• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Αν έχει χαλάσει σε σχέση με παλιά δεν το ξέρω, προφανώς είστε αρμοδιότεροι μιας και πάτε καιρό, αλλά εμείς που πήγαμε πρώτη φορά μόνο βαρετά δεν βρήκαμε τα πιάτα, τουλάχιστον γευστικά.
οχι δεν ειναι βαρετα , απλα εχει πεσει η ποιοτητα αισθητα ( προφανως λογω κρισης )
Παλιοτερα μου αρεσε τοσο πολυ που πηγαιναμε συνεχεια , αργοτερα δε ξερω τι εγινε και χαλασε
Δοκιμασε να πας και καλοκαιρακι ειναι σουπερ στην αυλη

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
οχι δεν ειναι βαρετα , απλα εχει πεσει η ποιοτητα αισθητα ( προφανως λογω κρισης )
Παλιοτερα μου αρεσε τοσο πολυ που πηγαιναμε συνεχεια , αργοτερα δε ξερω τι εγινε και χαλασε
Δοκιμασε να πας και καλοκαιρακι ειναι σουπερ στην αυλη
Θα πάω στάνταρ, το πα και παραπάνω. Θα πάω και νωρίτερα βασικά, δεν ξέρω ενθουσιάστηκα.

Επίσης να πω πως το επισκέφτηκα μέσα στις γιορτές και ήτανε απίστευτα ωραία στολισμένο, σαν Χριστουγεννιάτικη παραμυθούπολη ένα πράμα.

XRISTOS71

Member
zmaria said:
Θα πάω στάνταρ, το πα και παραπάνω. Θα πάω και νωρίτερα βασικά, δεν ξέρω ενθουσιάστηκα.

Επίσης να πω πως το επισκέφτηκα μέσα στις γιορτές και ήτανε απίστευτα ωραία στολισμένο, σαν Χριστουγεννιάτικη παραμυθούπολη ένα πράμα.
Και καλα έκανες και ενθουσιαστηκες !!
Ασε την Ευαγγελια να λέει
Οταν έχεις παει σε ένα μαγαζι 20 φορές λογικό είναι να μην σε ενθουσιάζει πλέον .
Πάντως η φαντασία με την ποιότητα στο φαγητο δεν έχουν καμια σχέση μεταξύ τους .

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
2) Λευκες
Εχουμε βρεθει πολλακις στο συγκεκριμενο μαγαζι και εχουμε δοκιμασει σχεδον ολα τα πιατα. Απο το 2009 που πηγαμε την πρωτη φορα μεχρι και τον Σεπτεβρη του 2012 που πηγαμε την τελευταια φορα εχω δει μια φθινουσα πορεια στο μενου του .
Παλιοτερα δηλωνα/με φανς της κουζινας του και των γλυκων του ( σουπα σοκολατας, μπανανιτα I love you ) , τωρα μαλλον θα κανω κανα 2 χρονια να ξαναπαω ( τα θεικα εδεσματα εχουν πια αντικατασταθει σταδιακα με φτωχα και χωρις φαντασια πιατα)
Στα συν του η πολυ ομορφη αυλη του ( το καλοκαιρι ειναι ιδανικη για ενα δειπνο με τους αγαπημενους σου φιλους )
:shock::shock: θελω κ εγωωωωωω....μου τρεχουν τα σαλια!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Και καλα έκανες και ενθουσιαστηκες !!
Ασε την Ευαγγελια να λέει
Οταν έχεις παει σε ένα μαγαζι 20 φορές λογικό είναι να μην σε ενθουσιάζει πλέον .
Πάντως η φαντασία με την ποιότητα στο φαγητο δεν έχουν καμια σχέση μεταξύ τους .
1) στο Chez Lucien εχω παει περισσοτερες φορες απο τις Λευκες και καθε φορα με ενθουσιαζει .
Το ιδιο επαθα και προσφατα στη Κανελα .
Ενω ειχα παει πολλες φορες και δε με ενθουσιαζε πια το μενου , στην τελευταια μου επισκεψη το ειχαν αλλαξει εξ ολοκληρου (ευτυχως εχουν κρατησει τη φοβερη σαλατα κολοκυθι-αβοκαντο-κεφαλοτυρι) και γλυφαμε τα δακτυλα μας με τα νεα πιατα
:shock::shock: θελω κ εγωωωωωω....μου τρεχουν τα σαλια!!
Αυτο ειναι οντως κολαση

paefstra

Member
1)
Το ιδιο επαθα και προσφατα στη Κανελα .
Ενω ειχα παει πολλες φορες και δε με ενθουσιαζε πια το μενου , στην τελευταια μου επισκεψη το ειχαν αλλαξει εξ ολοκληρου (ευτυχως εχουν κρατησει τη φοβερη σαλατα κολοκυθι-αβοκαντο-κεφαλοτυρι) και γλυφαμε τα δακτυλα μας με τα νεα πιατα
Μακάρι να είναι έτσι, γιατί πήγα μια φορά και απογοητεύτηκα. Ίσως δώσω κι άλλη ευκαιρία.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Αγαπαμε James Joyce !!! Το εχουμε χτισει!!
Εξαιρετικες μουσικες ........και πολλα pints of Guinness !!!
οπότε μπορεί να σας ενδιαφέρει αυτό
Deals365.gr: 8€ για απολαυστικό γεύμα στην James Joyce Irish Pub στο Θησείο!

(το 5ο αεροπλανάκι μπήκε με ποστ για φαΐ. Γιατί δεν εκπλήσσομαι? :D)

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom