• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

paykopete

Member
Τι επεισοδιαρα ητανε αυτη!!! Αναφερομαι στο 2ο επεισοδιο του 2ου κυκλου του Last Of Us!
Οποιος γνωριζει την ιστορια απο το game καταλαβαινει σε τι αναφερομαι χωρις να κανω spoil! Παρ'ολο που την γνωριζα, το επεισοδιο ειναι αδιανοητα εντονο! Σε στελνει!
Δειτε την σειρα χωρις δευτερη σκεψη!

Εχει φαει κανεις προστιμο να ξερουμε πού βαδιζουμε;
Ειναι αρκετα συνθετο να εφαρμοστουν ολα αυτα για να καταληξει ενα προστιμο στον καταναλωτη! Δεν θελω να κουρασω με δικτυακα απλα χρειαζεται τρελες υποδομες, και σε ενα σημειο πεφτεις σε αδιεξοδα. Πιστευω οτι σε πρωτη φαση ειναι πιο βατο να βρουν το streaming και μετα το torrenting.
Προφανως vpn χρειαζεται οπως και να εχει για το οτιδηποτε! Ιδιωτικοτητα (εστω και απο τους ελληνικους providers) , καλυτερες τιμες και προσφορες στο ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ (συνδρομες, εισιτηρια, ξενοδοχεια κτλπ κτλπ) διαλεγοντας απο ποια χωρα θα φαινεται οτι εισαι συνδεδεμενος! Οι τιμες τους ειναι αστειες ειδικα black friday για το τι σου δινουν!

Last edited:

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
επεισοδιαρα ητανε αυτη!!! Αναφερομαι στο 2ο επεισοδιο του 2ου κυκλου του Last Of Us!
Οποιος γνωριζει την ιστορια απο το game καταλαβαινει σε τι αναφερομαι χωρις να κανω spoil! Παρ'ολο που την γνωριζα, το επεισοδιο ειναι αδιανοητα εντονο! Σε στελνει!
Δειτε την σειρα χωρις δευτερη σκεψη!
Η παιχνιδαρα είναι ο λόγος που δεν έχω ασχοληθεί με την σειρά. Δεν έχω παίξει το 2ο ακόμα αλλά έχω φάει το σποιλερ δυστυχώς. Αφού το παίξω θα δω τι λέει και η σειρά. Πάντως το παιχνίδι είναι έπος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.000
Μέλη
39.712
Νεότερο μέλος
Teo46

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom