taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Ναι, μπορούμε. Όχι για τα πάντα, αλλά για πολλά.Είσαι μηχανικός; Πες έτσι, άρα μπορείς να εκφέρεις γνώμη για τα πάντα Ειδικά αν είσαι από ΕΜΠ...
Ναι, μπορούμε. Όχι για τα πάντα, αλλά για πολλά.Είσαι μηχανικός; Πες έτσι, άρα μπορείς να εκφέρεις γνώμη για τα πάντα Ειδικά αν είσαι από ΕΜΠ...
Γκουχου γκουχου....οπως μας ελεγε ενας καθηγητης μας "Ο μηχανικος σημερα πρεπει να γνωριζει μαθηματικα, φυσικη, χημεια, στατιστικη, οικονομικα, ιατρικη, νομικα..." περα φυσικα απο τα καθ'ημας. Φυσικα, πρωτος πρωτος παραφρασα και επεκτεινα τον συλλογισμο του προσθετοντας μαγειρικη, τεννις, κολιτσινα, μασαζ, ξυλογλυπτικη και οτι αλλη χαζομαρα "πρεπει" να γνωριζουμε. Τελικα ομως τη μεγαλυτερη σημασια εχει να μαθουμε να φερομαστε.taver said:Ναι, μπορούμε. Όχι για τα πάντα, αλλά για πολλά.
Καλησπερα σας! Θελω ταξιδι, αλλα δεν προβλεπεται αμεσα! Ειμαι travel-addicted, δεν περναει μερα που να μην σκεφτομαι το επομενο ταξιδι. Εχω ηδη δει τι ημερες ειναι ολες οι αργιες του 2013 κ εχω ηδη στο μυαλο μου το ταξιδιωτικο προγραμμα του ετους.. Μολις γυρναω απο ενα ταξιδι (ισως και πριν ακομα παω) σκεφτομαι ηδη το επομενο.. Ειναι σοβαρη η κατασταση μου;
Respect...Τελικα ομως τη μεγαλυτερη σημασια εχει να μαθουμε να φερομαστε.
Αστα αυτα και φτιαξε μου τη μερα με Ροναλντο ΚΑΙ Μουρμουρινιο να ΚΛΑΙΝΕ!! Χαχαχα...panpan said:Respect...
Φιλαρακι θα σου το χαλάσω γιατί ετοιμάζω τα πράγματα μου για Γαλλία.Αστα αυτα και φτιαξε μου τη μερα με Ροναλντο ΚΑΙ Μουρμουρινιο να ΚΛΑΙΝΕ!! Χαχαχα...
:evil::evil:ετοιμάζω τα πράγματα μου για Γαλλία..
Βρε λες να ήμασταν στο ιδιο γηπεδο;;; :roll:Εχθές ήμουν στο γήπεδο και είδα την 5αρα.
Δεν έχεις τίποτα ! Η κατάσταση σου κρίνεται ως φυσιολογική !Καλησπερα σας! Θελω ταξιδι, αλλα δεν προβλεπεται αμεσα! Ειμαι travel-addicted, δεν περναει μερα που να μην σκεφτομαι το επομενο ταξιδι. Εχω ηδη δει τι ημερες ειναι ολες οι αργιες του 2013 κ εχω ηδη στο μυαλο μου το ταξιδιωτικο προγραμμα του ετους.. Μολις γυρναω απο ενα ταξιδι (ισως και πριν ακομα παω) σκεφτομαι ηδη το επομενο.. Ειναι σοβαρη η κατασταση μου;
Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο ειδικό πρόβλημα ως προς αυτό, για τους μηχανικούς. Τουλάχιστον όχι περισσότερο από το σύνολο του πληθυσμού.Τελικα ομως τη μεγαλυτερη σημασια εχει να μαθουμε να φερομαστε.
Αν ξεπεραστεί στην Ελλάδα και το "ο πολιτικός μηχανικός ξέρει να κάνει τα πάντα" θα διορθωθούν πολλά.Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο ειδικό πρόβλημα ως προς αυτό, για τους μηχανικούς. Τουλάχιστον όχι περισσότερο από το σύνολο του πληθυσμού.
Οι "θεοί" δεν κρίνονται για καμιά συμπεριφορά.Για να μην πιάσουμε τους γιατρούς και τη δική τους συμπεριφορά.