• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

alexandra75

Member
επειδή όπου να ναι καλοκαιριάζει για προτείνετε μέρη με αυλές και δροσιά ή κοντά στη θάλασσα?

αρχίζω με:

- Αφροδίτη - στην πλατεία Προσκόπων στο Παγκράτι δίπλα στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. τραπεζάκια στην πλατεία, κεράκια στα τραπέζια, παρεϊστικο κλίμα και καλές τιμές.
- Τρίκυκλο - στο Ν. Κόσμο, τραπέζια πάνω σε πεζόδρομο. δεν πας για να φας αλλά για να τσιμπήσεις γιατί οι μερίδες του είναι μικρές. οικονομικό και πολύ δροσερό το καλοκαίρι.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
ας γραψω και ενα μαγαζι που δοκιμασα στις γιορτες και εμεινα πολυ ευχαριστημενη..

αϊ νικολας λεγεται..και ειναι στην καλλιθεα (στον παραδρομο της συγγρου-η τοποθεσια ειναι μεγαλο μειον, αλλα μολις μπεις μεσα, τα ξεχνας ολα!)..ειναι fish restaurant..με πολλα φρεσκα ψαρια και πολλες επιλογες σε ζυμαρικα με ψαρικα..ειναι αρκετα τσιμπημενο, αλλα αξιζει..σου δινει μαλιστα την δυνατοτητα να παραγγειλεις ορεκτικα/σαλατες/ζυμαρικα σε μιση μεριδα με την μιση τιμη και ετσι να δοκιμασεις περισσοτερα πιατα!!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
ας γραψω και ενα μαγαζι που δοκιμασα στις γιορτες και εμεινα πολυ ευχαριστημενη..

αϊ νικολας λεγεται..και ειναι στην καλλιθεα (στον παραδρομο της συγγρου-η τοποθεσια ειναι μεγαλο μειον, αλλα μολις μπεις μεσα, τα ξεχνας ολα!)..ειναι fish restaurant..με πολλα φρεσκα ψαρια και πολλες επιλογες σε ζυμαρικα με ψαρικα..ειναι αρκετα τσιμπημενο, αλλα αξιζει..σου δινει μαλιστα την δυνατοτητα να παραγγειλεις ορεκτικα/σαλατες/ζυμαρικα σε μιση μεριδα με την μιση τιμη και ετσι να δοκιμασεις περισσοτερα πιατα!!

Ο χώρος μου φαίνεται ότι παραείναι κυριλέ και αποστειρωμένος. Άσε που όσες φορές έχω περάσει βραδάκι απ'έξω, "μυγοβαράει". Προφανώς λόγω τιμών.
Όσο για το σύστημα "μισή μερίδα", διάβασα ότι το υιοθέτησε πρόσφατα. Εναλλακτική λόγω κρίσης μήπως?

Πρέπει να δουλεύει κυρίως με τις γύρω εταιρείες και τα μεγάλα ξενοδοχεία.

Όσον αφορά τις γεύσεις πάντως, σίγουρα σε εμπιστευόμαστε. :D

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Ο χώρος μου φαίνεται ότι παραείναι κυριλέ και αποστειρωμένος. Άσε που όσες φορές έχω περάσει βραδάκι απ'έξω, "μυγοβαράει". Προφανώς λόγω τιμών.
Όσο για το σύστημα "μισή μερίδα", διάβασα ότι το υιοθέτησε πρόσφατα. Εναλλακτική λόγω κρίσης μήπως?

αννυ μου, ο χωρος οντως ειναι κυριλε, αλλα μου αρεσε πολυ που το μαγαζι δεν ηταν καθολου "δηθεν"..
οταν πηγαμε εμεις, μεσοβδομαδα και μεσα στην νηστεια, ειχε αλλες 3-4 παρεες..εχει και παταρι πανω που δεν το βλεπεις απ εξω και μαζευει και εκει κοσμο..
πρεπει να χει παντως σταθερη πελατεια, γιατι εβλεπα μεγαλη οικειοτητα μεταξυ των σερβιτορων και των αλλων πελατων!

οι τιμες ειναι πολυ τσιμπημενες..για το συστημα με την "μιση μεριδα" δεν το ξεραμε πριν παμε, οποτε ηταν ευχαριστη εκπληξη (δεδομενου οτι και οι μισες μεριδες ειναι αξιοπρεπεστατες σαν ποσοτητα)!!

σαν φαγητο παντως αξιζει!και τα γλυκα του πολυ πολυ καλα (οχι πρωτοτυπα, αλλα υποδειγματικα εκτελεσμενα)!!

δεν ειναι για καθε μερα, ειναι για "μια στις τοσες"!!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εγώ λοιπόν που βγαίνω για φαγητό μόνο μια στις τόσες και με την ευκαιρία μιας καρτούλας έκπτωσης που απέκτησα πρόσφατα,επισκέφτηκα το NUI.

Multiasian κουζίνα και με ανησυχούσε αυτό αφού συνήθως τα multi μαγαζιά στην προσπάθεια να τα κάνουν όλα καλά πέφτουν στην μετριότητα.Διαψεύστηκα σφόδρα καθώς ότι δοκίμασα με άφησε με εξαιρετικές εντυπώσεις.Μερίδες καλές εως μπόλικες σε βαθμό που ο σερβιτόρος με ρώτησε αν έχει κάτι το φαγητό μου αφού αναγκάστηκα να αφήσω λίγη από την Crispy Duck μου.

Το μαγαζί "ψιλοπιάνει" αλλά σε ανεκτά πλαίσια.Α,ναι.Ειδικεύεται και στο sushi αλλά δεν είμαι αυτός που θα το κρίνει αφού η σχέση μου μαζί του δεν είναι και η καλύτερη.Τις Κυριακές το μεσημέρι έχει και μπουφέ με φιξ τιμή.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Εγώ λοιπόν που βγαίνω για φαγητό μόνο μια στις τόσες και με την ευκαιρία μιας καρτούλας έκπτωσης που απέκτησα πρόσφατα,επισκέφτηκα το NUI.

Multiasian κουζίνα και με ανησυχούσε αυτό αφού συνήθως τα multi μαγαζιά στην προσπάθεια να τα κάνουν όλα καλά πέφτουν στην μετριότητα.Διαψεύστηκα σφόδρα καθώς ότι δοκίμασα με άφησε με εξαιρετικές εντυπώσεις.Μερίδες καλές εως μπόλικες σε βαθμό που ο σερβιτόρος με ρώτησε αν έχει κάτι το φαγητό μου αφού αναγκάστηκα να αφήσω λίγη από την Crispy Duck μου.

Το μαγαζί "ψιλοπιάνει" αλλά σε ανεκτά πλαίσια.Α,ναι.Ειδικεύεται και στο sushi αλλά δεν είμαι αυτός που θα το κρίνει αφού η σχέση μου μαζί του δεν είναι και η καλύτερη.Τις Κυριακές το μεσημέρι έχει και μπουφέ με φιξ τιμή.
το εχω στα υπ οψιν κι αυτο, αλλα ειχα διαβασει κατι σχολια στο ιντερνετ που με αποθαρρυναν..πες μας βρε maltakia, ποσο περιπου σου βγηκε με την εκπτωση?εχω κεγω την ιδια καρτουλα και σκεφτομαι, αν και μου πεφτει μακρια, καποια στιγμη να παω..

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Με κρασί 2 άτομα,70? με την έκπτωση.

Δεν ξέρω τι σχόλια διάβασες.ΟΚ μπορεί να το πει κάποιος ψιλοδήθεν -αν και έχω δει μακράν χειρότερες καταστάσεις- αλλά από γεύσεις,τουλάχιστον εμένα,με κάλυψε.Τώρα με σε πάρω και στο λαιμό μου.Αυτά είναι εντελώς υποκειμενικά.

fotast

Member
αννυ μου, ο χωρος οντως ειναι κυριλε, αλλα μου αρεσε πολυ που το μαγαζι δεν ηταν καθολου "δηθεν"..
οταν πηγαμε εμεις, μεσοβδομαδα και μεσα στην νηστεια, ειχε αλλες 3-4 παρεες..εχει και παταρι πανω που δεν το βλεπεις απ εξω και μαζευει και εκει κοσμο..
πρεπει να χει παντως σταθερη πελατεια, γιατι εβλεπα μεγαλη οικειοτητα μεταξυ των σερβιτορων και των αλλων πελατων!

οι τιμες ειναι πολυ τσιμπημενες..για το συστημα με την "μιση μεριδα" δεν το ξεραμε πριν παμε, οποτε ηταν ευχαριστη εκπληξη (δεδομενου οτι και οι μισες μεριδες ειναι αξιοπρεπεστατες σαν ποσοτητα)!!

σαν φαγητο παντως αξιζει!και τα γλυκα του πολυ πολυ καλα (οχι πρωτοτυπα, αλλα υποδειγματικα εκτελεσμενα)!!

δεν ειναι για καθε μερα, ειναι για "μια στις τοσες"!!

Τα μεσημέρια(καθημερινές) ειναι σχετικά γεμάτο.Οντως δουλεύει με τα στελέχη των γώρω εταιρειών για γεύματα εργασίας μάλλον.Για αυτό και ο χώρος ειναι κυριλέ/αποστειρωμένος.Μια φορά που πήγα το ψάρι ήταν πολύ καλό.

manelaki

Member
ειναι αρκετα τσιμπημενο, αλλα αξιζει..σου δινει μαλιστα την δυνατοτητα να παραγγειλεις ορεκτικα/σαλατες/ζυμαρικα σε μιση μεριδα με την μιση τιμη και ετσι να δοκιμασεις περισσοτερα πιατα!!
Μπραβο ωραιο αυτο ! Ακριβως αυτο σκεφτομουν χθες που ειχαμε βγει για φαγητο δυο ατομα και δε μπορουσαμε να παρουμε κανα δυο πραγματα να δοκιμασουμε γιατι θα πληρωναμε ενα σωρο και δε θα τα τρωγαμε κιολας!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Με κρασί 2 άτομα,70? με την έκπτωση.

Δεν ξέρω τι σχόλια διάβασες.ΟΚ μπορεί να το πει κάποιος ψιλοδήθεν -αν και έχω δει μακράν χειρότερες καταστάσεις- αλλά από γεύσεις,τουλάχιστον εμένα,με κάλυψε.Τώρα με σε πάρω και στο λαιμό μου.Αυτά είναι εντελώς υποκειμενικά.
με κρασι, μια χαρα τιμη την βρισκω!

δεν με παιρνεις στο λαιμο σου, ουτως ή αλλως λογω της εκπτωσης το εχω καιρό στο μυαλο μου..

τα σχολια που διαβασα ειχαν κυριως να κανουν με την σχεση ποιοτητας-τιμης (και με το σουσι, που εσυ ομως δεν δοκιμασες)..δεδομενου οτι οι τιμες ειναι τσιμπημενες, περιμενεις προφανως κατι καλυτερο απο τον μεσο ορο των κινεζικων εστιατοριων!i ll give it a try και θα σας πω κεγω γνωμη!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα