• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Συζήτηση για το νέο κοροναϊο

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

karfitsa

Member
Δεν έχει νόημα να αγνοούμε τελείως το θέμα, ούτε όμως και να του επιτρέπουμε να χειρίζεται τη ζωή μας. Όλο αυτό βέβαια δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου...πάντως παράξενο δεν το βρίσκω.
Και να ήθελα να μην χειρίζεται την ζωή μου, δεν είναι δυνατόν γιατί έχει επηρεάσει άμεσα τα οικονομικά μου και άλλων ανθρώπων που γνωρίζω. Δυστυχώς άμεσα πλήττονται κλάδοι που ασχολούνται με τον τουρισμό.
Αν τραβήξει σε μάκρος θα ακούσουμε κανόνια....

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δυστυχώς άμεσα πλήττονται κλάδοι που ασχολούνται με τον τουρισμό.
Αν τραβήξει σε μάκρος θα ακούσουμε κανόνια....
Δυστυχώς πλήττονται και άλλοι κλάδοι άμεσα εκτός από τον τουρισμό...

chrisbd

Member
Απλά με τις προφυλάξεις που προτείνουν οι ειδικοί καθυστερούμε κατά κάποιο τρόπο το αναπόφευκτο.. ότι δηλαδή σε κάποια φάση θα προσβληθεί το 5- 15% (μισό με 1,5 εκατομμύριο) στην Ελλάδα όπως ανέφεραν οι ειδικοί.. Γιατί όταν κάποια στιγμή πάμε στις 2 η 3 χιλιάδες τι ιχνηλάτηση να κάνεις και ποιον να βρεις.. θα γίνεται μεγαλύτερη απομόνωση και θα παίρνονται πιο δραστικά μέτρα..
Εγώ ελπίζω να πέσουν έξω και τώρα με τις ζέστες κάπως να φρενάρει η εξάπλωση του ιού..

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Απλά με τις προφυλάξεις που προτείνουν οι ειδικοί καθυστερούμε κατά κάποιο τρόπο το αναπόφευκτο.. ότι δηλαδή σε κάποια φάση θα προσβληθεί το 5- 15% (μισό με 1,5 εκατομμύριο) στην Ελλάδα όπως ανέφεραν οι ειδικοί.. Γιατί όταν κάποια στιγμή πάμε στις 2 η 3 χιλιάδες τι ιχνηλάτηση να κάνεις και ποιον να βρεις.. θα γίνεται μεγαλύτερη απομόνωση και θα παίρνονται πιο δραστικά μέτρα..
Εγώ ελπίζω να πέσουν έξω και τώρα με τις ζέστες κάπως να φρενάρει η εξάπλωση του ιού..
Ετσι η Γαλλια μεσα σε τρεις μερες απο 285 κρουσματα και 4 θανατους εφτασε τα 949 κρουσματα και 16 θανατους.

AntRo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
All over the world
Νομίζω ότι δεν έχετε ιδέα τι γράφετε κάποιοι. 66 κρούσματα με 11 εκατομμύρια η Ελλάδα, 268 με 9 η Ελβετία και 169 με 11 το Βέλγιο. Η κατάσταση στην Ελλάδα βάσει αριθμού κρουσμάτων είναι πολύ καλύτερη απ' την υπόλοιπη Ευρώπη.
Παρεθεσε και τα αντιστοιχα κρουσματα απο μεγαλα κρατη για να κανουμε σωστη συζητηση.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Εγώ πάω πρώτα Χονγκ Κονγκ μετά Μακάο κ μετά ταυλανδη..δηλαδή με πιάνει αυτή η οδηγία? Κ μέχρι πότε ισχύει?
Στην παρακάτω σελίδα βλέπετε τις απαγορεύσεις που ισχύουν για κάθε χώρα. Η σελίδα ενημερώνεται καθημερινά και είναι επίσημη της ΙΑΤΑ.

https://www.iatatravelcentre.com/international-travel-document-news/1580226297.htm

orck

Member
Μιλαμε για καθυστεριση η ουσιαστικο περιορισμο; Πιστευω οτι χωρις τα μετρα τα κρουσματα δεν θα ηταν 5-15% αλλα 50%.

Ο σουλτανος ειναι ενας δικτατορας και εχει μια φιλοσοφια σε στυλ Β.Κορεας. Οι δικοι του ειναι ανωτεροι απο τον υπολοιπο κοσμο στα παντα. Τα γνωστα, δεν υπαρχουν ομοφιλοφιλοι, δεν εχουν ασθενεις κλπ

AntRo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
All over the world
Ασε με. Με εχει πιασει ενας φοβος μην ξυπνησουμε τη Δευτερα με κλειστα σχολεια και ακυρωθουν οι εκδρομες και ΕΝΤΟΣ Ελλαδας. Προετοιμαστε ψυχολογικα οποιον δικηγορο ξερετε για το σοκ.
Παιρνω ποπ κορν... Τα μεγαλα μετρα της κυβερνησης θα παρουν φωτια!
Στην παρακάτω σελίδα βλέπετε τις απαγορεύσεις που ισχύουν για κάθε χώρα. Η σελίδα ενημερώνεται καθημερινά και είναι επίσημη της ΙΑΤΑ.

https://www.iatatravelcentre.com/international-travel-document-news/1580226297.htm
Η Αεροπορικη γιατι γραφει για προστιμα και απαγορευσεις απο τοσα κρατη ενω το σαιτ μονο για τα Εμιρατα;; (Για Ταυλανδη παντα αυτο)

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Παρεθεσε και τα αντιστοιχα κρουσματα απο μεγαλα κρατη για να κανουμε σωστη συζητηση.
Παρέθεσα αριθμό κρουσμάτων απ' το πλουσιότερο κράτος της Ευρώπης και απ' το κράτος που βρίσκεται η πρωτεύουσα της Ευρώπης. Aν θες μεγαλύτερα κράτη και η Γερμανία και η Γαλλία έχουν ήδη πατήσει τα 800 και 950. Εσύ αν θες για τους δικούς σου λόγους, πολιτικούς, προσωπικούς κτλ να παρουσιάσεις ότι η Ελλάδα είναι σε δυσχερέστερη θέση βάσει αριθμού κρουσμάτων προς πληθυσμό, ε δεν είμαστε. Εκτός κι αν δεν ξέρεις να κάνεις διαίρεση.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic