• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μαλαισία Ταϊλάνδη Φύγαμε για Ταϋλάνδη - Μαλαισία

GTS

Member
Τον υπνόσακο τον παίρνω γιατί ποτέ δε ξέρεις πού θα σου τύχει να κοιμηθείς :haha: Απρόοπτα γαρ...

Ζωή, έχω ρίξει ιδέα στο "Σημάδι για ταξίδι Νο2"...για τσέκαρε και πες διότι έφαγα τα μάτια μου το πρωϊ με Κόστα Ρίκα & Παναμά!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Δε μου φτανει η αρρωστια μου Gts...εχω κι εσενα:haha:

GTS

Member
Updates:

λόγω των πρόσφατων ταραχών στο νότο της Ταϋλάνδης και το προσωρινό κλείσιμο της νότιας γραμμής του τρένου, έκανα κίνηση για εναλλακτική οδό στη Μαλαισία και όταν με το καλό έρθει η ώρα βλέπουμε.

Έκλεισα εισιτήρια με Berjaya Air από Σαμούι σε Κουάλα Λουμπούρ με ~110$ (το άτομο) και από εκεί θα πάω με AirAsia στη Kota Bharu. Το καλό είναι ότι τα εισιτήρια είναι κλεισμένα χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις δεκάρα. Απλά πας 2 ώρες πριν στο αεροδρόμιο και τα παραλαμβάνεις, πληρώνοντας επί τόπου!

Οπότε έχουμε εναλλακτική σε περίπτωση που δε μας καθήσει καλά το τρένο......

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ωραιοτατα εχεις οργανωθει Gts , εγω θα προτιμουσα το τρενο , αλλα να σου πω και η πτηση μια χαρα θα ειναι ξεκουραστα και με ωραια θέα απο ψηλα.
Μετα τα Perhentian τι? Redang θα πας καθολου?

GTS

Member
Redang θα κανονίσω ημερήσια από Περχέντιαν, νομίζω αρκεί!

Μετά, έχει Ταμάν Νεγκάρα και αρχαία, υγρή, δυσώδης, αποπνικτική ζούγκλα (για 2 ημέρες :haha:)....

GTS

Member
Ο καιρός πέρασε, οι ετοιμασίες ολοκληρώθηκαν, η βαλίτσα είναι σχεδόν έτοιμη. Τι μας έμεινε? Δύο μέρες δουλειά ακόμα και Τετάρτη στις 15:00 το αεροπλάνο της Gulf Air απογειώνεται, μαζί του κι εμείς, ψυχή τε και σώματι...

Ανυπομονησία....:clap:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Περασε τοσο γρηγορα ο καιρος ε? Θα εισαι κατενθουσιασμενος φανταζομαι! Αντε με το καλο να απογειωθεις :clap::clap:Θα περιμενω λαιβ ανταποκριση!!

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Καλό ταξίδι και αναμένουμε ταξιδιωτική ιστορία από Μαλαισία!!!!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Με τόση προετοιμασία, απ΄το Γενάρη, απ΄ότι είδα;) όλα θα πάνε κατ΄ευχήν!
Καλό ταξίδι και...:xalara:

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Ο καιρός πέρασε, οι ετοιμασίες ολοκληρώθηκαν, η βαλίτσα είναι σχεδόν έτοιμη. Τι μας έμεινε? Δύο μέρες δουλειά ακόμα και Τετάρτη στις 15:00 το αεροπλάνο της Gulf Air απογειώνεται, μαζί του κι εμείς, ψυχή τε και σώματι...

Ανυπομονησία....:clap:
Τυχερε,νιωθω πως αισθανεσε.
Το ταξιδι σου εχει ηδη αρχισει,κι`ας εισαι εδω.
Αν ξεχασεις και κατι μην χολοσκας στειλε ενα πμ να στο φερω εγω.:haha:

Καλο ταξιδι :airplane:

GTS

Member
Η μεγάλη ώρα έχει σχεδόν φτάσει....το βράδυ αλλίμονο κι αν κοιμήθηκα από τον ενθουσιασμό μου και τη χαρά μου. Δε έχω κάνει ποτέ πάνω από 10 ημέρες συνεχόμενα διακοπές σκέφτομαι και αναρωτιέμαι αν θα θυμάμαι πού μένω και πού δουλεύω όταν γυρίσω.

Αν γυρίσω :D

Ανυπομονώ απίστευτα να περάσει η ώρα και στις 3 να απογειωθεί το αεροπλάνο για Μπαχρέιν....

Λάιβ αναταπόκριση θα κάνω σίγουρα.....και από φωτό έχω ήδη εξοπλιστεί με έξτρα μνήμη στη φωτογραφική....~2000 φωτό σε φουλ ανάλυση έχω περιθώριο, πιστεύω θα το εξαντλήσω....!

Και όταν με το καλό επιστρέψουμε θα σχεδιάζουμε το επόμενο ταξίδι για του χρόνου....

Άστα λα βίστα!!! :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie