• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

kirmis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
σε ποια χωρα θελεις να πας? μηπως μπορω να βοηθησω
Όλα καλά ευχαριστώ! Μέσω της αναζήτησης υπάρχουν όλοι οι προορισμοί, όμως στον χάρτη δρομολογίων εμφανίζονται μόνο οι πτήσεις της Αιγαίου, κάτι που με μπέρδεψε (αν και είναι λογικό)!

Last edited:

maria91

Member
Εκζακλι.
Για τον κάτοχο του λογαριασμού που έχει δωρεάν αναβάθμιση και οποιονδήποτε άλλο που ταξιδεύει μαζί του στην ίδια κράτηση.
Ok αρα παω να τα εξαργυρωσω σε καμια υπαρχουσα κρατηση ως τις 5/5 γιατι μετα θα μας μεινουν αμανατι

maria91

Member
Μου λειπουν λιγα μιλια αναβαθμισης ετσι ωστε να αλλαξω βαθμιδα..υπαρχει καποιος τροπος να τα αποκτησω εκτος απο το να κανω πτηση με την εταιρεια?πχ να τα αγορασω?

fotast

Member
Μου λειπουν λιγα μιλια αναβαθμισης ετσι ωστε να αλλαξω βαθμιδα..υπαρχει καποιος τροπος να τα αποκτησω εκτος απο το να κανω πτηση με την εταιρεια?πχ να τα αγορασω?
Μπορείς να αγοράσεις(αν συμφέρει).Εδώ τα σχετικά:

https://el.aegeanair.com/milesandbonus/how-to-earn/purchase-tier-miles/

adiaforos

Member
Αν δεν την έχεις, βγάλε την χρεωστική Aegean Visa Debit, 20€ συνδρομή, 3.000 μίλια αναβάθμισης. Αν δεν την ξαναειχες το τελευταίο 14μηνο δίνει επιπλέον 5.000 μίλια και 5.000 πόντους.

maria91

Member
Αν δεν την έχεις, βγάλε την χρεωστική Aegean Visa Debit, 20€ συνδρομή, 3.000 μίλια αναβάθμισης. Αν δεν την ξαναειχες το τελευταίο 14μηνο δίνει επιπλέον 5.000 μίλια και 5.000 πόντους.
Μαλλον αυτο θα κανω γιατι το προγραμμα του 25 εχει ηδη βγει κ δε χωραει κ πολλες μετατροπες κ τα προς αγορα μιλια που δινει η ετζιαν ειναι ασυμφορα..

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Εγώ που είμαι silver και πρέπει να αποκτήσω μόνο 1400 μίλια αναβάθμισης μέσα σε 1 μήνα για να την διατηρήσω τη βαθμίδα μπορώ να το κάνω με την απόκτηση της χρεωστικής Aegean ή πρέπει να κάνω και τις 2 πτήσεις για να πάρω τα μίλια; Γιατί αν με 20€ θα πάρω τόσα μίλια τότε μάλλον συμφέρει πολύ περισσότερο!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εγώ που είμαι silver και πρέπει να αποκτήσω μόνο 1400 μίλια αναβάθμισης μέσα σε 1 μήνα για να την διατηρήσω τη βαθμίδα μπορώ να το κάνω με την απόκτηση της χρεωστικής Aegean
Ναι, βεβαίως και μπορείς, απλά να το κάνεις σύντομα γιατί τα μίλια αυτά δε πιστώνονται τόσο άμεσα, θέλουν καμιά βδομάδα, δέκα μέρες.
Είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις 3000 μίλια αναβάθμισης με μόλις 20€. ;)

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ειναι τσεκαρισμενο 100% ποιο ειναι το ελαχιστο διαστημα που απαιτειται να περασει ωστε με την αποκτηση ξανα της Debit (ή και Credit) να αποδοθουν τα tiered μιλια?

giannis228

Member
Ειναι τσεκαρισμενο 100% ποιο ειναι το ελαχιστο διαστημα που απαιτειται να περασει ωστε με την αποκτηση ξανα της Debit (ή και Credit) να αποδοθουν τα tiered μιλια?
Μια βδομαδα κανουν ! Αλλα ετσι κ αλλιως εχουν σαν ημερομηνια την ημερομηνια της αιτησης για καρτα

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Μια βδομαδα κανουν ! Αλλα ετσι κ αλλιως εχουν σαν ημερομηνια την ημερομηνια της αιτησης για καρτα
Ισως δεν ημουν σαφης. Εννοω αποδοση μιλιων αν ειχες την ιδια καρτα στο παρελθον.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.000
Μέλη
39.712
Νεότερο μέλος
Teo46

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom