• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Προβλημα με booking

Maria Valta

New Member
"Τα χρήματα τα έδωσα με ένα εξωτερικό λινκ" Πως δηλαδή;
Γειά σου!! Το booking έλαβε την κάρτα μου αρχικά ως εγγύηση και έπειτα έπρεπε εγώ να πληρώσω προσωπικά τον κάτοχο μέσω sumup pay, ένα λινκ που έστειλε στο τσατ μας στην πλατφόρμα της εφαρμογής για να διεξαχθεί η πληρωμή.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Γειά σου!! Το booking έλαβε την κάρτα μου αρχικά ως εγγύηση και έπειτα έπρεπε εγώ να πληρώσω προσωπικά τον κάτοχο μέσω sumup pay, ένα λινκ που έστειλε στο τσατ μας στην πλατφόρμα της εφαρμογής για να διεξαχθεί η πληρωμή.
Δεν μου εχει τυχει ποτέ κάτι τέτοιο. Συνηθως πληρώνω μέσω bookink ή μετρητά επί τόπου στο κατάλυμα.

2111210051 πάρε τηλέφωνο γραφεία Αθήνας.

arabickostas

Member
Καλησπέρα Μαρία. Αρχικά προσπάθησε να ηρεμήσεις, μιας και θα βρεις άκρη εφόσον η ιστορία είναι όπως την περιγράφεις, απλά είναι θέμα να συγχρονιστουν όλες οι πλευρές.

Είσαι σίγουρη ότι η εξυπηρέτηση πελατών της booking κατάλαβε ακριβώς τι έχει συμβεί; Γιατί σύμφωνα μ αυτό που γράφεις, ο κάτοχος ακυρωσε όχι εσύ άρα είναι δεδομένο ότι δικαιούσαι επιστροφή χρημάτων.

Επίσης είμαστε σίγουροι ότι ο τρόπος πληρωμής είναι μέσω της booking και δεν ειναι κάποια απατεωνια; Θέλω να πω μήπως έκανες πληρωμή μέσω Λίνκ που δεν ειναι από το κατάλυμα/booking ? Πάρε ένα τηλ όπως σου έδωσαν να είσαι βέβαιη ότι εχουν κατανοήσει το πρόβλημα. Στην περίπτωση που η booking δεν εχει ιδέα και προκειται για απατεωνια μίλησε με τη τράπεζα σου.

Last edited:

AlexFocus

Member
Και δε με χαλασε καθολου. Τελικα μου προταθηκε λιγα μετρα πιο κατω απο εκει που ειχα κλεισει αρχικα (κοντα στην Piazza del popolo), αφου ειχα αρνηθει πρωτα μια προσφορα τους που ηταν πολυ εξω απο το κεντρο, με την διολου ευκαταφρονητη διαφορα στην τιμη των €877,93 με συνεπεια να βρεθω σε ενα deluxe 2κλινο.Τη διαφορα τη χρεωθηκα εγω αλλα οταν γυρισω Ελλαδα θα μου την επιστρεψουν. Ουδεν κακο αμιγες καλου🤡

υγ: η ολη μου εμπειρια απο την booking ΑΡΙΣΤΗ!!!
Ολα καλως τελικα με τη booking. Μου επεστραφη το ποσο των €912,93 (=€877,93/διαφορα τιμης + €35/φορος που πληρωσα κατα την αφιξη μου στο καταλυμα ο οποιος απο οτι καταλαβα οταν επεστρεψα στην Ελλαδα και μιλησα ξανα με τη booking δεν επρεπε να μου ζητηθει να τον πληρωσω .... εγω βεβαιως επειδη κατι καταλαβα οτι δεν πηγαινε καλα αλλα εκεινη την ωρα αντε να βρεις ακρη με τον φρατελο κρατησα την αποδειξη και εφυγε με email στη booking για τα περαιτερω) μεσω του πορτοφολιου μου στο app της booking και μετα μεταφορα στο λογαριασμο μου στην ΕΤΕ. Να ευχαριστησω για αλλη μια φορα τον @connosp για το τηλεφωνο.

AlexFocus

Member
Ετσι πληρωσα και εγω το καταλυμα μου το οποιο μετα ακυρωθηκε και εγιναν ολα αυτα που περιγραφω παραπανω. Μου ηρθε sms με θεμα SumUp και αφου μπηκα στο λινκ πληρωσα. Οποτε ολα ειναι νομιμα.

Μάγδα

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία- Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Έχω κλείσει μέσω booking δύο δωμάτια για τις 22 Απριλίου σε ξενοδοχείο στη Κρακοβία με δωρεάν ακύρωση την ίδια μέρα και πληρωμή στο κατάλυμα. Σήμερα δέσμευσαν στην πιστωτική που έδωσα στην booking ως εγγύηση το πρώτο βράδυ και από τα δύο δωμάτια στο τοπικό νόμισμα. Ερώτηση: Εγώ ήθελα να πληρώσω με revolut στο κατάλυμα σε σλότυ που ήδη έχω αλλάξει. Θα μπορέσω να το κάνω; Θα αποδεσμευτούν τα χρήματα μου ή θα έχω χρεώσεις; Δεν μου έχει ξανατύχει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

maria91

Member
Έχω κλείσει μέσω booking δύο δωμάτια για τις 22 Απριλίου σε ξενοδοχείο στη Κρακοβία με δωρεάν ακύρωση την ίδια μέρα και πληρωμή στο κατάλυμα. Σήμερα δέσμευσαν στην πιστωτική που έδωσα στην booking ως εγγύηση το πρώτο βράδυ και από τα δύο δωμάτια στο τοπικό νόμισμα. Ερώτηση: Εγώ ήθελα να πληρώσω με revolut στο κατάλυμα σε σλότυ που ήδη έχω αλλάξει. Θα μπορέσω να το κάνω; Θα αποδεσμευτούν τα χρήματα μου ή θα έχω χρεώσεις; Δεν μου έχει ξανατύχει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Και γιατι δε βαλατε την ρεβολουτ εξαρχης????προφανως κ θα σας κρατησουν το ενα βραδυ κ θα πληρωσετε τα υπολοιπα οταν ερθει η επομενη πληρωμη ή στο καταλυμα οταν πατε

Μάγδα

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία- Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Και γιατι δε βαλατε την ρεβολουτ εξαρχης????προφανως κ θα σας κρατησουν το ενα βραδυ κ θα πληρωσετε τα υπολοιπα οταν ερθει η επομενη πληρωμη ή στο καταλυμα οταν πατε
Μπορώ να βάλω τη Revolut στο booking? Δεν χρειάζεται πιστωτική κάρτα ως εγγύηση κράτησης; Υποτίθεται ότι θα πληρώναμε στο κατάλυμα. Να σε χρεώνει το πρώτο βράδυ αν δεν κάνω λάθος είναι μόνο για not show ή ακύρωση μετά από την ημερομηνία ακύρωσης. Βέβαια τυπικά δεν με χρέωσαν, δέσμευσαν χρήματα. Έχει τύχει σε κανέναν;

maria91

Member
Μπορώ να βάλω τη Revolut στο booking? Δεν χρειάζεται πιστωτική κάρτα ως εγγύηση κράτησης; Υποτίθεται ότι θα πληρώναμε στο κατάλυμα. Να σε χρεώνει το πρώτο βράδυ αν δεν κάνω λάθος είναι μόνο για not show ή ακύρωση μετά από την ημερομηνία ακύρωσης. Βέβαια τυπικά δεν με χρέωσαν, δέσμευσαν χρήματα. Έχει τύχει σε κανέναν;
Προφανως κ μπορεις..αν σ εχει χρεωσει καποιο ποσο λογικα θα πληρωσεις το υπολοιπο στο ξενοδοχειο οταν φτασεις ωστοσο ειναι πιο απλο να ρωτησεις με μυνημα μεσω booking το καταλυμα να σου πει την πολιτικη του κ πως θελει τη πληρωμη του απο το να ρωτας εδω μεσα γιατι το καθε καταλυμα εχει διαφορετικη πολιτικη...κ μενα εχει τυχει να κλεισω δωματιο με πληρωμη μονο με μετρητα στο καταλυμα κ τελικα να μου χρεωνουν ολο το ποσο απο τη καρτα κ να μη θελουν τελικα πληρωμη με μετρητα...ειναι αναλογα το καταλυμα σου μαζι τους μιλα

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη Revolut κανονικά, αλλά επειδή είναι χρεωστική κάρτα φροντιζε να βάζεις στο λογαριασμό, τουλάχιστον ένα μήνα πριν, τα χρήματα που αντιστοιχούν στη κράτηση, σε περίπτωση που το κατάλυμα θελήσει να κάνει αυτό που έκανε σε εσένα. Αν δει οτι δεν έχεις χρήματα μπορεί να ακυρώσει τη κράτηση.

Μου έχουν δεσμεύσει όπως και σε σένα το πρώτο βράδυ πριν έρθει ο χρόνος της διαμονής μου και όταν ήμουν εκεί το κατάλυμα αποδέσμευσε το ποσό που είχε δεσμεύσει και μου χρέωσε κανονικά όλο το ποσό της κράτησης. Μπορεί όμως το κατάλυμα να δεσμεύσει το ποσό της πρώτης βραδιάς, να το χρεώσει όταν λήξει η περίοδος ακύρωσης και να πληρώσεις μετά το ποσό που υπολείπεται όταν φτάσεις εκεί.

Συνήθως στην επιβεβαίωση της κράτησης αναφέρει ποια πολιτική πληρωμής έχει το κατάλυμα για τους πελάτες του. Μπορείς να μπεις και να το δεις.

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Με τις χρεωστικές, γενικά με τις χρεωστικές, το δεσμευμένο πόσο σού το επιστρέφει η τράπεζα καμιά τριανταριά εργάσιμες αφού τα αποδεσμεύσει το ξενοδοχείο (ενώ στις πιστωτικές σε είκοσι ημερολογιακές ή λιγότερο). Δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην σε χρεώνουν το ποσό που έχουν ήδη δεσμεύσει, αλλά να πληρώνεις στο ξενοδοχείο και να υφίστασαι την κράτηση των δεσμευμένων για τόσες μέρες. Επειδή μου είχε τύχει αρκετές φορές να δεσμεύεται (ορθώς) ολόκληρο το ποσό και να πληρώνω από την αρχή εκεί, με χρεωστική επιλέγω "πληρωμή τώρα", με δυνατότητα ακύρωσης ή αλλαγής ημερομηνίας διαμονής.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.999
Μέλη
39.707
Νεότερο μέλος
minagouvra

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom