GTS
Member
Επειδή έχω πάει κι εγώ εκεί, είναι πάρα πολύ καλό και εξευτελιστικά φτηνό.ειμαι παντα έτοιμη!! δωσε εσυ το συνθημα και φυγαμε!!
Επειδή έχω πάει κι εγώ εκεί, είναι πάρα πολύ καλό και εξευτελιστικά φτηνό.ειμαι παντα έτοιμη!! δωσε εσυ το συνθημα και φυγαμε!!
Εννοείται!!! Αρκεί να είστε γρήγορα πηρούνια γιατί δεν θα προλαβαίνετε να παίρνετε σειρά!!! Ινδικό είναι αυτό!!!παρέα θέλετε ???
Οk, κάτσε να τελειώσουμε πρώτα με τα αρνιά και θα πάμε!ειμαι παντα έτοιμη!! δωσε εσυ το συνθημα και φυγαμε!!
Ποιό λες??? :roll:Επειδή έχω πάει κι εγώ εκεί, είναι πάρα πολύ καλό και εξευτελιστικά φτηνό.
Δυτικά προάστια ??? Αιγάλεω ????
που είναι αυτά τα μέρη ??? είναι εντός Αττικής ????
παρέα θέλετε ???
Δεν ξέρω, εγώ πάντως καλού κακού όποτε πηγαίνω προς τα κει παίρνω και το διαβατήριο μαζί...
Τώρα άμα σε πει ο Christian μπουρζουά, θα θυμώσεις;Δεν ξέρω, εγώ πάντως καλού κακού όποτε πηγαίνω προς τα κει παίρνω και το διαβατήριο μαζί...
Το έπρεπε να τους έχεις δοκιμάσει το εννοώ, για να μπορείς να καταλάβεις το αστείο. Ήταν τουλάχιστον χάλια....Αν το λές και εσύ τότε πραγματικά έχασα .
Θα έχουμε μια δευτερη ευκαιρία όμως έτσι δεν είναι ??
Διαφωνώ κάθετα: Ήταν ό,τι έπρεπε... για μπαλάκια του πινγκ-πονγκ ή ακόμη και του τέννις!Το έπρεπε να τους έχεις δοκιμάσει το εννοώ, για να μπορείς να καταλάβεις το αστείο. Ήταν τουλάχιστον χάλια....
Χρήστο, έπρεπε να είχες έρθει στο Πήλιο και να είχες δοκιμάσει τους συγκεκριμένους λουκουμάδες......
Εεεεεεεε... στην αρχή με μπερδέψατε λιγάκι και άρχισα να αναρωτιέμαι πού και πότε φάγατε "θεϊκούς λουκουμάδες" στην Πορταριά κι εγώ δεν τους "μυρίστηκα" Μετά κατάλαβα ότι εννοείτε αυτούς τους υπέροχους λαστιχωτούς, παγωμένους, άνοστους, "στεγνούς" λουκουμάδες που απολαύσαμε εκείνο το βράδυΤο έπρεπε να τους έχεις δοκιμάσει το εννοώ, για να μπορείς να καταλάβεις το αστείο. Ήταν τουλάχιστον χάλια....