• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Εστιατορια και ταβερνες και ζαχαροπλαστεία στην Αθηνα

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Μέσα στο Μάρτιο που κατέβηκα Αθήνα, καθίσαμε ένα βράδυ στο Κουκατσι, καθώς ήταν κοντά στο σπίτι που νοικιαζαμε και με τράβηξε ως κρητική κουζίνα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα της Δράκου.
Ε τόσο ξύδι δεν έχω ξαναφαει στην ζωή μου, το μπαλσαμικο με τον κουβά το ριχνανε... πολύ προσπαθεία για μέτριο αποτέλεσμα. Η τσικουδιά ελαφριά και ευκολοπιοτη...
Την άλλη φορά θα πάω στην διπλανή Σβούρα που φαινόταν πιο αυθεντικό, ή στα Κοριτσια στο τέλος του πεζόδρομου με τα καρώ τραπεζομαντιλα και τις μεγάλες μπύρες 😉
Μήπως έτοιχαν τα πιάτα, γιατί εγώ ειχα δοκιμάσει αρκετά ωραια & ήμουν παρέα με Κρητικούς που επίσης τους αρεσε. Βεβαια μου ειχε φανει τσιμπημενο για το στυλ του.

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Μέσα στο Μάρτιο που κατέβηκα Αθήνα, καθίσαμε ένα βράδυ στο Κουκατσι, καθώς ήταν κοντά στο σπίτι που νοικιαζαμε και με τράβηξε ως κρητική κουζίνα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα της Δράκου.
Ε τόσο ξύδι δεν έχω ξαναφαει στην ζωή μου, το μπαλσαμικο με τον κουβά το ριχνανε... πολύ προσπαθεία για μέτριο αποτέλεσμα. Η τσικουδιά ελαφριά και ευκολοπιοτη...
Την άλλη φορά θα πάω στην διπλανή Σβούρα που φαινόταν πιο αυθεντικό, ή στα Κοριτσια στο τέλος του πεζόδρομου με τα καρώ τραπεζομαντιλα και τις μεγάλες μπύρες 😉
Στα κορίτσια τρως τα καλύτερα σουβλακια

varioAthens

Member
Cinapos! Stay away!
Πραγματικα δεν εχω λογια να περιγραψω την εμπειρια μου απο το συγκεκριμενο εστιατοριο. Το μονο θετικο ηταν το περιβαλλον-διακοσμηση-ατμοσφαιρα. Το φαγητο ηταν απογοητευτικο: τα πιατα δεν ηταν μονο ανοστα αλλα καποια (π.χ. μυδια) οριακα αηδιαστικα σε σημειο υποψιας οτι ηταν χαλασμενα. Αναγνωριζω οτι δεν μας τα χρεωσαν. Δεν σχολιαζω καν οτι δεν υπαρχουν σχεδον καθολου επιλογες για μη κρεατοφαγους.
Ειλικρινα δεν μπορω να αντιληφθω πώς προκυπτουν οι τοσο καλες κριτικες. Πιθανολογω οτι οσοι βρισκουν εξαιρετικο το φαγητο το κανουν ειτε γιατι το μενου το εχει επιμεληθει ενας celebrity chef οποτε σκεφτονται «wtf καλο θα ειναι, εγω ειμαι ο αδαης» ειτε προσπαθουν να μειωσουν το αρνητικο τους συναισθημα επειδη εκαναν μια λαθος επιλογη και βρισκονται σε εσωτερικη συγκρουση (η Ψυχολογια το λεει, οχι εγω 😜).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.000
Μέλη
39.712
Νεότερο μέλος
Teo46

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom