πάω Καρδαμύλη κατα τις πέντε η ωρα , βρισκω την πενταδα στη παραλία κανουμε μπανιο
και οταν πεινασαμε ψαχναμε που θα πάμε. Πάμε αρκετες φορές κυριως εκτος τουριστικης σαιζον και τρωμε ωραια και ποιοτικα. Αυτη τη φορα λογω κοβιντ και συνθηκων ειχαμε να παμε απο το 2021 .
Τα περισσοτερα εστιατόρια να είναι στα 30-40 ευρω το ατομο.Δεν θέλαμε να χαλάσουμε τόσα χρηματα για ενα φαγητό στα γρηγορα μετα το μπάνιο και πριν τη συναυλία.
Βρηκαμε μια ταβερνα δίπλα στη θάλασσα με λογικές τιμες και φάγαμε ωραια και σπιτικα.
Κοστισε 21 ευρώ στον καθενα μας.Λέγεται Γιαλος και ειναι δίπλα στο σχολειο που θα γινόταν η συναυλια.Η Καρδαμύλη που εχει αποκτησει φήμη δεν παυει να ειναι ενα μικρο χωριό με 320 μόνιμους κατοικους.Ολα ειναι σε απόσταση περπατητή.
Ηλθε η ωρα της συναυλιας αλλά επειδη κατα διαστηματα εριχνε βροχουλα μας ειπαν οτι θα αρχισει 10 αντι για 9 αρκει βέβαια να μην βρεξει. Οι νεαρες μαύρα πανιά που πιθανον δεν θα βλέπανε τον Βλάχο.Εγω αδιαφορη γιατι το παλληκαρι δεν το πολυηξερα ,δεν εβλεπα ποτέ τη σειρα Μουρμουρα που πρωτοεμφανίστηκε και εγινε πολυ γνωστός.Κατι ειχα ακουσει το Χειμωνα οτι για μια δηλωση του ξεσηκωθηκε ο Αδωνις και του το εδωσα στα συν.
Η αυλή και το σχολειο πολυ εντυπωσιακά ,εχουν ωραια κτίρια πετρινα στη Καρδαμυλη που την κανει τόσο ομορφη αισθητικα.Κόσμο δεν ειχε σχεδον καθόλου στις εννια πράγμα στεναχωρο και για τους καλλιτέχνες και για εμας. Τελικα λιγο λιγο μεχρι να αρχίσει μαζευτηκαμε γυρω στους 300 ενω η αυλη χωραει 1000.Μιλησα με ντοπιο την άλλη μερα και μου ειπε οτι εγινε σε ολες τις εκδηλωσεις στην ευρυτερη περιοχη εφέτος ακομα και με πασίγνωστα ονόματα. Το απέδωσε στα οικονομικα και η αληθεια ειναι οτι 15-20 ευρω το εισιτηριο το σκεφτεται καποιος να τα δωσει ειδικα οπως στην περιπτωση μας που μια οικογενεια θέλει 60-80 ευρω συν τα σνακς και η βενζινη για να φθασεις απο τριγυρω νομους οπως γινεται στην επαρχια στις εκδηλώσεις.
Κάθομαι σε ενα πεζούλι ,σταματαει και το ψιλοβροχο εχω δει και τους καλόγουστους παγκους με εκλεκτα σνακ και ποτά μια χαρά για καλοφαγού.Πάντα οι Καρδαμυλιώτες φημίζονταν για την καλαισθησία τους σε όλα.Αρχοντες μέσα στην καφρίλα των Μανιατων .
Οι μικρες μπροστα στη σκηνη, ολοι μας βολεμενοι.
Οταν αναβουν τα φωτα τι εκπληξη .Στην ορχηστρα βλεπω τον αγαπημενο μου κιθαρίστα εδω και χρόνια ,ειχε ελθει εκτακτα να καλύψει τον συναδελφο που κατι του είχε προκυψει.
Λεω στους άλλους τρεις " παίζει ο Λάμπης,τι τυχερή είμαι " και παω γρηγορα κατω απο τη σκηνη μπροστα του να τον απολαυσω.Μου λεγανε μετα οτι ημουνα σαν τις ρουβίτσες παλιά και με φωνάζανε Λαμπιτσα!
Εχω μεγάλη αδυναμια στην ηλεκτρικη κιθάρα ,παντα ημουνα με τους κιθαρίστες και οχι με τους τραγουδιστες οπως συνηθίζεται .Παραδειγμα πάντα εβαζα Κηθ πάνω απο τον Μικ.
Περασα τελεια ο Βλαχος μου άρεσε πολυ σαν περφορμερ μου θύμισε Πανούση σε πιο κουκλάκι.Αρεσε πολυ και στην παρέα που οσο περνούσε η ωρα αφησαν τα πεζούλια και ηρθαν μπροστα για χορό και τραγούδι.Μπραβο στο παλληκάρι μας κέρδισε.
Αλλά και κακος να ηταν εγω ημουνα στα συννεφα με τα σολο του Λάμπη και το χαρηκα πολυ.Εκτονωση μετα το ζόρι της δουλειάς και οχι μόνο.
Οταν τελειωσε πήγα τις μικρες να περιμενουν τον Βλαχο για χαιρετουρες και σέλφι.
Εκει ηταν ο Λάμπης και μιλουσε με κατι γνωστους του και τελικα γκρουπι εγινα εγω και οχι οι μικρες.
Μιλησα λιγο μαζι του ,ηρθε και ο ντραμερ που ειχε πολυ χιουμορ και οταν του ειπα οτι ειμαι εκει λογω της Ελένης που ηθελε να δει τον Πάνο και πόσο χαρηκα που επαιξε εκτακτα σαν κοπλιμαν μου ειπε "με τοσο ωραια μαλλια εισαι γιαγια της κοπελιτσας;"χαχαχα
Πολυ ντροπαλος και κλειστος στη σκηνη και με ανθρωπους.Ο ντραμερ γατόνι του λεει
"Ρε Λάμπη λεμε ,εισαι πολυ νεα για να εισαι γιαγια και οχι τι ωραια μαλλια εχεις."
Και σε μένα ξεκαρδισμενος στα γέλια "μην δινεις σημασια αραιωνουν τα μαλλια του και το εχει μεγάλο καημό και θαυμάζει οσους εχουν πυκνα μαλλια ,κομπλιμάν σου έκανε αλλά πρωτότυπο"
Γελουσαμε πολύ οι δυό μας και ο γλυκούλης μου κοκκίνησε συνεσταλμένος γαρ.
Μιλησαν και οι μικρες με το Βλαχο ,ολες οι φαν μικρες μεγάλες ευχαριστημένες.
 
Last edited:

KIKI

Member
Μηνύματα
2.765
Likes
7.260
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
IMG_20240828_080420.jpg IMG_20240829_130407.jpg IMG_20240829_142158.jpg IMG_20240829_135528.jpg η θέα από το μπαλκόνι του διαμερίσματος.Χτιζουν και στους ελαιώνες στη Στούπα να χωρέσουν οι Εγγλέζοι.
Στη δευτερη η μοναδικη παραλία που εχει η Καρδαμύλη στην ακρη του χωριου.Ειναι 700 μέτρα ,η θάλασσα καθαρη και διαφανη με πολυ αλάτι αλλά με κροκάλες ειδικά στο ξεκινημα της παραλιας.Ωραιες στο μάτι αλλά να μπεις και να βγεις ειναι προβλημα,οι περισσοτεροι φοράνε ειδικά παπουτσακια.Προς το τέλος ομως που ειναι το εστιατοριο Ελιά εχει μόνο βοτσαλάκια και δεν υπάρχει προβλημα.
Εχουμε και στην Ανατολική Μανη τετοιες που παντα με δυσκολευαν ειδικά στο βγες,αν εχει και κυμα ακομα χειροτερα.Βγαινω με την κοιλια σαν καρέτα καρέτα η ζηταω βοηθεια αν εχω παρέα.
Στη τριτη το πάρκινγκ πισω απο την ταβερνα ,εννοειται σε ελαιώνα.
Κρατήστε την εικόνα ,ειναι αυτή που θα με ταλαιπωρησει τρεις μερες!
Στην τελευταια η συμπαθητικη ταβερνα που φαγαμε νοστιμα και οικονομικά.
 
Last edited:

KIKI

Member
Μηνύματα
2.765
Likes
7.260
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
IMG_20240827_214905.jpg
Ο Λάμπης λάμπει και κεντάει στα σόλο του. Λάμπηηηηηηηηηηη

Ειναι και κοκέτης,φοράει πάντα πολυ ωραία πουκάμισα.
 
Last edited:

KIKI

Member
Μηνύματα
2.765
Likes
7.260
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
IMG_20240829_142344.jpg IMG_20240827_164959.jpg IMG_20240827_143007.jpg Το μενου της ταβερνας .Νοστιμη κουζινα και οικονομικά σε ωραίο περιβάλλον.
Το σπίτι της πρωτης βραδιάς μέσα σε ελαιώνα.Η "σημαία" με το ονομα αγγλικου πρακτορείου που φέρνει κόσμο για 7 ή 14 ημέρες σε πακέτο.Υπηρχε σχεδον σε όλα τα ενοικιαζομενα δωμάτια της Στούπας.Η κουζίνα του διαμερισματος είναι κανονική σπιτιού 60 τμ .Νομίζω οτι πρωτη φορά συναντώ σε δωματια τετοιο σπιτι.Μάλλον ο ιδιοκτητης το εκτισε για τα παιδια του ,ειχε τεσσερα ιδια διαμερισματα δυο στο ισόγειο δύο στον πρώτο οροφο.
Κατασκευη δεκαετιας 80 μεσα στον ελαιωνα του παππου ,για εξοχικα της οικογένειας που μένανε Αθήνα. Κλασσικά πράγματα ,να ειναι καλά το Πασόκ που έρεε το χρήμα.
Οταν εγινε το μπαμ με την ανάπτυξη της Στούπας αντι να τα εχουν για 10 μέρες διακοπες το εδωσαν σε πρακτορειο και βγαζουν αρκετα χρήματα άκοπα . Γιατι να ασχοληθουν για ένα βραδυ που ζητούσα εγω; Την αλλη μερα μπήκε ζευγαρι που θα έμενε 14 νύκτες.
Ευτυχως έπεσα σε φραγκοφονιά ιδιοκτητρια και εμεινα το πρωτο βράδυ. Δεν την χάλασαν τα 75 ευρώ.
 
Last edited:

KIKI

Member
Μηνύματα
2.765
Likes
7.260
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Τελειώνει η συναυλία ,εχω βάλει στο ματι κατι καλαμάκια στον παγκο που εχει στήσει το Τίκλα πολυ καλο εστιατόριο στην Καρδαμύλη. Εχουμε φαει αρκετες φορες και πάντα ολα ποιοτικά και νόστιμα.
Λεω στα παιδια να φύγουν γιατι ειναι κουρασμενοι και εχουν δρομο με πολλες στροφες να κανουν.
Παιρνω δυο καλαμάκια ,κατηφοριζω προς την ταβερνα που φάγαμε αφου εκει στο πίσω μερος εχω παρκαρει μέσα στις ελιές.Είναι μια η ωρα και δεν υπάρχει ψυχή τριγύρω.
Το μαγαζι κλειστο ,καθολου ανθρωποι μόνο το φως απο τις κολώνες της ΔΕΗ.
Τρωω το ενα καλαμάκι καθισμένη σε ενα τραπέζι απολαμβανω τη θάλασσα και καποια στιγμη παω προς το αμαξι να φύγω. Ο ελαιωνας ειναι μεσα στα σκοταδια ,ευχαριστω τη τεχνολογία με τα νεα κινητα που εχουν φακό και με προσπαθεια γιατι εχει μεγάλο χωρο βρισκω το αμαξι .
Πάω να ξεκινησω αλλά εχω μείνει απο μπαταρία!
Στη Καρδαμύλη ρε γαμωτο; Απο πάντα ηταν το πιο ιδιόρυθμο τουριστικό χωριό.
Εχουν συμφωνησει όλοι οι επαγγελματίες και η τελευταια παραγγελια στις ταβέρνες γινεται στις 23.00 η ωρα , η μουσική κλείνει στις δώδεκα και κλεινουν ακριβως στις δωδεκα και μιση.
Ιάπωνες και Ελβετοί στην Μάνη. Μέσα στα σκοταδια σκεφτομαι τι εναλλακτικες εχω.
1.Ταξι να με πάει Στούπα . Δεν γίνεται ,εχουν μόνο δυο ταξί αλλά οι ταξιτζηδες εχουν συμφωνησει μεταξύ τους ότι η τελευταια κουρσα θα ειναι 23.30 .Υπάρχει νόμος οτι σε χωριά ο ενας απο τους δυο πρεπει να εχει το τηλεφωνο του στη πιάτσα και εγω να παρω τηλέφωνο τη νυχτα και να ελθει απο το σπιτι του να με εξυπηρετήσει Κάτι παρόμοιο με τα φαρμακεία .Αμ δε ,εδω και χρόνια πήγαν δικαστικά οτι αφου ειναι μόνο δύο και κουραζονται ολη μέρα οτι την νυχτα πρεπει να κοιμηθουν να ειναι ετοιμοι για την επομένη.Και ναι αγαπητοί τα κατάφεραν.Ο νόμος που ισχύει για τα ταξί στα χωριά σε όλη τη χώρα δεν ισχύει στην Καρδαμύλη. Τα σέβη μου!
2.Να κοιμηθω οπως οπως στο αμαξι και όταν ξημερώσει βλέπω τι θα κάνω.
Σε περίπτωση που θα ημουν ξεκούραστη θα το έκανα , αλλά ημουν καταπονημένη και ηθελα ενα κρεβατι και κυριως το μπάνιο.

Διακόπτω εδω γιατι με επιασαν τα αντισταμινικά και το πνεύμα δεν συνεργάζεται για συγγραφή!
 
Last edited:

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.858
Likes
9.779
Τρωω το ενα καλαμάκι καθισμένη σε ενα τραπέζι απολαμβανω τη θάλασσα και καποια στιγμη παω προς το αμαξι να φύγω. Ο ελαιωνας ειναι μεσα στα σκοταδια ,ευχαριστω τη τεχνολογία με τα νεα κινητα που εχουν φακό και με προσπαθεια γιατι εχει μεγάλο χωρο βρισκω το αμαξι .
Πάω να ξεκινησω αλλά εχω μείνει απο μπαταρία!
Στη Καρδαμύλη ρε γαμωτο; Απο πάντα ηταν το πιο ιδιόρυθμο τουριστικό χωριό.
Εχουν συμφωνησει όλοι οι επαγγελματίες και η τελευταια παραγγελια στις ταβέρνες γινεται στις 23.00 η ωρα , η μουσική κλείνει στις δώδεκα και κλεινουν ακριβως στις δωδεκα και μιση.
Ιάπωνες στην Μάνη. Μέσα στα σκοταδια σκεφτομαι τι εναλλακτικες εχω.
Αν την συνεχεια την εγραφε η Μαντα ή η Δημουλιδου θα ειχε ως εξης: εσυ θα περιπλανιοσουν στα πυκνα σκοταδια των ελαιωνων, λιγο πριν πεσει ο φακος και το κινητο σου απο μπαταρια θα εβλεπες μεσα στο δασος να αχνοφεγγει ενα φωτακι, θα το ακολουθουσες και θα σε οδηγουσε σε ενα σπιτακι, θα χτυπουσες και θα ανοιγε ενας κουκλος, παμπλουτος, προσφατα διαζευγμενος ή χηρος που ηθελε να απομονωθει, θα ερωτευοσασταν και θα σε ειχε πριγκηπισσα.

Αν, αντιθετα, την συνεχεια την εγραφε η Καμιλα Λαγκμπεργκ θα εμπαινες στο σπιτακι και δεν θα σε ξαναεβλεπε κανεις :bleh::bleh:
 
Last edited:

KIKI

Member
Μηνύματα
2.765
Likes
7.260
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Αν την συνεχεια την εγραφε η Μαντα ή η Δημουλιδου θα ειχε ως εξης: εσυ θα περιπλανιοσουν στα πυκνα σκοταδια των ελαιωνων, λιγο πριν πεσει ο φακος και το κινητο σου απο μπαταρια θα εβλεπες μεσα στο δασος να αχνοφεγγει ενα φωτακι, θα το ακολουθουσες και θα σε οδηγουσε σε ενα σπιτακι, θα χτυπουσες και θα ανοιγε ενας κουκλος, παμπλουτος, προσφατα διαζευγμενος ή χηρος που ηθελα να απομονωθει, θα ερωτευοσασταν και θα σε ειχε πριγκηπισσα.

Αν, αντιθετα, την συνεχεια την εγραφε η Καμιλα Λαγκμπεργκ θα εμπαινες στο σπιτακι και δεν θα σε ξαναεβλεπε κανεις :bleh::bleh:
χαχαχα πολύ καλό!
Διαλέγω την κουρτίνα 1
Αλλά επειδη το σενάριο το γραφω εγω έκανα κάτι πρακτικό που έφερε το ποθούμενο.Να παω Στουπα να βγάλω το αλάτι απο τη θάλασσα και να κοιμηθω σε κρεβάτι.
Πάντως πόρτα χτύπησα ,κούκλος άνοιξε, μου έλυσε το πρόβλημα και άμα του δώσω το οκ θα μου κάνει κονέ με ζωντοχήρο θειο του γαιοκτήμονα στη Μεσσηνία.

Τωρα που το διαβαζω μπαινει και κουιζ!
Ποιά πόρτα χτύπησα μεσα στη μαυρη νυχτα και βρέθηκε λύση ;
Επεται συνέχεια....
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.518
Μηνύματα
898.697
Μέλη
39.236
Νεότερο μέλος
Chrilag

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom