erodios
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στα φεγγάρια μου
Πανέμορφο το Κούσκο! Χαλάλι τα ζητήματα του υψομέτρου!
Χαλάλι δε λες τίποτα!Πανέμορφο το Κούσκο! Χαλάλι τα ζητήματα του υψομέτρου!
- Νίκο πρέπει να κάνουμε μια μικρή στάση, δε μπορώ να κάνω βήμα, ευκαιρία ν’ ανεβούμε μέχρι την πάμπ μιας και είμαστε ήδη στην Plaza de Armas αν και είναι νωρίς
- Αχ τι κρίμα, δε θέλω
story of my life....μονίμως με ένα τραυματισμένο ποδάρι ασχολούμαιΚάπου εκεί ήταν που ένιωσα έναν οξύ πόνο στο δεξί προσαγωγό, ενθύμιο που κουβαλάω πάνω μου απ’ το 2019,
Ε λοιπον για καλο δεν πηγες το 2020… να δεις που δεν θα μπορουσες να περπατησεις λογω του (τοτε πιο προσφατου) τραυματισμου
Το μεγαλύτερο λούκι το πέρασα το 2019 στην Κρακοβία, όπου μου 'ρθε να κάνω ταξίδι εν μέσω θεραπειών και ζορίστηκα πάρα πολύ. Από τότε και μετά με θυμάται όποτε τύχει, ιδιαίτερα όμως στις εκδρομές που κάνω υπερπροσπάθεια στο περπάτημα, με το κλίμα κάθε τόπου να παίζει το ρόλο του σ' αυτό. Το ίδιο είχε συμβεί και στη Μάλτα, ευτυχώς περιστασιακά πλέον όπως και στο Περού. Ύπουλος τραυματισμός οι προσαγωγοί...story of my life....μονίμως με ένα τραυματισμένο ποδάρι ασχολούμαι
Τύχη βουνό που περνούσαμε από μια φιλόξενη παμπ εκείνη την ώρα, μη συζητάς!
Σ΄ ευχαριστώ Εύα, έχουν και ανθρωπογεωγραφία οι Άνδεις, είναι δεδομένο!ασύλληπτες εικόνες Γιάννη, τα τοπία, οι άνθρωποι, όλα!
Έκλαψα! Δηλαδή πως τρως γρασίδι κατά λάθος;μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια που έτρωγα γρασίδι κατά λάθος, μιλάμε για σίχαμα)
Άμα είσαι χαζό παιδί-χαρά γεμάτο στο χωριό όλα γίνονται, και πέτρες τρως, όχι μόνο γρασίδι.Έκλαψα! Δηλαδή πως τρως γρασίδι κατά λάθος;
Ανεβαίνει το επίπεδο απότομα!Κατά τ άλλα Περού, Άρης κ Sepultura....τρελαίνομαι
εγώ ένιωσα σαν να τρώω χώμα. Μου το κέρασε ένας οδηγός και ντρεπόμουν να το φτύσω. Πραγματικά απαίσιο.Για την ιστορία το μάσημα ήταν μια αηδία και μισή (μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια που έτρωγα γρασίδι κατά λάθος, μιλάμε για σίχαμα)
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι λες το te piteado. Το όνομα παραπέμπει σε τσάι αλλά δεν είναι. Είναι pisco ζεστό με φρούτα. Κάτι σαν το gluhwein αλλά πολύ πιο νόστιμο για τα γούστα μου. Χρησιμοποιούν εξωτικά φρούτα.Μας έκανε εντύπωση ένα ποτό που τιμούσαν όλοι οι ντόπιοι, κάτι σαν τσάι προφανώς με αλκοόλ
Joder! Σίγουρα δεν πήγα! Είχα απογοητευτεί με τη νυχτερινή ζωή στο Κουσκο. Μακάρι να είχα πετύχει κάτι τέτοιο.Το live ξεκίνησε και μόνο ροκ δεν ήταν, αλλά metal, ατόφιο και καθαρό Thrash, κάτι που μ’ έκανε να μνημονεύσω τον @Señor_Nada για άλλη μια φορά στην εκδρομή, παρόλο που δε θυμόμουν αν έγραψε ή όχι για τέτοιο μπαρ στη δική του περιγραφή για τη χώρα