• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Aegean Airlines Ακυρώσεις, αλλαγές, voucher, επιστροφή χρημάτων

pan82

Member
ξέρετε μήπως αν η εταιρεια μπορει να ακυρώσει ακομα και την προηγουμενη ημερα, μια πτηση;

δεν αναφερομαι σε ασταθμητους, σε ακραίους παράγοντες αλλά επειδη π.χ. δεν εχει ζητηση η συγκεκριμένη πτήση/ο συγκεκριμένος προορισμός.
Καλά η εταιρία οπότε θέλει μπορεί να ακυρώσει μια πτήση. Ανάλογα το πότε δίνει και τις αντίστοιχες αποζημίωσεις οπότε συνήθως δε το κάνει τόσο τελευταία στιγμή αλλά τουλάχιστον 2+ βδομάδες πρίν

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Η αγαπητή ετζίαν μου έστειλε μόλις τρεις ώρες πριν να με ενημερώσει ότι η πτήση επιστροφής για Αθήνα απόψε το βράδυ ακυρώθηκε λόγω της απεργίας. Από τότε παλεύω να βγάλω γραμμή, το έχει καταφέρει κανείς; Ή παίρνουμε όλοι μαζί και έχει πέσει το σύστημα

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Η αγαπητή ετζίαν μου έστειλε μόλις τρεις ώρες πριν να με ενημερώσει ότι η πτήση επιστροφής για Αθήνα απόψε το βράδυ ακυρώθηκε λόγω της απεργίας. Από τότε παλεύω να βγάλω γραμμή, το έχει καταφέρει κανείς; Ή παίρνουμε όλοι μαζί και έχει πέσει το σύστημα
Η θεια μου είναι στην ίδια μοίρα. Πιάσανε γραμμή μετά από καμία ώρα. Ωστόσο η λύση που τους δόθηκε είναι «αποζημίωση για τα χρήματα της πτήσης ή επιστροφή σε δυο μέρες» 😡

jimp

Member
Από το πρωί " ο αριθμός δεν είναι διαθέσιμος".

Οκ όταν δεν γίνεται τίποτα βρίσκω γραμμή σε 5 λεπτά, τώρα ούτε σε αναμονή;

maria91

Member
Από το πρωί " ο αριθμός δεν είναι διαθέσιμος".

Οκ όταν δεν γίνεται τίποτα βρίσκω γραμμή σε 5 λεπτά, τώρα ούτε σε αναμονή;
Το ποσοστο των πτησεων που ακυρωνονται λογω απεργιας ειναι τεραστιο,το ιδιο ακριβως επαθα εγω για την απεργια της 28/2...καλεστε ξημερωματα μπας κ πιασετε γραμμη..ιδανικα απο τις 3 το ξημερωμα ως τις 5 το πρωι απαντανε αμεσα!

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Εγώ κατάφερα να βγάλω γραμμή μετά από κάνα δίωρο προσπαθειών, το θέμα είναι μετά αν και πότε θα βρεις διαθέσιμο εισιτήριο.

nick07

Member
Η θεια μου είναι στην ίδια μοίρα. Πιάσανε γραμμή μετά από καμία ώρα. Ωστόσο η λύση που τους δόθηκε είναι «αποζημίωση για τα χρήματα της πτήσης ή επιστροφή σε δυο μέρες» 😡
Αν δεχθεις επιστροφη της αξιας του ναυλου το πιθανοτερο ειναι τελευταια στιγμη να κλεισεις ακριβοτερο και προφανως δεν δικαιουσαι αλλη αποζημιωση. Αν σου κλεισουν αλλο μετα απο 2 μερες υποχρεουνται συμφωνα με την ευρωπαικη νομοθεσια να καλυψουν φαγητα και διαμονη αρκει να ειναι νορμαλ εξοδα και απαραιτητα για διαβιωση. Οποτε αναγκαστικα με την επομενη διαθεσιμη.. Απλα ισως υπαρχει κ επιλογη με αλλη αεροπορικη νωριτερα που πολλες φορες δεν τη δινουν καν.

George V

Member
Περυσι 28 που ειχε απεργια την στιγμη που ακουσα για την απεργια πηρα τηλ δεν ηξεραν κατι και 2 μερες πριν ξανα πηρα και μου αλλαξαν για την επομενη μερα. Αν περιμενα τελευταια στιγμη. Ουτε γραμμη θα εβγαζα αλλα ουτε θεση θα εβρισκα..

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Η Aegean εδώ και 5 μέρες έδινε τη δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίου χωρίς καμία χρέωση. Άλλαξα τα εισιτήρια για την μητέρα μου, μεσα σε 5 λεπτά. Τώρα που έχει πέσει όλος ο κόσμος, υπομονή....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.996
Μέλη
39.699
Νεότερο μέλος
GIANNIS PNT

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα