Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

BurnItDown

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερικη
Μέχρι Οκτώβρη η διαθεσιμότητα αναβάθμισης ήταν ίδια με την award, αν υπήρχαν εκεί εισιτήρια θα υπήρχαν και αναβάθμισης. Έχουν αλλάξει από τότε κάποια πράγματα που ήταν γνωστά εμπειρικά. Εγώ πτήση με δύο διαθέσιμες θέσεις για εξαργύρωση δεν βρήκα από τότε και ας είναι όλη η business διαθέσιμη. Θα σου έλεγα να κλείσεις άμεσα τη διαθέσιμη θέση και να μπει στην αναμονή ο συνεπιβάτης. Όσο το καθυστερείς θα προηγηθούν άλλοι και θα μειωθούν οι πιθανότητες για αναβάθμιση και για τους δύο.
Το σκεφτηκα κι εγω να το κανω αυτο απλα η αναβαθμιση ειναι σε πτηση επιστροφης και δε με συμφερει να πληρωσω εξτρα 2 βαλιτσες στο πηγαινε χωρις να ξερω τι θα γινει στην επιστροφη

nick07

Member
Καλησπερα.Εχω δυο κουπονια βαθμιδας για αναβαθμιση θεσης σε business.Καλεσα στο τηλεφωνικο κεντρο της Aegean για να ρωτησω για διαθεσιμοτητα πριν 5 μερες και μου απαντησαν οτι βλεπουν μονο μια διαθεσιμη θεση για αναβαθμιση και ο αλλος επιβατης να μπει σε αναμονη.Για τη συγκεκριμενη πτηση εγω εχω δει οτι ολη η business class ειναι αδεια εκτος απο μια θεση που εχει πουληθει.Υπαρχει περιπτωση αν ξαναπαρω τηλεφωνο πιο κοντα στην ημερομηνια πτησης να μπορεσουν να μου εξαργυρωσουν και τα 2 κουπονια αναβαθμισης η δεν παιζει κανενα ρολο;
Σε αναλογη περιπτωση που μου ετυχε ζητησα να μπουμε και οι δυο αναμονη και αν εγκριθουν να εγκριθουν μαζι διαφορετικα να μην γινει καμια αναβαθμιση (ηταν σε κοινη κρατηση τα 2 εισιτηρια). Εν τελει μας αναβαθμισαν 1-2 μερες πριν το ταξιδι. Αυτο μου εχει συμβει δυο φορες εως τωρα.

giannis228

Member
Μπορει καποιος να με βοηθησει; Εχω κανει λαθος στην κρατηση aegean στο ονομα εχω βαλει το επιθετο και στο επιθετο το ονομα αλλα ειναι σωστα ! Υπαρχει καποιος τροπος να γλυτωσω τα 23 ευρω που ζητουν ; Θα εχω θεμα αν ειναι αναποδα το ονομα με το επιθετο ;

paefstra

Member
Μπορει καποιος να με βοηθησει; Εχω κανει λαθος στην κρατηση aegean στο ονομα εχω βαλει το επιθετο και στο επιθετο το ονομα αλλα ειναι σωστα ! Υπαρχει καποιος τροπος να γλυτωσω τα 23 ευρω που ζητουν ; Θα εχω θεμα αν ειναι αναποδα το ονομα με το επιθετο ;
Δεν το βλεπει κανεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.949
Μέλη
39.654
Νεότερο μέλος
George_00

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα