• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγώ λοιπόν που βγαίνω για φαγητό μόνο μια στις τόσες και με την ευκαιρία μιας καρτούλας έκπτωσης που απέκτησα πρόσφατα,επισκέφτηκα το NUI.

Multiasian κουζίνα και με ανησυχούσε αυτό αφού συνήθως τα multi μαγαζιά στην προσπάθεια να τα κάνουν όλα καλά πέφτουν στην μετριότητα.Διαψεύστηκα σφόδρα καθώς ότι δοκίμασα με άφησε με εξαιρετικές εντυπώσεις.Μερίδες καλές εως μπόλικες σε βαθμό που ο σερβιτόρος με ρώτησε αν έχει κάτι το φαγητό μου αφού αναγκάστηκα να αφήσω λίγη από την Crispy Duck μου.

Το μαγαζί "ψιλοπιάνει" αλλά σε ανεκτά πλαίσια.Α,ναι.Ειδικεύεται και στο sushi αλλά δεν είμαι αυτός που θα το κρίνει αφού η σχέση μου μαζί του δεν είναι και η καλύτερη.Τις Κυριακές το μεσημέρι έχει και μπουφέ με φιξ τιμή.
Eμαθες μηπως ποσο στοιχιζει ο κυριακατικος μπουφες?
Το μαγαζι σε πια περιοχη ειναι?

alexandra75

Member
εγώ επειδη είμαι σε mood καλοκαιρινό θα συνεχίσω να προτείνω αυλές, ταράτσες και παραθαλάσσια μέρη.

Έπαυλη - πίσω από το Καλλιμάρμαρο. απλή συμπαθητική ταράτσα για καλοκαιρινά βράδια. καλό φαγητό και πολύ λογικές τιμές.

Last edited by a moderator:

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Eμαθες μηπως ποσο στοιχιζει ο κυριακατικος μπουφες?
Το μαγαζι σε πια περιοχη ειναι?
Ο μπουφές του είναι 25?/άτομο και το μαγαζί είναι μεταξύ Κηφισιάς και Ν.Ερυθραίας.Αν το googleσεις θα βρεις περισσότερα.

alexandra75

Member
έχει πάει κανείς στο Viva Zapata μεξικάνικο εστιατόριο στην Καστέλα. διαβάζω΄οτι έχει ωραία ταράτσα με θέα. καλή πρόαταση για καλοκαιρινό βράδυ.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
έχει πάει κανείς στο Viva Zapata μεξικάνικο εστιατόριο στην Καστέλα. διαβάζω΄οτι έχει ωραία ταράτσα με θέα. καλή πρόαταση για καλοκαιρινό βράδυ.
Είσαι σίγουρη ότι αυτό που διαβάζεις είναι φρέσκο? :roll:
Δεν έχω πάει ποτέ στο συγκεκριμένο εστιατόριο, αλλά παλιά ήταν κοντά στην Πυροσβεστική και μετά στην Καστέλα δίπλα στο σημερινό ιταλικό Tony Bonanno, αλλά πλέον δεν υπάρχει.

nmavra

Member
Eγω πάλι εχω να προτείνω το Tike! Είναι ανατολίτικο εστιατόριο-αλυσίδα με παρουσια σε Λονδινο, Ντουμπάι, Κωνσταντινούπολη κλπ. Πηγα πριν 2 μηνες και έπαθα πλάκα. Ειναι στη λεωφόρο συγγρου, οπότε αν θές μετρο κατεβαίνεις Συγγρου-ΦΙΞ και μετα ενα ταξάκι με την ελάχιστη χρέωση σε 2 λεπτά είσαι εκεί (με τα πόδια είναι μακρια).

Tike - Restaurant

nmavra

Member
χαχαχα, Manelaki τώρα είδα οτι ποσταρες και συ για το TIKE!!!!
Η προσφορά αξίζει με τα 1000!!!! Τα πιατα είναι της τάξης των 12-17? το ένα, οπότε αξίζει σίγουρα η προσφορά, με 2 κουπονάκια έχετε και ορεκτικό και σαλάτα, και οι μερίδες ειναι μεγάλες, μην το παραξεφτιλίσετε γιατι θα μείνουν και θα είναι κρίμα!

Τike και τα μυαλά στα κάγκελα!! :)

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
εμενα το ΤΙΚΕ δεν με ενθουσιασε καθολου παντως...

nmavra

Member
απο ποιά άποψη? Σαν μαγαζί? Σα γεύσεις?
Εγω δεν είμαι γευσιγνώστης ουτε οπαδός του γκουρμέ, αυτό που θέλω είναι να μου αρέσει το φαγητό και να είναι καλές οι μερίδες και στο Τικε και τα 2 αυτα κριτιρια καλυφθηκαν και με το παραπάνω! Απλά όντως είναι λίγο τσιμπιμένο.. πήγε 55? τα 2 άτομα μόνο τα φαγητά, αλλά περίσσεψαν πολλά, και αν το ήξερα ότι ήταν τόσο μεγάλες οι μερίδες δεν θα είχαμε πάρει το ένα απτα 2 ορεκτικά..

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
συμφωνουμε στα κριτηρια ... ουτε εγω ειμαι του γκουρμε ... εγω πηγα στης Κηφισιας... δεν σχολιαζω τις τιμες γιατι αν και δεν μου περισσευουν παντα, αλλα οταν πραγματικα αξιζει δεν με νοιαζει καθολου...
ΑΛΛΑ η σαλατα που πηραμε εμεις ηταν μικροσκοπικη , το πενιρλι καλουτσικο, οι κολοκυθοκεφτεδες κατω του μετριου και το κυριως ηρθε κρυο... ο χαλβας με το παγωτο ομολογουμενως εκπληκτικος...
δεν ξερω μπορει και να ετυχε αλλα δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη....

nmavra

Member
Δεν εχω παει στης Κηφισιάς (Ν. Ερυθραία δεν είναι εκεί νομιζω?) και επειδή έχει περάσει αρκετός καιρός δεν θυμάμαι και τα πιάτα τώρα..

Πάντως μείναμε ικανοποιημένοι παρόλο που τα φαγητά με βάση το αρνί είναι επίφοβα, ποτε δεν ξέρεις πώς θα σου βγει αν το αρνί δεν είναι όπως πρεπει.. Γουστα είναι αυτά πάντως! :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia