gt13

Member
Για το Σβετι Στεφαν συμφωνω για το κομματι της θαλασσας,γιατι σαν μερος ωραιο,σταματας,παρκαρεις τραβας τις φωτογραφιες σου και φευγεις
Για την Μπουντβα,περαν του Mogren beach,το υπολοιπο κομματι ειναι αρκετα τουριστικο και αυτο,με αρκετα μετρια νερα.
Έτσι είναι. Γενικά τά νερά στο Μαυροβούνιο δεν είναι συγκρίσιμα με την Ελλάδα. Τα τοπία όμορφα, αν κ με το ρυθμό που χτίζονται όλα, δεν ξέρω τί θα μείνει στο τέλος. Μιλάμε για μεγαθήρια, ειδικά γύρω από Μπούντβα

patsman

Member
Από Μόκρα Γκόρα τα σύνορα με Βοσνία είναι πολύ κοντά. Προτιμήστε να τα περάσετε πρωί και δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Κάντε και μια στάση στο Βίσεγκραντ για να θαυμάσετε το ιστορικό γεφύρι του Δρίνου. Σαράγεβο μαγικό, βρίσκομαι τώρα για επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Θα ηθελα να ρωτησω εαν σε γενικες γραμμες δεχονται καρτα σε αυτες τις χωρες.
Ηδη τα καταλυμματα μου εστειλαν μηνυμα για πληρωμη μονο με μετρητα.
Επισης, για το κινητο θα χρειαστει να αγοραζω καποια καρτα τοπικη σε καθε μερος?

IrisAthens

Member
Έχω κάνει μια κράτηση με δωρεάν ακύρωση. Εννοειται η πιο ακριβη διαμονη σε αυτο το πλάνο, αλλά αν ειναι υπερβολικός ο κόσμος αναρωτιέμαι αν οντως αξιζει
Εγώ θα το άφηνα για τον μήνα Αυγουστο.
Βέβαια ίσως είναι από αυτές τις καταστάσεις που αν δεν τις ζήσεις δεν το πιστεύεις...
Ήμουν πέρσι και το διήμερο τελικά έγινε κάποιες ώρες και δρόμο!
Δεν αντεχότανε.
Δεν ήμασταν οι μόνοι που νιώσαμε έτσι. Σαν να βρισκόμασταν σε ένα άψυχο κέντρο αναψυχής.

Ρωτανε cash or card σχεδον παντου.
Για το κινητο,εμεις οποτε παμε με 7-8 ευρω τη μερα εχουμε τις παροχες του πακετου μας κανονικα,για cosmote μιλαω.

cosafiv

Member
Επισης, για το κινητο θα χρειαστει να αγοραζω καποια καρτα τοπικη σε καθε μερος?
σε γενικες γραμμες , δεχονται καρτα. Επειδη το ρομινγκ ειναι πανακριβο στα βαλκανια, σε χωρες εκτος ΕΟΚ, εγω εχω κοσμοκαρτα και πληκτρολογω στο 1330,με κοστος 8 ευρ, ΤΤΑ100 και εχω , για μια εβδομαδα 100 λεπτα προς ολους και 100 μηνυματα... και με αυτο κανω την δουλεια μου, καθως παντου βρισκω ιντερνετ σε μαγαζια

Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Πέρυσι Αλβανία και Βοσνία δεν δέχονταν κάρτα εκεί που πήγαμε εμείς. Οπότε καλό θα είναι να έχεις μετρητά. Κάρτα sim δεν αγοράσαμε πουθενά. Είχαμε κατεβάσει τους χάρτες στο κινητό για τη διαδρομή και μετά όπου είχε wifi κάναμε τη δουλειά μας. Στη Βοσνία σε ένα κατάλυμα που μείναμε στην ύπαιθρο μόνο, κυριολεκτικά πίσω μας δάσος, μας έδωσαν κάρτα sim από το δωμάτιο που είχαμε κλείσει.

gt13

Member
Εμείς αγοράσαμε από Σερβία. Από κατάστημα. Της εταιρείας yetel. 12 ευρώ για ένα μήνα 3,5gb πακέτο για όλα τά δυτικά Βαλκάνια πλην Κροατίας που πιάνει το ελληνικό λόγω ΕΕ

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.989
Μέλη
39.695
Νεότερο μέλος
Vicky28

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα