Νορβηγία Σουηδία Cool-cation στα φιόρδ της Νορβηγίας και κάτι ψιλά από Σουηδία

panlek30

Member
Μηνύματα
1.576
Likes
4.145
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Για να πω την αλήθεια δεν θα ήθελα η βαρκάδα σε ένα φιόρδ να συνδέεται με κάποια πεζοπορία. Τη βαρκάδα θα ήθελα να τη κάνω για να δω τη θέα ενος Νορβηγικού φιορδ μέσα απο αυτό και μέχρι εκεί. Πιστεύω θα είναι εξίσου επιβλητική η θέα όσο και απο ψηλά! Όταν θα πάρω την απόφαση να επισκεφτώ τη χώρα θα δω τι υπάρχει απο βαρκαδες και αν υπάρχει κάτι σε διάρκεια 1-2 ώρες και να με χτυπάει το αεράκι καλώς. Αλλιώς θα προσπεράσω.
Δεν συνδεεται απαραιτητα. Απλα υπαρχει ως επιλογη για οποιον θελει.
 

Dr Snoopy

Member
Μηνύματα
883
Likes
11.909
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
Και πάλι συγχαρητήρια για την ιστορία σου και σ' ευχαριστώ που με ξαναταξίδεψες εκεί :clap:
Α καλέ να το Δημαρχείο!
Κρίμα που δεν το επισκέφτηκες,είσοδος με 13 ευρώ και το βλέπεις με οργανωμένη ξενάγηση.Μπορείς να δεις την διάσημη Μπλε Αίθουσα των 1500 τετραγωνικών μέτρων που έχει το μεγαλύτερο όργανο στην Σκανδιναβία με 10270 ηχητικούς σωλήνες όπου γίνεται το επίσημο δείπνο μετά την τελετή απονομής των βραβείων Νόμπελ, την Χρυσή αίθουσα,μια εντυπωσιακή αίθουσα με λαμπερά ψηφιδωτά που αναπαριστούν πρόσωπα και γεγονότα από τη Σουηδική ιστορία και την πολύ όμορφη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.Αξίζει,να το έχεις στα υπόψη όταν ξαναπάς :)
@Dr Snoopy ανυπομονώ να βρείς το χρόνο να ξεκινήσεις αυτό που μας έταξες
Λίγο υπομονή @evaT,περίμενε να περάσει αυτή η εβδομάδα και θα το ξεκινήσω και με πολλές φωτογραφίες.
Και τελικά πως αξίζει να δει κανείς τα φιόρδ αν δεν νοικιάσει αυτοκίνητο?
Επειδή έχω πάει με το πλοίο μέχρι το Βόρειο Ακρωτήριο και με το αυτοκίνητο μέχρι το Alesund πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος για να δεις τα φιόρδ είναι να νοικιάσεις αυτοκίνητο,πιο ακριβή επιλογή βέβαια αλλά αξίζει και με το παραπάνω.
 

GKCAPO

Member
Μηνύματα
770
Likes
313
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Θυμάμαι τη δεκαετία του 50 και του 60, τα θαλάσσια μπάνια μας τελείωναν στις 30 Ιουνίου. Ιούλιο και Αύγουστο μετακομίζαμε στη Μακρινίτσα για δροσιά και καθαρό αέρα. Ο πατέρας νοίκιαζε δωμάτιο σε χωριάτικο σπίτι. Επιστρέφαμε μετά το πανηγύρι της Παναγίας, για λίγα μπάνια ακόμη πριν το σχολείο. Μικρομεσαίες αστικές οικογένειες. Μετά ήρθαν οι βορειοευρωπαίοι και μας έμαθαν άλλα...
ΥΓ. συγχαρητήρια! εξαιρετική γραφή και αφήγηση!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.525
Μηνύματα
898.963
Μέλη
39.243
Νεότερο μέλος
Demi14

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom