• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μαλαισία Ταϊλάνδη Φύγαμε για Ταϋλάνδη - Μαλαισία

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Οντωs για το Κο Λιπε και γενικοτερα την επαρχια Τρανγκ εχω ακουσει τα καλυτερα καθωs ειναι μια περιοχη που δεν εχει αγγιξει ο μαζικοs τουρισμοs και θελω κι εγω να επισκεφτω.
Ομωs ο Gts θα κινειται στην ανατολικη πλευρα και το κυριοτερο , οι μουσωνεs που ειναι πιθανο να χτυπησουν την εποχη του ταξιδιου του , θα ελεγα οτι ειναι μαλλον αποθαρρυντικοι.

Παντωs διαπιστωνω οτι μαθευονται σιγα σιγα και τα τελευταια μυστικα τηsΤαυλανδηs και ευχομαι μονο το θαλασσιο παρκο Ταρουταο να παραμεινει προστατευομενο και οχι μονο στα λογια :roll:.

GTS

Member

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
GTS δεν ξερω γιατι ο Τιμοs προτεινει Σαιρι και πουθενα αλλου..οπωs γραφω και στο αρθρο μου η Σαιρι ηταν πανεμορφη με λευκη αμμο και ψηλουs φοινικεs - τοτε που πηγα εγω. Σημερα μαθαινω οτι κοντευει να γινει η Chaweng του Κο Ταο απο τα ξενοδοχεια και τα μαγαζια και αν και διατηρει μεροs τηs γοητειαs τηs , πρεπει κανειs να ψαξει σε αλλα μερη του νησιου για να βρει την παλια ατμοσφαιρα. Νομιζω οτι η επιλογη σου ειναι σωστη λοιπον.
Βεβαια μπορει ο Τιμοs να εχει κατι παραπανω να πει.

GTS

Member
Κι εγώ έτσι διαβάζω Ζωή, η Sairee έχει φασαρία, κόσμο και είναι πολύ τουριστική για τα μέτρα του μικρού νησιού....επίσης, να πω ότι στο Τάο θα μείνω περίπου 2.5 μέρες πριν περάσω στη Chumphon για το τραίνο που θα με μεταφέρει νότια, οπότε μία παραλία λίγο μακριά από το "χαμό" δε με ενοχλεί....

Eναλλακτικό μέρος για διαμονή είχα το NangYuan, αλλά είσαι λίγο απομονωμένος από το υπόλοιπο νησί και εξάλλου θα πάμε σίγουρα με ημερήσια εκδρομή, όπως όλοι οι τουρίστες....είδα επίσης ότι στο Τάο, στα πιο δημοφιλή μέρη έχει συνεχώς επισκέπτες με πλοιαράκια, οπότε δεν είσαι και τόσο πια μακριά από όλα....γενικώς σκέφτομαι μία μέρα στο Τάο να είναι ημερήσια με πλοιαράκι και η 2η βόλτα με μηχανάκι σε απόμερες παραλίες.

Η Thong Nai Pan Noi στο Phangan είναι και αυτή θαυμάσια παραλία, αλλά γίνονται κατασκευαστικά έργα ήδη από το φθινόπωρο, διότι προορίζεται να γίνει πιο upmarket-ακριβός προορισμός....ήδη με τόσο ψάξιμο που έχω ρίξει, έχω βρει ένα μόνο φθηνό και όμορφο κατάλυμα, ενώ η δίδυμή της Thong Nai Pan Yai έχει πολύ περισσότερες επιλογές και από ομορφιά είναι εξίσου εκπληκτική.

Όσο για το Σαμούι, νομίζω ότι το βίντεο από YouTube που είχα βάλει πιο παλιά σε αυτό το ποστ με δικαιώνει 100%. Αυτό ακριβώς ψάχνω.

Άντε, το υπενθυμίζω και πάλι :haha:
[AME]

Last edited by a moderator:

GTS

Member
Εγώ το χαβά μου, συνεχίζω με updates για το επερχόμενο ταξίδι :haha:

Λοιπόν, έκλεισα εισιτήρια με Bangkok Air για Samui. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε καθυστερήσεις στη κυρίως πτήση με τη Gulf Air αν και όπως μου έχετε πει δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τη Bangkok Air σε αυτό. Ας το ελπίσουμε!

Επίσης, έκλεισα άλλη μία πτήση με Air Asia, σε περίπτωση που θελήσουμε να πάμε στο Taman Negara μέσω Kuala Lumpur και όχι με τρένο μετά τα Perhentian. Μπορεί επίσης να κάτσουμε και όλες τις υπόλοιπες μέρες στη πρωτεύουσα αν και χλωμό....πότε θα έχουμε ξανά την ευκαιρία να βρεθούμε σε ένα πανάρχαιο τροπικό δάσος?? :clap:

Έτσι, με τις τόσο φτηνές πτήσεις της Air Asia, έχω κλείσει ήδη δύο με διαφορετικές ημερομηνίες, καλύπτοντας όλα τα ενδεχόμενα :haha:

Ερώτηση προς τη Ζωή: στο Taman Negara θα πηγαίνατε μόνοι σας ή με κάποιο πακέτο 2-3 ημερών από Kuala Lumpur? Εγώ κατά 90% θα το κανονίσω μεμονωμένα και αυτό...

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Συνεχισε να μας ενημερωνεις για τις προετοιμασιες GTS :).
Να σου πω τη γνωμη μου για το να μεινεις ολες τις μερες στην πρωτευουσα αντι να πας στο Taman negara? Η Κουαλα Λουμπουρ εχει πολλα να δεις :bleh:.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ερώτηση προς τη Ζωή: στο Taman Negara θα πηγαίνατε μόνοι σας ή με κάποιο πακέτο 2-3 ημερών από Kuala Lumpur? Εγώ κατά 90% θα το κανονίσω μεμονωμένα και αυτό...
Στην Κουαλα Λουμπουρ θα βρισκομουνα μονο την πρωτη και τις δυο τελευταιες μερες του ταξιδιου. Θα εκανα το γυρο της χερσονησου οποτε σκοπευα μετα τα Περχεντιαν να περασω απεναντι και να παω στο δασος. Με ποιο τροπο δεν ξερω , θα το αποφασιζα οταν θα εφτανα. Πακετο εγω ποτε:bleh:
Επειδη ο Mr.go2 δεν ειναι πολυ των δασων (εγω ειμαι ο Ρομπεν οπως λεει:haha:) σκεφτομουνα να μεινουμε 1-2 μερες καπου στην Kuala Terengganu που εχει ωραιες παραλιες και οικονομικα μερη , και εγω να πηγαινα μονη μου καποια ολοημερη αν δεν ηθελε να ακολουθησει.
Γενικα δεν ειμαι πολυ της οργανωσης γιατι οταν φτανω σε ενα μερος ειναι πιθανο να αλλαξω γνωμη και να παω αντιθετα απ'οτι ελεγα :lol:.
Ψηφιζω υπερ του μεμονωμενου λοιπον!

GTS

Member
Στην Κουαλα Λουμπουρ θα βρισκομουνα μονο την πρωτη και τις δυο τελευταιες μερες του ταξιδιου. Θα εκανα το γυρο της χερσονησου οποτε σκοπευα μετα τα Περχεντιαν να περασω απεναντι και να παω στο δασος. Με ποιο τροπο δεν ξερω , θα το αποφασιζα οταν θα εφτανα. Πακετο εγω ποτε:bleh:
Επειδη ο Mr.go2 δεν ειναι πολυ των δασων (εγω ειμαι ο Ρομπεν οπως λεει:haha:) σκεφτομουνα να μεινουμε 1-2 μερες καπου στην Kuala Terengganu που εχει ωραιες παραλιες και οικονομικα μερη , και εγω να πηγαινα μονη μου καποια ολοημερη αν δεν ηθελε να ακολουθησει.
Γενικα δεν ειμαι πολυ της οργανωσης γιατι οταν φτανω σε ενα μερος ειναι πιθανο να αλλαξω γνωμη και να παω αντιθετα απ'οτι ελεγα :lol:.
Ψηφιζω υπερ του μεμονωμενου λοιπον!
Το έχω ήδη αποφασίσει το μεμονωμένο :haha: Πάντως, επειδή το έχω ψάξει πολύ, δε λέει να πας ημερήσια, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να μείνεις 2-3 μέρες!! Έτσι, θα μπορέσεις να φτάσεις πιο βαθιά στο δάσος και να ζήσεις τη μαγεία του....δε μιλάω για extreme καταστάσεις :haha:

GTS

Member
Μετά λοιπόν τη χθεσινή αγορά κάποιων απαραίτητων πραγμάτων για το ταξίδι (υπνόσακος, αδιάβροχα, προσαρμογέας πρίζας, λουκετάκια, φακός κτλ κτλ :D), μου ήρθε σήμερα το θέμα της ταξιδιωτικής ασφάλειας...

Ρωτάω λοιπόν όλους σας: να κάνω ή να μη κάνω και αν ναι, πού? Έχετε να προτείνετε κάτι?

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Το μονο που θα εκανα στην θεση σου θα ηταν υπομονη μεχρι να περασουν
οι μερες να σηκωθω και να φυγω.
Τον υπνοσακο τι θα τον κανεις??
Προσαρμογεας μπριζας περιτος.
ΠΟΣΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ??:clap:

GTS

Member
Εεεε, καμιά 40αριά και σήμερα....αλλά ακόμα δεν θέλω να ξεσηκωθώ, έχουμε μέλλον μπροστά μας :haha:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Τιποτα δεν εμεινε! Φευγεις!!:clap:
Τον υπνοσακο αληθεια για το Ταμαν νεγκαρα τον θελεις?
Οσο για ασφαλεια εγω δεν κανω ποτε τιποτα. Προσεχε τις καρυδες , τις βδελλες , τα θαλασσια φιδια , μεδουσες και καρχαριες και θα εισαι μια χαρα :bleh::haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom