• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

GTS

Member
Αυτο το Αλαργινο Ρακαδικο μου το ειπαν κ αλλοι μεσα στο καλοκαιρι μιλωντας με τα καλυτερα λογια,αλλα ειναι μονο για ψαροφαγια παιδια ?Γιατι ψαρια δεν θα θελαμε στην παρουσα φαση.
Το Σουσαμι τι εχει ..κρεατα ..ψαρια?Θελουν κρατηση αυτα για Σαββατοβραδο?

ΥΓ.Εννοειται θα ηθελα μια φαγο-συναντησουλα:lol:
Ειμαι μεσα!
Το Αλαργινό έχει και κρέατα, βεβαίως. Μη χάσεις την απίστευτη παστουρμαδόπιτα....το Σουσάμι περισσότερο κρεατομεζέδες, λιγότερο ψαρό...δίπλα δίπλα είναι, πας, τα βλέπεις, κι όποιο σας αρέσει επιλέγετε.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Γιατί να σας σκοτώσω? Βενεζουέλα λέει το πρόγραμμα. Αλλά επειδή ίσως δε γυρίσουμε ζωντανοί, πρέπει να κανονιστεί ως τότε!
Γιατί ζηλεύω. Θα πέσω πάνω στην κωλοχτύπα.:cool:

GTS

Member
Να πούνε σε αυτούς στην σπονδη να χαλαρώσουν λιγάκι γιατί σήκωσαν ψηλά τον αμανε !Κάτι τέτοια διαβάζω και αναπολώ το Σαντιαγκο ντε Κομποστελα με τους καλύτερους σεφ σε όλη την επικράτεια
Εντάξει, αλλά 2 αστέρια Michelin έχει...και είναι αποδεδειγμένα το καλύτερο εστιατόριο στην Ελλάδα. Δηλαδή στο Σαντιάγκο τρως σε δις αστεράτα με λιγότερα από 80 Ευρώ? Αν είναι έτσι να κανονίσουμε κάτι και γρήγορα...

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Γιατί να σας σκοτώσω? Βενεζουέλα λέει το πρόγραμμα. Αλλά επειδή ίσως δε γυρίσουμε ζωντανοί, πρέπει να κανονιστεί ως τότε!
Σταμάτα καλέ τα μακάβρια!

Γιατί ζηλεύω. Θα πέσω πάνω στην κωλοχτύπα.:cool:
Κι εγώ ζηλεύω.. Κλαψ!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Λοιπόν ένα καλό σάιτ από το οποίο ενίοτε παίρνω ιδέες (όταν έχει αρκετές κριτικές) και μέχρι τώρα ότι έχω προτιμήσει ανταποκρίνεται σε αυτά που διάβασα.

ask4food.gr, μεταξύ καλοφαγάδων ειλικρίνεια! Ευρετήριο εστιατορίων - οδηγός εστιατορίων Αθήνας με κριτικές και σχόλια πελατών.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Λοιπόν ένα καλό σάιτ από το οποίο ενίοτε παίρνω ιδέες (όταν έχει αρκετές κριτικές) και μέχρι τώρα ότι έχω προτιμήσει ανταποκρίνεται σε αυτά που διάβασα.

ask4food.gr, μεταξύ καλοφαγάδων ειλικρίνεια! Ευρετήριο εστιατορίων - οδηγός εστιατορίων Αθήνας με κριτικές και σχόλια πελατών.

Αρκετές σελίδες πιο πριν έχει ξανααναφερθεί το συγκεκριμένο σάιτ, το οποίο παρακολουθώ και εγώ εδώ και καιρό. Και η γνώμη μου συνεχίζει να είναι η ίδια : http://www.travelstories.gr/273166-post119.html

Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες ιστοσελίδες, κάποιες από τις οποίες έχουν επίσης αναφερθεί στη σελίδα 11. :D

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Το συγκεκριμένο site το χαζεύω και εγώ, αλλά λειτουργεί περίπου όπως το tripadvisor. Μπορεί ο καθένας να κάνει μια κριτική (καλή ή κακή), χωρίς απαραίτητα να ισχύουν και τα λεγόμενά του.
Πχ. έχω διαβάσει πολύ κακές κριτικές για εξαιρετικό μαγαζί (κατά τη δική μου άποψη) ή και το ανάποδο.
Επίσης, έχω διαβάσει κριτικές από χρήστες με πολλά posts για μαγαζιά που έχουν κλείσει εδώ και καιρό, αλλά καταχωρούν τις κριτικές τους ως πρόσφατες.

Οπότε, ναι μεν παίρνεις μια γνώμη, αλλά κράτα και μια πισινή.
Και συμφωνώ κι εγώ μαζί σου, φυσικά και ισχύουν αυτά που λες, για αυτό λέω όταν έχει πολλές κριτικές, δεν βασίζεσαι στην άποψη του ενός ή των δυο! Πάντως εμένα μέχρι τώρα δεν μου έχει βγει τίποτε φόλα από αυτά που έχω διαλέξει. Ρίχνω και την αντίστοιχη μελέτη μου βέβαια, την βρίσκω πολύ να τρώω ωραίο φαγητό.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Α,κι εγώ την καταβρίσκω.
Αλλά έχω πολλά πάθη ο ριμάδης και δεν μου φτάνουν τα μπικικίνια.
Κι έτσι τα κάνω όλα εκ περιτροπής.

Kostis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τωρα για λιγο στ'αυγα μας
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
edit χαχαχαχαχα οκ εχετε δικιο χαχαχαχα

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Eνα σαιτ που διαβαζω οταν ειναι να διαλεξω καπου να φαω ειναι κ το ακολουθο

που εμενα με εχει βολεψει πολυ...

Δεν παρακολουθείς..... ;)

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Α,κι εγώ την καταβρίσκω.
Αλλά έχω πολλά πάθη ο ριμάδης και δεν μου φτάνουν τα μπικικίνια.
Κι έτσι τα κάνω όλα εκ περιτροπής.
Αν δεν είχαμε κι αυτά πως θα την παλεύαμε?

Κωστή, πλάκα μας κάνεις?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα