• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

varioAthens

Member
βρε παιδια ...αυτο το κορμι δεν χτιστηκε τρωγοντας λουκουμαδες , αλλα με ωρες ασκησης στα γυμναστηρια...
Πως ειναι δυνατον λοιπον να γνωριζω τετοιους οικους της κολασεως?:D
Σωστό κι αυτό!!! Μπουτάκι πετροκέρασο!!! :D

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Το Σαββατο που μας περασε γνωστη κοιλιοδουλη συμφορουμιτισσα, μετα απο εξοδο για ψωνια στο κεντρο, με πηγε σε ενα γαλακτοπωλειο στην Ομονοια ακριβως πισω απο τo Hondos Center ...
Ελεγε λοιπον με πεισμα οτι το εν λογω μαγαζι κανει τους καλυτερους λουκουμαδες στην Αθηνα. Με "χιλια ζορια:cool:" πηγα μαζι της ,να δοκιμασω.
Η βιτρινα του μαγαζιου με εξεπληξε.... Μιλφειγ σαν λευκα τουβλακια, παστες κλασσικες... Η μυρωδια του φρεσκοψημενου λουκουμα μου εσπασε τη μυτη...
Ενεδωσα.... Και ποσο μα ποσο καλα εκανα!!

Η ΣΤΑΝΗ
Μ.Κοτοπουλη 10, Ομονοια
..
http://www.stani1931.gr/products.html
Συμφωνώ, εξαιρετικό...

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Το Σαββατο που μας περασε γνωστη κοιλιοδουλη συμφορουμιτισσα, μετα απο εξοδο για ψωνια στο κεντρο, με πηγε σε ενα γαλακτοπωλειο στην Ομονοια ακριβως πισω απο τo Hondos Center ...
Ελεγε λοιπον με πεισμα οτι το εν λογω μαγαζι κανει τους καλυτερους λουκουμαδες στην Αθηνα. Με "χιλια ζορια:cool:" πηγα μαζι της ,να δοκιμασω.
Η βιτρινα του μαγαζιου με εξεπληξε.... Μιλφειγ σαν λευκα τουβλακια, παστες κλασσικες... Η μυρωδια του φρεσκοψημενου λουκουμα μου εσπασε τη μυτη...
Ενεδωσα.... Και ποσο μα ποσο καλα εκανα!!

εχεις γουστο Ευαγγελια ....
εχω φαει απειρους λουκουμαδες εκει και παντα αγοραζα και για το σπιτι !!

XRISTOS71

Member
Καλύτεροι δηλαδή λουκουμάδες απο τον Κρίνο ???? προσωπικά δεν νομίζω .......

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Καλύτεροι δηλαδή λουκουμάδες απο τον Κρίνο ???? προσωπικά δεν νομίζω .......
Χρήστο είναι 5 κλάσεις πάνω απο τον Κρίνο!! και με πιο συμπαθητικο προσωπικό, στον Κρίνο όποτε πηγαίνω θέλω να τους δείρω όλους!
(ναι εγώ την πήγα την Βαγγελιώ... :) )

varioAthens

Member
Χρήστο είναι 5 κλάσεις πάνω απο τον Κρίνο!! και με πιο συμπαθητικο προσωπικό, στον Κρίνο όποτε πηγαίνω θέλω να τους δείρω όλους!
(ναι εγώ την πήγα την Βαγγελιώ... :) )

Α εσύ είσαι το κοιλιόδουλο μέλος!!! :bleh::bleh::bleh: Και δεν σου φαίνεται!!! Είναι που είσαι και 2 μέτρα!!! Για να ετοιμάζεσαι και για το ινδικό που λέγαμε μετά το Πάσχα!!!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Λουκουμάδες ωραίους στα Δυτικά Προάστεια έχει στο Αιγάλεω, πάνω στην Ιερά οδό σε μια γωνία. Είναι ένα μαγαζί σαν καφενείο το οποίο υπάρχει από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Σούπερ! Τι μου κάνετε, θέλω ΤΩΡΑ να πάω να φάω!!

XRISTOS71

Member

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Α εσύ είσαι το κοιλιόδουλο μέλος!!! :bleh::bleh::bleh: Και δεν σου φαίνεται!!! Είναι που είσαι και 2 μέτρα!!! Για να ετοιμάζεσαι και για το ινδικό που λέγαμε μετά το Πάσχα!!!
ειμαι παντα έτοιμη!! δωσε εσυ το συνθημα και φυγαμε!!:bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα