• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Βιετνάμ Βιετνάμ,πολλές απορίες...

mers

Member
Στο βιετνάμ τον τελευταίο μήνα γίνεται χαμός με το παρακάτω τραγούδι/video clip. Είναι μία σύγχρονη μίξη k-pop στυλ με την παραδοσιακή μουσική της πιο "παραδοσιακής" περιοχής του βορρά ξεκινώντας περίπου μία ώρα βόρειoανατολικά από το hanoi. Η περιοχή σήμερα είναι πολύ εκβιομηχανισμένη (με την κακή έννοια) και περιλαμβάνει δύο επαρχίες και τρεις μεγάλες πόλεις, μία από τις οποίες είναι η Bắc Ninh.

Οι συμμετέχοντες στο βίντεοκλιπ λένε ότι είναι ερασιτέχνες της περιοχής και τους πήρε βδομάδες να το γυρίσουν γιατί δε μπορούσαν να τους κάνουν να συντονιστούν :)

Στο youtube υπάρχουν μερικά ντοκιμαντέρ για το quan họ (το παραδοσιακό είδος μουσικής/τραγουδιού) και ένα της unesco με πολλές εικόνες και παραδόσεις της περιοχής, αν υπάρχει κάποιος πολύ ορεξάτος να το δει γιατί είναι μεγάλο.
Καλημέρα σε όλους! Ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την βοήθεια που μου δώσατε και κατάφερα να πραγματοποιήσω αυτό το ταξίδι Βιετνάμ και Ταυλανδη! Περάσαμε υπέροχα και πραγματικά ήταν ένα ταξίδι ζωής για εμάς! Από το Ανοι, Halong, DaNang, Ho tsi min έως και Pucket έχουμε πλέον τις ωραιότερες αναμνήσεις! Ίσως καταφέρω κάποια στιγμή να σας γράψω και εγώ την ταξιδιωτική μου ιστορία!

Όποιος θέλει οποιαδήποτε πληροφορία, ευχαρίστως να βοηθήσω!

Last edited by a moderator:

kougis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πηγαίνουμε το Μάιο
4 νύχτες Πουκέτ
3 νύχτες Ανοι
1 νύχτα Halong bay
3 νύχτες Da Nang
4 νύχτες Bangkok
Προτάσεις και πληροφορίες για οτιδήποτε, δεκτές.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πηγαίνουμε το Μάιο
4 νύχτες Πουκέτ
3 νύχτες Ανοι
1 νύχτα Halong bay
3 νύχτες Da Nang
4 νύχτες Bangkok
Προτάσεις και πληροφορίες για οτιδήποτε, δεκτές.
Ninh Binh από Ανοι, Banahills & Hoi An απο τη Danang αυτά είναι τα Must see.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.996
Μέλη
39.702
Νεότερο μέλος
Νώντας Χατζόπουλο

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom