• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
εγω παλι τα ξερω!2 ειναι οι γιοι, ο ενας ασχολειται αποκλειστικα με το μαγαζι και ο αλλος ειναι δικηγορος!!:haha::haha:
Άρα, σε σωστό δρόμο ήταν οι πληροφορίες μου. Οι δικές σου όμως ...άριστες ;)

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Αξιζει και παρα αξιζει, αρκει να μην κινηθεις a la carte αλλα να παρεις το μενου των 35 ευρω παλιοτερα, 29 ευρω νομιζω σημερα!θα παρελασουν μπροστα σου μια σειρα απο απιστευτα πιατα, μικρα σε ποσοτητα, αλλά ποιοτικα και αψογα εκτελεσμενα..στο τελος θα εχει σιγουρα σκασει!!

το a la carte σου λεω να το αποφυγεις μονο και μονο γιατι θα σου παει ο κουκος αηδονι!!

εγω παλι τα ξερω!2 ειναι οι γιοι, ο ενας ασχολειται αποκλειστικα με το μαγαζι και ο αλλος ειναι δικηγορος!!:haha::haha:

Συντασσομαι απολυτα ότι είναι μια χαρα το μαγαζι και ας το λένε κάποιοι υπερτιμημενο.
Σωστη και η συμβουλή για το ετοιμο μενου.
Ετσι αλλωστε το μαγαζι εγινε μυθος τα παλαια χρονια. Δεν υπήρχε καταλογος.

Απολυτα σωστες οι πληροφοριες της latina για τους υιους.

Επίσης να προσθεσω ότι η ψαροταβερνα Κολλιας είναι κορυφή και το περιβάλλον ήταν σαφως πιο ταιριαστο στα Ταμπουρια.
Εχω την αίσθηση ότι για ένα διάστημα λειτουργησαν και τα δυο μαγαζια ταυτοχρονα

XRISTOS71

Member
Χθές το βράδυ πήγαμε στο Βιοζέυξις στην Νεα ερυθραία
Μοντέρνα κουζίνα σε πολύ ωραίο περιβάλλον.
Αποκλειστικά με βιολογικά προιόντα ,πολύ ωράιες γέυσεις σε πολύ λογικές τιμές

Δαβάκη 5 Νεα Ερυθραία

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Εγώ χτες πήγα στον Αχινό στην Φρεαττύδα, πρόσφατα ανακαινισμένο, λιτό, ευγενέστατο νεαρό προσωπικό, τίμιες μερίδες και φαγητό (εξού κι ο πολύ πολύ μικρός κατάλογος) και συγκεκριμένα: 3 μεζέδες, μισό κιλό ψάρι και 2 καραφάκια ούζο μας πήγε 63 ευρώ. Όχι κάτι που δεν έχω ξαναφάει, όλα όμως νόστιμα (το καπνιστό σκουμπρί σούπερ) και το ψάρι μια χαρά αλλά για αυτό όπως έχω ξαναπεί δεν είμαι και ειδική. Όλα τα λεφτά η θέα του, καλό είναι αν πάει κανείς να πάρει να κλείσει πρώτο τραπέζι θάλασσα.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εγώ χτες πήγα στον Αχινό στην Φρεαττύδα, πρόσφατα ανακαινισμένο, λιτό, ευγενέστατο νεαρό προσωπικό, τίμιες μερίδες και φαγητό (εξού κι ο πολύ πολύ μικρός κατάλογος) και συγκεκριμένα: 3 μεζέδες, μισό κιλό ψάρι και 2 καραφάκια ούζο μας πήγε 63 ευρώ. Όχι κάτι που δεν έχω ξαναφάει, όλα όμως νόστιμα (το καπνιστό σκουμπρί σούπερ) και το ψάρι μια χαρά αλλά για αυτό όπως έχω ξαναπεί δεν είμαι και ειδική. Όλα τα λεφτά η θέα του, καλό είναι αν πάει κανείς να πάρει να κλείσει πρώτο τραπέζι θάλασσα.
Α, ξανάνοιξε? Το παλιό έφτιαχνε μια αστακομακαρονάδα μα γλύφεις και τα δάκτυλά σου, ελπίζω να τη συνεχίζουν...

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Α, ξανάνοιξε? Το παλιό έφτιαχνε μια αστακομακαρονάδα μα γλύφεις και τα δάκτυλά σου, ελπίζω να τη συνεχίζουν...

Έχει ξαναανοίξει εδώ και καιρό. Την επάνω βεράντα (η οποία είναι πλέον τελείως ανοιχτή και φαίνεται από το δρόμο), τη ζηλεύω κάθε φορά που περνάω απ'έξω. Όλο λέμε να πάμε και όλο κάτι άλλο κανονίζουμε.

Εχτές μάλιστα διάβαζα και ένα άρθρο με καλά λόγια.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Είχα πάει άλλη μια φορά πολύ παλιά και το μόνο που θυμάμαι από τότε ήταν κάτι υπέροχα κυδώνια. Όσο αφορά το τώρα είναι πολύ πολύ περιορισμένο το μενού του.. Δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια όσο αφορά την αστακομακαρονάδα αλλά ριζότο δεν είχε ούτε για δείγμα.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Έχει ξαναανοίξει εδώ και καιρό. Την επάνω βεράντα (η οποία είναι πλέον τελείως ανοιχτή και φαίνεται από το δρόμο), τη ζηλεύω κάθε φορά που περνάω απ'έξω. Όλο λέμε να πάμε και όλο κάτι άλλο κανονίζουμε.

Εχτές μάλιστα διάβαζα και ένα άρθρο με καλά λόγια.
Ναι ναι η βεράντα είναι ΟΛΑ τα λεφτά, για αυτήν την θέα λέω! Για μένα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη γιατί ο λόγος που πήγα χτες ήταν ότι κι εγώ διάβασα ένα άρθρο με καλά λόγια αλλά δεν ήξερα ότι είχε τέτοια θέα πλέον για να πάρω να κλείσω τραπέζι!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
κεγω παλια ειχα παει..τοτε ηταν αρκετα τσιμπημενο, ειχε και ειδικοτητα στο ριζοτο..ειχε καλο φαγητο, βεβαια πολυ λιγος κοσμος ηξερε οτι το εν λογω μαγαζι αντιμετωπιζε προβληματα με το υγειονομικο..ειχε φαει καποια προστιμα, ειχε κλεισει ξανα καποια στιγμη και αλλα τετοια χαριτωμενα..
τωρα που ξαναλειτουργει δεν το εχω τιμησει ακομη, μπορει και να το κανω, παντως δεν ειναι στις προτεραιοτητες μου!

Zeta

Member
Στον Κόλλια, σε αυτό στα Ταμπούρια, έχω πάει αλλά έχουν περάσει κάποια χρόνια. Τα πιάτα του ήταν κάτι το διαφορετικό αλλά από γεύση, δεν μπορώ να πω γιατί όλα ήταν λύσσα στο αλάτι!!! τι να πω, ίσως να τα είχε πάρει ο/η σεφ και να έριξε απλόχερα :haha:
Εκτοτε δεν ξαναπήγα....

Όσο για καλοκαιρινή αύρα, μόνο στο island μπορώ να απολαύσω :cool:
Αν σου τύχει και πανσέληνος του Αυγούστου, ΜΟΝΑΔΙΚΑ!!! του πανακρίβου βέβαια, αλλά δεν συγκρίνεται.

GTS

Member
"Σουσάμι" στη Αργυρούπολη (Μ. Γερουλάνου 92-94), μοντέρνο γκουρμέ μεζεδοπωλείο, όχι του συρμού δηλ., με πολύ όμορφη διακόσμηση, πολύ καλό σέρβις, εκπληκτική πορτοκαλόπιτα στο τέλος free, τραπεζάκια έξω σε μια ωραία πολύβουη γειτονιά. Το δοκίμασα χθες και με ικανοποίησε πλήρως (είμαι και αυστηρός στο φαγητό :lol:).

Ακριβώς δίπλα το "Αλάργινο ρακάδικο", θαλασσινό φουλ απ'ότι είδα, μοντέρνο, νεανικό, θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε την επόμενη φορά. Κόσμος έπιανε τραπέζια αμέσως το μπάνιο του. Αυτά έχουν τα Ν.Π., μπανάκι και μετά ψαράκι στο καπάκι :lol:

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Ακριβώς δίπλα το "Αλάργινο ρακάδικο", θαλασσινό φουλ απ'ότι είδα, μοντέρνο, νεανικό, θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε την επόμενη φορά. Κόσμος έπιανε τραπέζια αμέσως το μπάνιο του. Αυτά έχουν τα Ν.Π., μπανάκι και μετά ψαράκι στο καπάκι :lol:
Να το δοκιμάσεις...έχει ωραίους μεζέδες και όμορφη ατμόσφαιρα ;)

• Like
Reactions: GTS

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος