Καλημέρα σε όλους! Ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την βοήθεια που μου δώσατε και κατάφερα να πραγματοποιήσω αυτό το ταξίδι Βιετνάμ και Ταυλανδη! Περάσαμε υπέροχα και πραγματικά ήταν ένα ταξίδι ζωής για εμάς! Από το Ανοι, Halong, DaNang, Ho tsi min έως και Pucket έχουμε πλέον τις ωραιότερες αναμνήσεις! Ίσως καταφέρω κάποια στιγμή να σας γράψω και εγώ την ταξιδιωτική μου ιστορία!Στο βιετνάμ τον τελευταίο μήνα γίνεται χαμός με το παρακάτω τραγούδι/video clip. Είναι μία σύγχρονη μίξη k-pop στυλ με την παραδοσιακή μουσική της πιο "παραδοσιακής" περιοχής του βορρά ξεκινώντας περίπου μία ώρα βόρειoανατολικά από το hanoi. Η περιοχή σήμερα είναι πολύ εκβιομηχανισμένη (με την κακή έννοια) και περιλαμβάνει δύο επαρχίες και τρεις μεγάλες πόλεις, μία από τις οποίες είναι η Bắc Ninh.
Οι συμμετέχοντες στο βίντεοκλιπ λένε ότι είναι ερασιτέχνες της περιοχής και τους πήρε βδομάδες να το γυρίσουν γιατί δε μπορούσαν να τους κάνουν να συντονιστούν
Στο youtube υπάρχουν μερικά ντοκιμαντέρ για το quan họ (το παραδοσιακό είδος μουσικής/τραγουδιού) και ένα της unesco με πολλές εικόνες και παραδόσεις της περιοχής, αν υπάρχει κάποιος πολύ ορεξάτος να το δει γιατί είναι μεγάλο.
Όποιος θέλει οποιαδήποτε πληροφορία, ευχαρίστως να βοηθήσω!
Last edited by a moderator: