• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Να το δοκιμάσεις...έχει ωραίους μεζέδες και όμορφη ατμόσφαιρα ;)
Ναι ναι ωραίο είναι.. Ωραία ατμόσφαιρα, φιλικό προσωπικό και νόστιμοι μεζέδες! Να πας να πας!

Twinkie πρέπει να κάνουμε και μια συνάντηση ψαροφαγάδων μου φαίνεται! Και το μέρος θα διαλεχτεί μετά από δημοσκόπηση! :D

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Twinkie πρέπει να κάνουμε και μια συνάντηση ψαροφαγάδων μου φαίνεται! Και το μέρος θα διαλεχτεί μετά από δημοσκόπηση! :D
Μέσα! Ποτέ δεν λέω όχι σε ψαροφαγοπότι και δη το καλοκαίρι.....:clap:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Α εσύ θα κανονίσεις ασιάτικη συνάντηση σε κανένα ταϋλανδέζικο! :bleh: Αυτό θα γίνει μετά την ουζοσυνάντηση που θα συντονίσει η Twinkie και μετά την ουζοσυνάντηση θα κανονίσω εγώ λάτιν meeting σε βραζιλιάνικο maby εστιατόριο.
Και μετά θα πάρουμε 5 κιλά ο καθένας και δεν θα πηγαίνουμε σε καμιά συνάντηση! :D

GTS

Member
Και μετά συνάντηση στα Bodyline...

Ταϋλανδέζικο δεν υπάρχει στην Αθήνα, επομένως όποτε θέλω να φάω μαγειρεύω εγώ. Αλλά έχω κολλήσει με άλλες γεύσεις τώρα....θέλω να επισκεφτώ το Alberobello στον Άλιμο, θάλασσα και μια alle vongole ελπίζω αντάξια. Αλλά όπως έφαγα στη Costiera και στη Napoli, απλά δεν...

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
"Σουσάμι" στη Αργυρούπολη (Μ. Γερουλάνου 92-94), μοντέρνο γκουρμέ μεζεδοπωλείο, όχι του συρμού δηλ., με πολύ όμορφη διακόσμηση, πολύ καλό σέρβις, εκπληκτική πορτοκαλόπιτα στο τέλος free, τραπεζάκια έξω σε μια ωραία πολύβουη γειτονιά. Το δοκίμασα χθες και με ικανοποίησε πλήρως (είμαι και αυστηρός στο φαγητό :lol:).
εχει αναφερθει και πιο πανω νομιζω..
την μια και μοναδικη φορα που το επισκεφθηκα μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις!βεβαια, εγω θα το χαρακτηριζα απλα μοντερνο μεζεδοπωλειο (δηλ θα παρελειπα το γκουρμε:haha:)!
μαλλον ηρθε η ωρα να ξαναπαω!!

GTS

Member
εχει αναφερθει και πιο πανω νομιζω..
την μια και μοναδικη φορα που το επισκεφθηκα μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις!βεβαια, εγω θα το χαρακτηριζα απλα μοντερνο μεζεδοπωλειο (δηλ θα παρελειπα το γκουρμε:haha:)!
μαλλον ηρθε η ωρα να ξαναπαω!!
Γκουρμέ-μεζεδοπωλείο, εννούσα προφανώς στα πλαίσια αυτά, δεν είναι και για αστέρι michelin. Αλλά είναι ξεχωριστό, καμία σχέση με τις αηδίες που σερβίρονται συνήθως. Αλλά και το δίπλα πρέπει να αξίζει πολύ. Άντε, ξαναέλα!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Γκουρμέ-μεζεδοπωλείο, εννούσα προφανώς στα πλαίσια αυτά, δεν είναι και για αστέρι michelin. Αλλά είναι ξεχωριστό, καμία σχέση με τις αηδίες που σερβίρονται συνήθως. Αλλά και το δίπλα πρέπει να αξίζει πολύ. Άντε, ξαναέλα!
καταλαβα τι εννοουσες!
πρεπει, πρεπει να ξαναρθω, αλλα ειμαι ενα βημα απο το να σκασω απ το φαγητο αυτες τις μερες..κεχω και τοσα μαγαζια στα προσεχως μου ηδη, που δεν με βλεπω καλα!!

για την χρυσα εχει γραψει κανεις παραπανω ή να γραψω εγω??

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
λοιπον, την χρυσα (περιοχη μεταξουργειο)την ειχα βαλει στο ματι καιρο τωρα (μιας και περναγα συνεχως απ εξω) και ειδικα οταν ειδα οτι μπηκε στο 30% του αθηνοραματος δεν κρατιομουν πια με τιποτα!!

για το καλοκαιρι ο χωρος ειναι μια μικρη αυλιτσα, συμπαθεστατη μπορω να πω!το φαγητο ειναι επιπεδου, οι μεριδες χορταστικες και το κυριοτερο υπαρχει φαντασια στα πιατα, τα οποια δεν βρηκα καθολου υπερτιμημενα (ολο τετοια ακουγα πριν παω)!!και φυσικα τα γλυκα..αχ, αυτα τα γλυκα!!η ιδια η χρυσα συμπαθεστατη!!μας καλοδεχτηκε και εκανε οτι περνουσε απο το χερι της για να ειμαστε ανετα!

τα μειονεκτηματα που εντοπισα εγω αφορουσαν κυριως το σερβις (κατι που σε γενικες γραμμες δεν με ενοχλει, εκτος και αν τα προβληματα βγαζουν ματι!!) αλλα και το οτι δεν υπηρχαν το συγκεκριμενο βραδυ καποια πιατα του καταλογου, όπως για παραδειγμα η παπια (για καποιον αλλον αυτο μπορει να μην σημαινε κατι, αλλα για μενα ήταν υπουλο χτυπημα. ειδικα επειδη επροκειτο για την παπια:shock:!)!!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Τη Χρύσα την είχα δοκιμάσει πριν πολλά πολλά χρόνια, όταν ακόμα ήταν στα Πετράλωνα. (Εκεί που έχει γίνει πλέον στέκι με διάφορα φαγάδικα).

Ειδικά για εκείνες τις εποχές, το φαγητό ήταν πολύ καλό. Ένα θέμα με το σέρβις όμως το είχε από τότε. :D

Zeta

Member
Μπράβο βρε latina!!!!
Αυτή τη Χρύσα εγώ να δεις από πότε την έχω στο μάτι αλλά δεν έχω πάει: Ακριβώς την ίδια εποχή που την ξέρει και η Anny, όταν ήταν στα Πετράλωνα.
Πάντα είχα κάπου καλύτερα να πάω και δεν... τελικά. Σ' ευχαριστώ για την ανταπόκριση!!!!
Όσο για το σουσάμι, για μένα το αλαργινό ρακάδικο είναι καλύτερο.
Πολύ καλό επίσης, στη Γερουλάνου, είναι και ο μαιντανός και άνηθος στο τέλος του δρόμου. Και όπως έχω ξαναπεί, η κορυφή σε αυτή τη γειτονιά, είναι η ελιά.
Πολύ καλό μεζεδοπωλείο επίσης στην Αργυρούπολη είναι το ταβερνάκι μας, μακριά από την πιάτσα, στην οδό Ολυμπίας, πίσω από το συντριβάνι, με τραπέζια στο παρκάκι και το χειμώνα, ένας πολύ ζεστός χώρος μέσα, με ζωντανή μουσικούλα τα σκ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα