• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Χτες πήγα στο ψαράκι. Έχει ωραία θέα (αν και παρεμβάλεται μια λεωφόρος ανάμεσα σε σένα και την θάλασσα) και ενδιαφέρον μενού. Όμως τις να το κάνεις το φιλόδοξο μενού όταν κάτι μύδια τηγανιτά με (σούπερ)σκορδομαγιονέζα αλλά και ο μπακαλιάρος ήταν τίγκα στην λαδίλα. Οι καβουροκεφτέδες ήταν αδιάφοροι ενώ το σκουμπρί και τα χόρτα ήταν μια χαρά. Λογαριασμός για όλα αυτά μαζί με 2 καραφάκια ούζο 54 ευρώ. Μάλλον δεν θα ξαναπήγαινα.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εγώ την Παρασκευή αφού άφησα κάποιον στο λιμάνι πήγα στον Βασίλαινα μετά της συζύγου.

Έμεινα υπερευχαριστημένος και από ποιότητα και από εξυπηρέτηση και σίγουρα θα ξαναπάω.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Εγώ την Παρασκευή αφού άφησα κάποιον στο λιμάνι πήγα στον Βασίλαινα μετά της συζύγου.

Έμεινα υπερευχαριστημένος και από ποιότητα και από εξυπηρέτηση και σίγουρα θα ξαναπάω.
Τιμές???????

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αναλόγως πως θα το δεις.Αντικειμενικά είναι τσιμπημένο,υποκειμενικά το βρήκα μια χαρά.

Πιο συγκεκριμένα,πήραμε δύο μενού (8 πιάτα + γλυκό) 29? έκαστο και ένα πολύ καλό λευκό κρασί.Η έκπτωση της "καρτούλας" με βοήθησε επιπλέον αλλά δεν κρίνω με βάση την έκπτωση.

Το επιδόρπιο κρασί κέρασμα του sommelier που εκτίμησε τις γνώσεις σε κρασί και του άρεσε η κουβεντούλα μας.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Πιο συγκεκριμένα,πήραμε δύο μενού (8 πιάτα + γλυκό) 29? έκαστο .

Μια χαρά μου φαίνεται αν το φαγητό είναι καλύτερο από τα συνηθισμένα.
Στα υπ' όψιν κι αυτό. (θα βγάλω λέπια στο τέλος)

manelaki

Member
Τη γνωστή,τη γνωστή.
Παντως πρεπει να φαγατε πολυ!:) Το Α λεει 25-30 ευρω (χωρις εκπτωση) οποτε -30% επρεπε να σας ερθει καπου στα 21 ευρω. Οκ μαλλον δεν ειναι και πολυ μεγαλη η διαφορα.... ;) Ελπιζω να το εχει και αργοτερα στη λιστα γιατι τωρα δε προλαβαινω...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Το Α δεν υπολογίζει μενού αλλά κανονικό course και δεν βάζει ποτέ μέσα το κρασί.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Επειδή εγώ τώρα μπερδεύτηκα.

Maltakias πλήρωσες 29 το άτομο προκαθορισμένο μενού, χωρίς το κρασί αλλά χωρίς την έκπτωση? Αυτό κατάλαβα εγώ αρχικά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα