MVSylvia
Member
Την κατανοω την αποψη σου αλλα σκεφου οτι σε παραστασεις, βιβλια, τηλεοπτικα σοου επιλεγεις τι βλεπεις οποτε επιλεγεις να δεις τη σατυρα. Κ επιβαλλεται να γινεται κριτικη οταν η θρησκεια μεσω της εφαρμογης της σε κοινωνικα συνολα περιοριζει, σκοτωνει, κανει πλυση εγκεφαλου κτλ.Είμαι 101% άθρησκος αλλά δε θέλω να κριτικάρω ή σατιρισω οτιδήποτε θρησκευτικό γιατί για τον διπλανό μου μπορεί να είναι ιερό. Τέλος πάντων όμως, όπως νιώθει κανείς. Αν τώρα ο καλλιτεχνικός διευθυντής που εννοείται επραξε εκ του ασφαλούς, τολμούσε να σατιρίσει το Ισλάμ, πολύ φοβάμαι ότι με την τελετή έναρξης θα είχαμε ταυτόχρονα και τελετή λήξης..
Ενω σε μια μεγαλη παγκοσμια εκδηλωση που το βλεπει ενα μεγαλο ποσοστο του ανθρωπινου πληθυσμου χωρις να ξερει τι θα δει κ καλως ή κακως η πλειοψηφια ειναι θρησκευομενη, γιατι να πας να μπλεξεις με συμβολα; Για να προκαλεσεις κ μονο. Και υστερα ταχα μου να λες οτι το εκανες για την ενοτητα λες κ δεν υπαρχουν αλλοι τροποι.
Ε ναι προφανως κ εκει που τον επαιρνε εκανε τη σατυρα ή whatever ηταν αυτη η βλακεια χρησιμοποιωντας εναν πινακα οροσημο στην τεχνη. Σιγα μην τολμουσε να κανει κατι αντιστοιχο με τους ιδιους περφορμερ γυρω απο ενα αντιγραφο του βραχου της μεκκας ας πουμε.