• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μαλαισία Ταϊλάνδη Φύγαμε για Ταϋλάνδη - Μαλαισία

GTS

Member
Καλα 15 ευρω!!!ειναι τσαμπα τελειως.
Το δολαριο ειναι με το μερος σου.Και μεχρι να φυγεις μπορει να εχει και καλυτερο rate.
Θυμαμαι στην Μπανγκοκ μεσα στο αεροδρομιο ειχε το καλυτερο rate.Εκει κανε συναλλαγμα.
Εχει πολλα ανταλλακτηρια και υπαρχει ανταγωνισμος.
Να ρωτησω ποσα εσκασες ??
680 το άτομο...επιστροφή από Κουάλα όμως:cool: (Gulf Air)

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
680 το άτομο...επιστροφή από Κουάλα όμως:cool: (Gulf Air)
Πολυ φθηνα.
Εγω 880 με thai.Βεβαια πηγα αμεσως σε 11,30 ωρες ημουνα Σαμουι.
Σε ζηλευω-με την καλη εννοια-που θα πας στο κο πανγκαν,πολυ μου αρεσε αυτο το νησι.

GTS

Member
Πολυ φθηνα.
Εγω 880 με thai.Βεβαια πηγα αμεσως σε 11,30 ωρες ημουνα Σαμουι.
Σε ζηλευω-με την καλη εννοια-που θα πας στο κο πανγκαν,πολυ μου αρεσε αυτο το νησι.
Ναι, εμείς θα κάνουμε 24ωρο να φτάσουμε (με τις διαφορές της ώρας μαζί)....καλά να είμαστε xenos να πηγαίνουμε όσο πιο συχνά μπορούμε...

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
GTS!!! Παρατα τα ολα και πηγαινε Φιλιππινεεεεεεs!!!:haha::haha::haha:
Πλακα κανω φιλε μου, πωs πανε οι ετοιμασιεs? Που βρισκομαστε?
Ποσο μετραs για το ταξιδι σου?:)

GTS

Member
GTS!!! Παρατα τα ολα και πηγαινε Φιλιππινεεεεεεs!!!:haha::haha::haha:
Πλακα κανω φιλε μου, πωs πανε οι ετοιμασιεs? Που βρισκομαστε?
Ποσο μετραs για το ταξιδι σου?:)
Έχω ακόμα, 16 Ιουλίου πετάω! Οπότε, μελετάω το παρα-παρα-επόμενο ταξίδι τον Οκτώβρη :haha: Έχω κανονίσει σχεδόν τα πάντα και δεν έχω τι να κοιτάξω πλέον για εκεί :haha:

Doug

Member
Gts αλλαξε κάτι στο site της gulf?
Προσπαθω να δω τιμες ΑΤΗ-ΒΚΚ και δεν μου βγάζει το Suvarnabhumi !:shock:

GTS

Member
Επειδή έχουμε μπει στην αντίστροφη μέτρηση πια, επαναφέρω έστω και για λίγο το θέμα :haha:

Καλά, κάθισα και ξαναδιάβασα όλο το ποστ και γέλασα πολύ με τη μουτσούνα μου που πρέπει να άλλαξε γνώμη καμιά 10αριά φορές....:D

Τώρα, κάθισα εδώ και λίγες μέρες και κατέληξα-μελέτησα πάρα πολύ πού θα μείνω στη Ταϋλάνδη και νομίζω είναι όλα έτοιμα...δεν έχω κλείσει κάτι, αλλά ξέρω σε ποιες παραλίες θα ψάξω και έχω ξεσκαρτάρει τα 3-4 κυριότερα καταλύματα για κάθε νησάκι....

Συνοπτικά a) Maenam στο Koh Samui b) Thong Nai Pan Yai στο Koh Phangan c) Ao Thian Og στο Koh Tao. Στα Perhentian έχω ήδη κλείσει, διότι αρχές Αυγούστου είναι όλα γεμάτα από κόσμο...

Κοιτώντας τώρα τιμές από AirAsia, είδα ότι έχουν βάλει προσφορά πτήσεις πληρώνοντας μόνο φόρους κτλ....για Kuching στο Βόρνεο κάνει 27 Ευρώ πήγαινε-έλα...χμμμ :D:D Λέτε να αφήσω τις ζούγκλες του Taman Negara και να πεταχτώ στο Bako καλύτερα? :haha:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Παντωs τα πηγεs καλυτερα απο μενα στο σημαδι για ταξιδι (το πρωτο:haha:) , αφου ειχεs τουλαχιστον μια σταθερη πορεια.
Και γι'αυτο θα σου πω οτι μαλλον πρεπει να το ξανασκεφτειs για Μεξικο-Μπελιζ το οποιο σιγουρα θα ειναι καλυτερο ταξιδι απο αυτο που ετοιμαζειs :haha:.

Περα απο την πλακα αυτο το 27 ευρω για Kuching ειναι ιδιαιτερα προκλητικο. Θυμισε μου γιατι ειχεs απορριψει το Βορνεο? Υποθετω οτι ειχεs λιγεs μερεs μονο ε? Να το ξανασκεφτειs? Εχειs χρονο ακομα..

GTS

Member
Λίγες μέρες Ζωή, λίγες μέρες....από 2 έως 5 Αυγούστου έχω, δε του αξίζει του πανέμορφου Kuching τόσος λίγος χρόνος....άλλωστε, θα είναι η αφετηρία επόμενου ταξιδιού, που θα περιλαμβάνει όλο το Μαλαισιανό Βόρνεο. Αφετηρία Kuching και κατάληξη Sipidan.

Και δυστυχώς δεν έχει πια εισιτήρια για Καμπότζη....αν έχεις να προτείνεις και κάτι εναλλακτικό, δεν έχω πρόβλημα :D Μπορεί, που λέει ο λόγος, να μη μπορούμε να πάμε στο Ταμάν Νεγκάρα, οπότε σοφό είναι να έχω μελετήσει εναλλακτικές...

timos

Member
Επόμενο Ταξίδι
ταιλανδη
Ταξίδι-Όνειρο
γκαλαπαγκο νησια
φιλε gts ,εχω να προτινω ενα συμπλεγμα νησιων που θα το ερωτευτης.
co lipe .
φιλικα

timos

Member
Επόμενο Ταξίδι
ταιλανδη
Ταξίδι-Όνειρο
γκαλαπαγκο νησια
επανερχομαι
με συμβουλες.
co samui=lamai
cotao=shairee beach(πουθενα αλλου)