• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Το καλοκαίρι πλησιάζει! Που πάμε ?

alma

Member
Θέλω να κάνω τουρ αναφη, ιό, κιμωλο, Σίφνο. Δεν μπορώ να ξέρω πως θα βολεύουν τα δρομολόγια... πότε βγαίνουν τα καλοκαιρινά, ξέρει κανείς?
Θυμάμαι πως η Ίος ήταν εύκολα συνδιάσιμη με Φολέγανδρο, η Κίμωλος με Μήλο κλπ...Δεν ήταν όλες οι Κυκλάδες εύκολα συνδιάσιμες μεταξύ τους, ειδικά αν είχε κανείς μικρή ευελιξία στις ημερομηνίες. Αν έχεις μεγάλη ευελιξία, κάτι γίνεται..

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πόσο γελοίο το άρθρο! Ποιά είναι η εταιρεία Tera Jet οεο? :bleh: :rolleyes: Για την ιστορία, η εταιρεία, δημοσιογραφίσκοι της πλάκας, ονομάζεται Seajets
Το αγωνιώδες κάθε χρόνο τέτοια εποχή άρθρο με τον πιασάρικο τίτλο «ποια νησιά θα συνδέει», λες και 'χουμε πολλά εδώ τριγύρω. Την Κάσο και την Κάρπαθο, γελοίοι... :haha:

annoula

Member
Πόσο γελοίο το άρθρο! Ποιά είναι η εταιρεία Tera Jet οεο? :bleh: :rolleyes: Για την ιστορία, η εταιρεία, δημοσιογραφίσκοι της πλάκας, ονομάζεται Seajets
Καλά ας μπει το δρομολόγιο και ας το κάνει οποια εταιρία θέλει

fani b

Member
Για νησια πολυ δυσκολο φαινεται οι τιμες ειναι εξωφρενικες ,δεν τα δινω τοσα.Υπαρχει μια εναλλακτικη να παω προς Πελοποννησο φετος και συγκεκριμενα στη Μανη ,Λιμενι ,Αεροπολη και ολα τα περιξ ή προς Πυλο .
Ετσι κι αλλιως θελω να μαζεψω χρηματα και δυναμεις γιατι ετοιμαζω Σεπτεμβρη ταξιδι υπερπαραγωγη Ανδαλουσια 10 ολοκληρες μερες και ισως αν μου βγαινει παραπανω μερες , βαλω και μια πινελια και περασω και απεναντι βορειο Μαροκο, μπλε πολη Chefchaouen και ισως και ολιγον Φεζ.Stay tuned!
φανταστικη ιδέα!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.996
Μέλη
39.701
Νεότερο μέλος
Νώντας Χατζόπουλο

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα