• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

manelaki

Member
Θεματικά Menu με ?69 στην Σπονδή για το μήνα Σεπτέμβριο

Tον Σεπτέμβρη η Σπονδή μαγειρεύει «οστρακοειδή»

Το θεματικό μενού των τεσσάρων πιάτων που ετοίμασε για τον μήνα Σεπτέμβριο η Σπονδή, περιλαμβάνει προτάσεις με βάση τα οστρακοειδή.

Για όλο τον μήνα Σεπτέμβριο μπορείτε να απολαύσετε ένα πλήρες μενού τεσσάρων πιάτων στη Σπονδή, με κεντρικό θεματικό άξονα τα οστρακοειδή, στην τιμή των 69?, σε καθημερινή βάση, ενώ κατά το δείπνο θα προσφέρονται και amuse bouche, pre-dessert και mignardises.

Το μενού περιλαμβάνει:
-Κυδώνια με νερό ντομάτας και μάνγκο
-Καβούρι σε ραβιόλι με γλυκά μπαχαρικά, yuzu και μαρούλι
-Καλαμάρι με κουνουπίδι, ρόκα και ρύζι και για το τέλος,
-Λεμόνι με πραλίνα, λάιμ και ανανά.

Επιπλέον, οι βραβευμένοι Sommelier της «Σπονδής» θα σας προτείνουν και δύο συνοδευτικά ποτήρια που συνδυάζονται αρμονικά με τα προτεινόμενα πιάτα. Η τιμή του μενού με τις συγκεκριμένες επιλογές κρασιού είναι 80? το άτομο.

Δειτε περισσοτερα:Tον Σεπτέμβρη η Σπονδή μαγειρεύει «οστρακοειδή» (5/9/2011) | Γεύση

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μιας και ξαναπεταχτηκε το θεματακι για τα εστιατορια ..εχουμε καμια τελευταια προταση για αυτο το Σαββατο ..κατι με νοστιμη κουζινα και οχι πανακριβο (τυπου μεζεδοπωλειο ή κρεαταδικο οχι ιταλικα/κινεζικα/ινδικα κλπ) σε Ζησιμοπουλου-Π.Φαληρο ή Αλιμο ή Γλυφαδα -Ν.Σμυρνη-Αγ. Δημητριο?

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Κλεό αν είναι στην εμβέλειά σας, νομίζω πως ναι, πήγαινε 2-3 σελίδες πίσω και δες τα μαγαζιά που προτάθηκαν στην Αργυρούπολη. Μεζέδες, ψαρικά και κρεατικά, ωραία ατμόσφαιρα, τραπεζάκια έξω.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Για ψαρικά στην Αργυρούπολη το αλαργινό ρακάδικο, πολύ καλό! Και νομίζω πως είχε προτείνει ο GTS το ακριβώς δίπλα Σουσάμι. Θα σκεφτώ κ τίποτα άλλο και θα επανέλθω αν είναι.

Και μιας και μιλάμε για Αργυρούπολη, την Κυριακή πήγα στην Αλμύρα, 4 ψαρομεζέδες κι ένα ούζο 53 ευρώ. Συμπαθητικό το φαγητό χωρίς κάτι ιδιαίτερο, αν έμενα κοντά μπορεί και να ξαναπήγαινα αλλά εκεί που μένω δεν παίζει να κάνω τόση απόσταση. Στο αλαργινό ρακάδικο ξαναπάω άνετα!

Twinkie ήθελα να πάω στην Σμαράγδα που μου είχες πει αλλά ήταν κλειστά γμτ.

GTS

Member
Μιας και ξαναπεταχτηκε το θεματακι για τα εστιατορια ..εχουμε καμια τελευταια προταση για αυτο το Σαββατο ..κατι με νοστιμη κουζινα και οχι πανακριβο (τυπου μεζεδοπωλειο ή κρεαταδικο οχι ιταλικα/κινεζικα/ινδικα κλπ) σε Ζησιμοπουλου-Π.Φαληρο ή Αλιμο ή Γλυφαδα -Ν.Σμυρνη-Αγ. Δημητριο?
Αργυρούπολη: Αλαργινό Ρακάδικο & Σουσάμι στη Μ. Γερουλάνου, που τα έχω τιμήσει πολλάκις το καλοκαίρι. Πολύ καλά και φτηνά (<20 Ευρώ). Στο πρώτο, φάγαμε πρόσφατα 4 άτομα με κρασί, σύνολο 57 Ευρώ.

Με πρόλαβαν τα κορίτσια..μου φαίνεται πρέπει να κανονίσουμε κάτι από κοντά όλοι εμείς...

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Αργυρούπολη: Αλαργινό Ρακάδικο & Σουσάμι στη Μ. Γερουλάνου, που τα έχω τιμήσει πολλάκις το καλοκαίρι. Πολύ καλά και φτηνά (<20 Ευρώ). Στο πρώτο, φάγαμε πρόσφατα 4 άτομα με κρασί, σύνολο 57 Ευρώ.

Με πρόλαβαν τα κορίτσια..μου φαίνεται πρέπει να κανονίσουμε κάτι από κοντά όλοι εμείς...

Χαχαχαχα κι αλήθεια λέμε!

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Μαράκι, θα σε πάω εγώ παιδί μου στην συνονόματη μη μου άγχεσαι. Ή προτιμάς τους Κουβανέζικους ρυθμούς; :bleh:

GTS ναι βεβαιότατα να κανονίσουμε. Πριν ή αφού γυρίσεις; Πες πως θέλεις ακριβώς να μας σκοτώσεις; Με το μπαμπάκι που λένε ή μια κι όξω. Αλήθεια στο λεω αν ο εμβολιασμός σημαίνει Αφρικές ή Βενεζουέλα θα πέσω πάνω στον αστακό.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αυτο το Αλαργινο Ρακαδικο μου το ειπαν κ αλλοι μεσα στο καλοκαιρι μιλωντας με τα καλυτερα λογια,αλλα ειναι μονο για ψαροφαγια παιδια ?Γιατι ψαρια δεν θα θελαμε στην παρουσα φαση.
Το Σουσαμι τι εχει ..κρεατα ..ψαρια?Θελουν κρατηση αυτα για Σαββατοβραδο?

ΥΓ.Εννοειται θα ηθελα μια φαγο-συναντησουλα:lol:
Ειμαι μεσα!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Να πούνε σε αυτούς στην σπονδη να χαλαρώσουν λιγάκι γιατί σήκωσαν ψηλά τον αμανε !Κάτι τέτοια διαβάζω και αναπολώ το Σαντιαγκο ντε Κομποστελα με τους καλύτερους σεφ σε όλη την επικράτεια

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Μαράκι, θα σε πάω εγώ παιδί μου στην συνονόματη μη μου άγχεσαι. Ή προτιμάς τους Κουβανέζικους ρυθμούς; :bleh:
Χμ να πάμε λες σε κανα λάτιν εστιατόριο και στην συνέχεια εκεί που λέγαμε? Δεν με χαλάει... :bleh:

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Μαζί σου Εβανζελί. Δεν έχω πάει αλλά με αυτά που έχω ακούσει από άνθρωπο που εμπιστεύομαι πολύ το φαγητό, δεν θέλω πλέον.

Ούτε μένα ούτε μένα Μαρία. Κανόνα το

GTS

Member

GTS ναι βεβαιότατα να κανονίσουμε. Πριν ή αφού γυρίσεις; Πες πως θέλεις ακριβώς να μας σκοτώσεις; Με το μπαμπάκι που λένε ή μια κι όξω. Αλήθεια στο λεω αν ο εμβολιασμός σημαίνει Αφρικές ή Βενεζουέλα θα πέσω πάνω στον αστακό.
Γιατί να σας σκοτώσω? Βενεζουέλα λέει το πρόγραμμα. Αλλά επειδή ίσως δε γυρίσουμε ζωντανοί, πρέπει να κανονιστεί ως τότε!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα