• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
συγνωμη εστιατοριο στην αθηνα λεμε τι λουκουμαδες μας λες? ή τουλαχιστον πες που τρωμε ραβανι γιατι εψαχνα και δεν εβρισκα.... οφ-τοπικ εισαι λεμε να τιμωρηθεις!!!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Εεεεεεεε... στην αρχή με μπερδέψατε λιγάκι και άρχισα να αναρωτιέμαι πού και πότε φάγατε "θεϊκούς λουκουμάδες" στην Πορταριά κι εγώ δεν τους "μυρίστηκα":haha: Μετά κατάλαβα ότι εννοείτε αυτούς τους υπέροχους λαστιχωτούς, παγωμένους, άνοστους, "στεγνούς" λουκουμάδες που απολαύσαμε εκείνο το βράδυ;)
Ααα μπαχαράκι μου δεν πας καλά... Είναι δυνατόν να αποκαλείς άνοστους και με λοιπούς χαρακτηρισμούς αυτό το θαύμα που μας προσφέρθηκε στο Πήλιο?? Ντροπή και αίσχος!!!

Λευτέρη, ποιον από ΟΛΟΥΣ εννοείς που μιλάνε για λουκουμάδες? Γιατί έχουμε ξεσαλώσει όλοι. Πάντως για ραβανί δεν ξέρω να σου πω. Είμαι παιδί της σοκολάτας εγώ.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Ααα μπαχαράκι μου δεν πας καλά... Είναι δυνατόν να αποκαλείς άνοστους και με λοιπούς χαρακτηρισμούς αυτό το θαύμα που μας προσφέρθηκε στο Πήλιο?? Ντροπή και αίσχος!!!

Λευτέρη, ποιον από ΟΛΟΥΣ εννοείς που μιλάνε για λουκουμάδες? Γιατί έχουμε ξεσαλώσει όλοι. Πάντως για ραβανί δεν ξέρω να σου πω. Είμαι παιδί της σοκολάτας εγώ.
ε τότε θα έχεις ακούσει για τα θρυλικά μου προφιτερόλ!!:D

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αμ πες τα βρε Μαρια! Ακουμε, ακουμε και ποτε δε γευομαστε! Αυτο το προφιτερολ δεν ειναι γευστικοτατο, ακουστικοτατο ειναι!

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Αμ πες τα βρε Μαρια! Ακουμε, ακουμε και ποτε δε γευομαστε! Αυτο το προφιτερολ δεν ειναι γευστικοτατο, ακουστικοτατο ειναι!
οντως αν το δοκιμάσεις θα την ''ακούσεις'' :D

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
τέτοιες μερες δε κάνει:D
Οι τέτοιες μέρες τελειώνουν αύριο με την πρώτη Ανάσταση, δηλαδή ούτε σε 12 ώρες. Δεν θα φάω απ το ακουστικότατο προφιτερόλ σου αλλά σοκολάτα επιτέλους θα φάω. Γιούπιιιιιιι!

Έρση θεϊκή ατάκα :haha:

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
να προτείνουμε και κάτι ον-τόπικ τελευταια φορά ειχα πάει καθημερινη στο έποψις στο λοφο προφητη ηλια στο χαιδάρι και με εντυπωσιασε το ότι ειχε πιάνο και νεο μενου με επώνυμο σεφ... στους κατόχους mastercard πειραιως κάνουν και -20%.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
http://www.bohmia.gr/
αγαπημενο στεκι εδω και χρονια , πηγαιντε και θα φατε καλα ... Προσοχη εχει μεγαλες μεριδες... απο τιμες περιπου 25 το ατομο... το σερβις ειναι λιγο αργο αλλα αξιζει η αναμονη... το καλοκαιρακι εχει και αυλη υπεροχη!
επιβαλεται η μπυρο - κανατα :D

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
http://www.bohmia.gr/
αγαπημενο στεκι εδω και χρονια , πηγαιντε και θα φατε καλα ... Προσοχη εχει μεγαλες μεριδες... απο τιμες περιπου 25 το ατομο... το σερβις ειναι λιγο αργο αλλα αξιζει η αναμονη... το καλοκαιρακι εχει και αυλη υπεροχη!
επιβαλεται η μπυρο - κανατα :D
Oντως καταπληκτικο εχω παει αρκετες φορες,και το φαγητο του ειναι γνησιο Τσεχικο....τι να πρωτοδιαλεξεις εκει ????

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα