Nedelja
Moderator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Whole Africa,Cuba
shoot me now...
Καλό. Αλλά έχουμε section με ανέκδοτα, έτοιμο να σε υποδεχθεί.Οχι θα ασχολουμαστε με κατσαβιδακηδες...
Μια φορα κι εναν καιρο ηταν δυο φιλοι. Ο ενας ηταν ηλεκτρολογος μηχανικος, ουτε κι ο αλλος ομως ειχε γκομενα.
Προσφέρομαι...(shoot = με σφηνάκι ε)shoot me now...
Δε θέλουμε λεφτά εμείς, έχουμε αισθήματαΕπιπεδο ας εχετε οσο θελετε, φτανει τα πολλα λεφτα να μενουν στους Πολιτικους Μηχανικους!
Μπουμ.shoot me now...
Μπορουμε να ανταποδωσουμε, μην ανησυχεις...Καλό. Αλλά έχουμε section με ανέκδοτα, έτοιμο να σε υποδεχθεί.
Προσφέρομαι...(shoot = με σφηνάκι ε)
μη χάσεις κι εσύ...Μπουμ.
Δεν την ξέρω τη παλιόγατα...προφανώς θα είναι από τις φορές που κάποιος μιλάει και κάνεις οτι ακούς με προσήλωση ενώ στην ουσία παρακαλάς να σταματήσει...Φαντάζομαι για τη γάτα του Schrödinger το έχετε εξαντλήσει ε...(α, χρόνια πολλά κι όλας, να τον χαίρεσαι!)
«Όποιος ισχυρίζεται ότι καταλαβαίνει την κβαντομηχανική ή λέει ψέματα ή είναι τρελός»
Richard Feynman (1918 – 1988)
Οι αρχιτέκτονες, σεβαστοί μεν, αλλά μηχανικοί δεν είναι. Έχουμε τους μπετατζήδες για τα κτίρια....Αν είναι να ανοίξουμε και το θέμα αν είναι πιο χρήσιμη επιστήμη τα μαθηματικά ή η φυσική να δούμε λίγο αίμα. Γιατί το θέμα των αρχιτεκτόνων οι μηχανικοί πολύ εύκολα το προσπέρασαν.
Χαχαχαχα..ξέρω..κι εγώ κάνω πως ακούω τουλάχιστον τις μισές φορές που μου μιλάνεΔεν την ξέρω τη παλιόγατα...προφανώς θα είναι από τις φορές που κάποιος μιλάει και κάνεις οτι ακούς με προσήλωση ενώ στην ουσία παρακαλάς να σταματήσει...
Πάντως τη googlara....
Γάτα του Schr