Triplover
Member
Από τις κορυφαίες εισαγωγές ιστοριών στο φορουμ από μια ταλαντούχα συγγραφέα. Περιμένουμε με ανυπομονησία την συνέχεια. Δώσε πόνο.
Με τιμάει αυτό που λές καλέ μου φίλε, αλλά νομίζω οτι είσαι λίγο υπερβολικός... κόψε κάτι, γιατί στο τέλος θα με πάρουν με τις πέτρεςΑπό τις κορυφαίες εισαγωγές ιστοριών στο φορουμ από μια ταλαντούχα συγγραφέα. Περιμένουμε με ανυπομονησία την συνέχεια. Δώσε πόνο.
Με συγκινείς πολύ, σε ευχαριστώ!!! Θα το κάνω, το υπόσχομαι στον εαυτό μου κ σε εσένα! Στις 16 φεύγω για Μόναχο, κ με το που γυρίσω αρχές στρατό! Αχ πως θα σε διαβάσω απορω δε θα προλαβω.. Προχωωωρα κ θέλω κ άλλες πολλές πολλές ιστορίες από σεναΕνα μεγάλο ποσοστό της απόφασης μου να ξεκινήσω αυτήν την ιστορία, οφείλεται σε εσένα!!!
Είμαι σίγουρη οτι θα κάνεις πράξη τα ταξίδια που ονειρεύεσαι
Απλά μου θύμισες τον εαυτό μου, στην ηλικία σουΜε συγκινείς πολύ, σε ευχαριστώ!!! Θα το κάνω, το υπόσχομαι στον εαυτό μου κ σε εσένα! Στις 16 φεύγω για Μόναχο, κ με το που γυρίσω αρχές στρατό! Αχ πως θα σε διαβάσω απορω δε θα προλαβω.. Προχωωωρα κ θέλω κ άλλες πολλές πολλές ιστορίες από σενα
Σε ευχαριστώ Φένια μου!Τι όμορφη εισαγωγή! Αυτά τα κλικ του παρελθόντος για μένα έχουν τεράστια σημασία και προσπαθώ να πραγματοποιώ όλα μου τα απωθημένα!
Καλώς την Περουάνα μουυπεραγαπημενη! και λεω για να δω ποιος ξεκινησει ιστορια για περου!
τα συναισθηματα "δεν το πιστευω οτι ειμαι εγω πρεπει να ειναι καποιος αλλος" τα ενιωσα στην επιβιβαση για αγουας καλιεντες.
απανταω κι εγω που το εχω προσφατο. τα οργανωσα ολα μονη μου, 19 μερες 2500 το ατομο. πιστευω συντομα να γραψω κι εγω ιστοριαΤι τρυφερή γραφή! Ήθελα να ρωτήσω...πήγες υποθέτω, χωρίς γκρουπ. Πόσο ήταν πάνω-κάτω το μπάτζετ? Έτσι, για μια εικόνα...να ελπίζουμε ή όχι σε κάτι παρόμοιο....
Ευχαριστώ πολύ! Περιμένω και τη δική σου εμπειρία! Απ' ό,τι καταλαβαίνω, είτε με γκρουπ είτε όχι, γύρω στις 2500 χρειάζεται. Ήλπιζα τα μη οργανωμένα να ήταν φθηνότερα....απανταω κι εγω που το εχω προσφατο. τα οργανωσα ολα μονη μου, 19 μερες 2500 το ατομο. πιστευω συντομα να γραψω κι εγω ιστορια