apodrasi
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- France
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κίνα-Ινδία-Περού
Γιατί; Τελείωσαν και τα γάντια;;"χέρι με χέρι"???? Στην Πάτρα πια μόνο πόδι με πόδι ακουμπιόμαστε!
Γιατί; Τελείωσαν και τα γάντια;;"χέρι με χέρι"???? Στην Πάτρα πια μόνο πόδι με πόδι ακουμπιόμαστε!
Τα πήραν όλα οι ταμίες των καταστημάτων!Γιατί; Τελείωσαν και τα γάντια;;
Δεν απαγορεύεται στις πτήσεις συμπιεσμένο αεριο; Έτσι νόμιζα, εύχομαι να κάνω λάθος! Εδωσες ωραία ιδέα!Και μιας και είναι ταξιδιωτικό το φόρουμ, να αναφέρω ότι στην Πάτρα δεν μπορώ εδώ και μέρες να βρω στα σούπερ μάρκετ το γνωστό κυλινδρικού μεγέθους απολυμαντικό σπρέυ, το οποίο έχω πάντα στα ταξίδια μαζί μου!
Όταν έχω ταξίδι με βαλίτσα πάει στις αποσκευές κάτω, χωρίς κανένα πρόβλημα..Αλλά ταξιδεύω συχνά και με το αυτοκίνητο εντός Ελλάδας. Οπότε και τότε το παίρνω εύκολα παντού μαζί και ψεκάζω τα πάντα..Τα πάντα όμως...Η εταιρεία αυτή έχει ταξιδέψει πολύ μαζί μου...Κάποιοι με κοροϊδεύουν, κάποιοι κάνουν ακριβώς το ίδιο! Και γελάμε μαζί τώρα που δεν το βρίσκουμε πουθενά στην Πάτρα!!!Δεν απαγορεύεται στις πτήσεις συμπιεσμένο αεριο; Έτσι νόμιζα, εύχομαι να κάνω λάθος! Εδωσες ωραία ιδέα!
Υ.γ. το έθεσα σωστά ή ακούγεται αστείο; "Συμπιεσμένο αέριο; Όπως κ να έχει , κατάλαβες πιστεύω τι εννοώ
Συγγνώμη... Αλλά η βλακεία και πανικός αποδεικνύεται πολύ μεγαλύτερος στα οργανωμένα κράτη, όπως η Αυστραλία!Και για να μη νομίζετε ότι η βλακεία είναι αποκλειστικά ελληνικό προνόμιο, τα ράφια των σουπερμάρκετ άδειασαν από χαρτιά υγείας και στην Αυστραλία. Όμως, εκεί είναι προοδευμένο κράτος και λύσεις υπάρχουν πάντα:
https://7news.com.au/lifestyle/heal...rovides-cheeky-solution-to-shortage--c-730764
Τα ίδια Γερμανία. Βερολίνο και Φρανκφούρτη με άδεια ράφια χαρτιών υγείας και ζυμαρικών. Είχε δίκιο τελικά ο Αϊνστάιν, δύο πράγματα είναι άπειρα, το ένα το σύμπαν και τις συνέπειες του άλλου τις παρακολουθούμε καθημερινώς στους δέκτες μας και στην απόλυτη πηγή -το διαδίκτυο.Και για να μη νομίζετε ότι η βλακεία είναι αποκλειστικά ελληνικό προνόμιο, τα ράφια των σουπερμάρκετ άδειασαν από χαρτιά υγείας και στην Αυστραλία. Όμως, εκεί είναι προοδευμένο κράτος και λύσεις υπάρχουν πάντα:
https://7news.com.au/lifestyle/heal...rovides-cheeky-solution-to-shortage--c-730764
Καλά εσύ όταν έρθεις στην Ελλάδα, ρίξε στη βαλίτσα και 10 ρολά χαρτί υγείας γιατί ποτέ δεν ξέρεις...Παντως αν τυχει και ξεμεινετε και στην Ελλαδα απο χαρτι υγειας να ξερετε πως εχω μια αποθηκη με ρολα που μπορω να τα διαθεσω σε αρκετα χαμηλες για τα δεδομενα της καταστασης τιμες!