Señor_Nada
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Άβυσσος
Σ'ευχαριστώ για την αναλυτική περιγραφή σου. Εκτός απροόπτου θα πάω το καλοκαίρι κι απ'ότι βλέπω δε θα χρειαστώ ταξιδιωτικό οδηγό!
Χαίρομαι που θα πάς! Εύχομαι να περάσεις πολύ όμορφαΕκτός απροόπτου θα πάω το καλοκαίρι κι απ'ότι βλέπω δε θα χρειαστώ ταξιδιωτικό οδηγό!
Και εγώ χάρηκα φίλε μου, που γνώρισα εσένα και την όμορφη οικογένεια σου!Διάβασα τα 2 πρώτα ποστ σου. Τα υπόλοιπα αύριο. Ο ενθουσιασμός σου φαίνεται τόσο έντονα από τον τρόπο που γράφεις. Πολύ χάρηκα που γνωριστήκαμε σήμερα και ειδικά που ταξιδεύουμε με παρόμοιο τρόπο.
Ο κάπτα Τζακ Σπάρρου???Τους επόμενους τάφους τους είδαμε μόνοι μας. Ο ξεναγός μας, μας είπε να προσέχουμε τα φίδια και να μην βγαίνουμε από το μονοπάτι που είναι χαραγμένο στον αρχαιολογικό χώρο.
View attachment 257025
Χα, χα! Καταλαβαίνω πως είναι λίγο καλύτερα στο στρατό απ' ότι φανταζόσουν. Χαίρομαι.Μη νομιζεις οτι επειδη πηγα στρατο σε ξεχασα χεχε, εμπαινα περιστασιακα...τωρα εχω αδεια ορκομωσιας κ την διαβασα ολη την ιστορια!
Ούτε εγώ σε ξεχνώ και εύχομαι να είσαι πάντα καλάΜη νομιζεις οτι επειδη πηγα στρατο σε ξεχασα χεχε,
Σε αυτή τη χώρα...πάρα πολύ!!!ποοοοοοση αρχαιολογια χωραει σε 1 χωρα
Ούτε τα μισά του μισού δεν είδαμε (δυστυχώς)....οι 16 μέρες είναι πολύ λίγες για να δείς το Περού, τουλάχιστον έτσι όπως ήθελα εγώ να το δωπρεπει να τα ειδατε ολα
ααααιντε