• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

tatooine

Member
Στα κουπόνια της Aegean bonus visa για fast track γράφει ποια αεροδρόμια έχουν fast track λωρίδα και δεν συμπεριλαμβάνεται της Θεσσαλονίκης.

Πριν λίγες μέρες που είχα πτήση χρησιμοποιήσα τα κουπόνια αυτά για την πτήση μας απο SKG, κυρίως γιατί δεν μπορώ να τα δώσω κάπου και εληγαν, και είδα ότι υπάρχει λωρίδα fast track (δεν είχα προσέξει μέχρι τώρα αν υπήρχε τέτοια λωρίδα και απο πότε, ούτε να το έχει αναφέρει κάποιος εδώ), στην οποία έδειξα τα εισιτήρια μας στην υπάλληλο εκεί και μου είπε ότι μπορούμε να περάσουμε κανονικά.
Χρόνια τώρα. Στην αρχή ήταν η πρώτη λωρίδα μπαίνοντας στον έλεγχο. Τώρα είναι η τελευταία τέρμα αριστερά. Ακόμα και κόσμο να έχει αν δείξεις το φάστ Τρακ σε περνάνε μπροστά απο όλους, σε περίπτωση που υπάρχει κόσμος εκεί χωρίς γρήγορη διέλευση.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Χρόνια τώρα. Στην αρχή ήταν η πρώτη λωρίδα μπαίνοντας στον έλεγχο. Τώρα είναι η τελευταία τέρμα αριστερά. Ακόμα και κόσμο να έχει αν δείξεις το φάστ Τρακ σε περνάνε μπροστά απο όλους, σε περίπτωση που υπάρχει κόσμος εκεί χωρίς γρήγορη διέλευση.
Μόνο που στα κουπόνια γράφει οτι η υπηρεσία fast track είναι για συγκεκριμένα αεροδρόμια και μέσα σε αυτά δεν είναι της Θεσσαλονίκης.

George V

Member
Μόνο που στα κουπόνια γράφει οτι η υπηρεσία fast track είναι για συγκεκριμένα αεροδρόμια και μέσα σε αυτά δεν είναι της Θεσσαλονίκης.
Εγώ εχω βάλει τέτοιο κουπόνι ακόμα και για το αεροδρόμιο των Χανίων..

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εγώ εχω βάλει τέτοιο κουπόνι ακόμα και για το αεροδρόμιο των Χανίων..
Και πολύ καλά κάνετε όσοι το κάνετε. Εγώ δεν το γνώριζα και δεν θυμάμαι να είχα διαβάσει πουθενά απο κάποιον οτι μπορεί να γίνει σε αεροδρόμια εκτός αυτών που αναγράφονται στο κουπόνι. Δοκιμή έκανα καθώς δεν είχα να χάσω τίποτα.

George V

Member
Και πολύ καλά κάνετε όσοι το κάνετε. Εγώ δεν το γνώριζα και δεν θυμάμαι να είχα διαβάσει πουθενά απο κάποιον οτι μπορεί να γίνει σε αεροδρόμια εκτός αυτών που αναγράφονται στο κουπόνι. Δοκιμή έκανα καθώς δεν είχα να χάσω τίποτα.
Το προσθετει στο boarding pass. Αν εχει το αεροδρομιο, θα σε περασει.

Ppetran

Member
Από οποία τράπεζα ενεργοποιήσεις τελευταία το iris, εκεί θα πηγαίνουν όταν στείλεις από άλλη τράπεζα. Ακόμα και από δικό σου λογαριασμό.
Ποιό είναι το μέγιστο ποσό ανά ημέρα/ ανά μεταφορά που μπορεί να γίνει μέσω iris?

George V

Member
Ποιό είναι το μέγιστο ποσό ανά ημέρα/ ανά μεταφορά που μπορεί να γίνει μέσω iris?
Κανονικά 500 και στα όρια που εχω δει 500 λεει. Αλλά για κάποιο λόγο πάνω απο 301 μου λέει ότι εχω υπερβεί το ημερήσιο όριο..
Δε ξέρω τι έχουν κάνει. Κανονικά πρέπει να τους πάρω τηλ. Αλλά βαριέμαι..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.996
Μέλη
39.702
Νεότερο μέλος
Νώντας Χατζόπουλο

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom