Leftris B
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- NY
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan
συγνωμη εστιατοριο στην αθηνα λεμε τι λουκουμαδες μας λες? ή τουλαχιστον πες που τρωμε ραβανι γιατι εψαχνα και δεν εβρισκα.... οφ-τοπικ εισαι λεμε να τιμωρηθεις!!!
Ααα μπαχαράκι μου δεν πας καλά... Είναι δυνατόν να αποκαλείς άνοστους και με λοιπούς χαρακτηρισμούς αυτό το θαύμα που μας προσφέρθηκε στο Πήλιο?? Ντροπή και αίσχος!!!Εεεεεεεε... στην αρχή με μπερδέψατε λιγάκι και άρχισα να αναρωτιέμαι πού και πότε φάγατε "θεϊκούς λουκουμάδες" στην Πορταριά κι εγώ δεν τους "μυρίστηκα" Μετά κατάλαβα ότι εννοείτε αυτούς τους υπέροχους λαστιχωτούς, παγωμένους, άνοστους, "στεγνούς" λουκουμάδες που απολαύσαμε εκείνο το βράδυ
ε τότε θα έχεις ακούσει για τα θρυλικά μου προφιτερόλ!!Ααα μπαχαράκι μου δεν πας καλά... Είναι δυνατόν να αποκαλείς άνοστους και με λοιπούς χαρακτηρισμούς αυτό το θαύμα που μας προσφέρθηκε στο Πήλιο?? Ντροπή και αίσχος!!!
Λευτέρη, ποιον από ΟΛΟΥΣ εννοείς που μιλάνε για λουκουμάδες? Γιατί έχουμε ξεσαλώσει όλοι. Πάντως για ραβανί δεν ξέρω να σου πω. Είμαι παιδί της σοκολάτας εγώ.
Το θέμα δεν είναι να τα χω ακούσει, το θέμα είναι ότι δεν τα χω γευτεί!!ε τότε θα έχεις ακούσει για τα θρυλικά μου προφιτερόλ!!
τέτοιες μερες δε κάνειΤο θέμα δεν είναι να τα χω ακούσει, το θέμα είναι ότι δεν τα χω γευτεί!!
οντως αν το δοκιμάσεις θα την ''ακούσεις''Αμ πες τα βρε Μαρια! Ακουμε, ακουμε και ποτε δε γευομαστε! Αυτο το προφιτερολ δεν ειναι γευστικοτατο, ακουστικοτατο ειναι!
Οι τέτοιες μέρες τελειώνουν αύριο με την πρώτη Ανάσταση, δηλαδή ούτε σε 12 ώρες. Δεν θα φάω απ το ακουστικότατο προφιτερόλ σου αλλά σοκολάτα επιτέλους θα φάω. Γιούπιιιιιιι!τέτοιες μερες δε κάνει
Oντως καταπληκτικο εχω παει αρκετες φορες,και το φαγητο του ειναι γνησιο Τσεχικο....τι να πρωτοδιαλεξεις εκει ????http://www.bohmia.gr/
αγαπημενο στεκι εδω και χρονια , πηγαιντε και θα φατε καλα ... Προσοχη εχει μεγαλες μεριδες... απο τιμες περιπου 25 το ατομο... το σερβις ειναι λιγο αργο αλλα αξιζει η αναμονη... το καλοκαιρακι εχει και αυλη υπεροχη!
επιβαλεται η μπυρο - κανατα