tatooine
Member
Αααα μη με βάζεις δύσκολα.Δοκίμασε να γκουκλάρεις Όκλαντ και Μιννεάπολις μαζί.
Αααα μη με βάζεις δύσκολα.Δοκίμασε να γκουκλάρεις Όκλαντ και Μιννεάπολις μαζί.
είχα ασφάλεια υγείας κτλ. αλλά δεν είχα ασφάλεια για καθυστέρηση κτλ. οπότε και από εκεί ήμουν "γυμνός στα αγκάθια".ωωωωω σιτ, είχες τουλάχιστον ταξιδιωτική ασφάλεια;
Η πτήση poy x;asate ήταν και αυτή της turkish με ανταπόκριση;
Κρίμα....είχα ασφάλεια υγείας κτλ. αλλά δεν είχα ασφάλεια για καθυστέρηση κτλ. οπότε και από εκεί ήμουν "γυμνός στα αγκάθια".
Ναι ,όλα από την αρχή του ταξιδιού όταν πήγαμε και γυρίσαμε ήταν μόνο με τούρκις, δεν είχαμε κάποια άλλη ενδιάμεση εταιρεία. Το ταξίδι ήταν 1~ περίπου μήνα στην Ιαπωνία με αφετερία την Θεσσαλονίκη ,ενδιάμεση στάση Κωνσταντινούπολη και καταλήξαμε Τόκυο, και από εκεί το ίδιο προς τα πίσω. Σε εκείνο το κομμάτι της επιστροφής είχαμε καθυστερήσει να ξεκινήσουμε αλλά ο πιλότος είχε διαβεβαίωσει ότι θα καλύψει "την διαφορά" και δεν θα υπάρχει θέμα στις ανταποκρίσεις μας, πράγμα που δεν συνέβη εν τέλει .
ελα μωρέ εντάξει ,δεν πειράζει τι να κάνουμε . Αυτά έχει η ζωή , πήγαμε γυρίσαμε όλα καλά Επόμενη φορά θα βάλω και ταξιδιωτική για σιγουριάΚρίμα....
ΚΙ εκεί παζάρια οι Τούρκοι ρε φίλε?Λοιπόν παιδιά, ο επιμένων νικά
Η απάντηση της turkish στο μήνυμα μου ότι δεν δέχομαι τα 30.000 μίλια και απαιτώ χρηματική αποζημίωση
Εννοείται ότι είμαι μεταξύ του 3 και του 4
- Instead of the Miles we have specified in our previous reply, we can credit 42.000 Miles to your Miles&Smiles membership account.
- We can credit 18.000 Status Miles to your Miles&Smiles membership account.
- If you prefer, we can issue a traveler’s cheque that is worth 720.00 Euros that you can use to pay for ticket purchases on Turkish Airlines flights.
- As an alternative to all these offers, we can issue a refund cheque that is worth 600.00 Euros that you can get in cash.
Μπράβο σου για την επιμονή και το θετικό αποτέλεσμα. Η απάντηση δεν λέει αν υπάρχει ορισμένο χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο πρέπει να ξοδέψεις τα 720 ευρώ.Αν είναι απεριόριστο και υπάρχουν σκέψεις για μακρινά ταξίδια συμφέρει να διαλέξεις το 3,ιδίως με τις τιμές που κυκλοφορούν,ίσως μάλιστα να είναι και ένα κίνητρο για να προγραμματίσεις κάτι μακρινό.Αν όμως υπάρχει χρονικό όριο τότε εξαρτάται από τα μελλοντικά σου ταξιδιωτικά σχέδια.Εννοείται ότι είμαι μεταξύ του 3 και του 4
πω πω , λουκούμι Μπράβο !Λοιπόν παιδιά, ο επιμένων νικά
Η απάντηση της turkish στο μήνυμα μου ότι δεν δέχομαι τα 30.000 μίλια και απαιτώ χρηματική αποζημίωση
Εννοείται ότι είμαι μεταξύ του 3 και του 4
- Instead of the Miles we have specified in our previous reply, we can credit 42.000 Miles to your Miles&Smiles membership account.
- We can credit 18.000 Status Miles to your Miles&Smiles membership account.
- If you prefer, we can issue a traveler’s cheque that is worth 720.00 Euros that you can use to pay for ticket purchases on Turkish Airlines flights.
- As an alternative to all these offers, we can issue a refund cheque that is worth 600.00 Euros that you can get in cash.