jimp
Member
Πως την παλεύουν εκεί πέρα;Ειδικά τον χειμώνα.
Αγαπημένοι μου πιστοί αναγνώστες (σλουρπ), θα λείψω μερικές μέρες σε ένα επόμενο ταξιδάκι. Η συνέχεια της Ιστορίας, από Κυριακή/Δευτέρα. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω όμως ένα ακόμη κεφάλαιο σήμερα, έτσι για να σας κόψω πάνω στο καλύτερο
Τι να σου πω, περί ορέξεως... η κινητήρια πάντως δύναμη για τέτοιου είδους ταξίδια είναι συνήθως η περιέργεια για κάτι διαφορετικό, όχι η προσδοκία για το wow.Διάβασα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όλες τις λεπτομέρειες, είδα και τις φωτο , αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί θα ήθελε κάποιος να πάει σ'αυτό το κακάσχημο μέρος...για να δει τους παγετώνες? για να πει οτι πήγα εκεί που σχεδόν κανείς δεν πηγαίνει (και καλά κάνει)? και μάλιστα να ξοδέψει κι ένα σκασμό λεφτά???
Μπορεί να έχει πάει σχεδόν σε όλους τους συμβατικούς προορισμούς. Ή μπορεί να έχει άλλα γούστα. Εμένα ας πούμε δε μου αρέσουν καθόλου οι παραλίες, δεν καταλαβαίνω τι πάει να κάνει ο κόσμος εκεί, μου φαίνεται ακατανόητο μέσα στη ζέστη να είμαι κάτω από τον ήλιο, με αλάτια και άμμο στο σώμα μου, χειρότερο δεν έχει. Some like chocolate, other prefer vanilla.Διάβασα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όλες τις λεπτομέρειες, είδα και τις φωτο , αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί θα ήθελε κάποιος να πάει σ'αυτό το κακάσχημο μέρος...για να δει τους παγετώνες? για να πει οτι πήγα εκεί που σχεδόν κανείς δεν πηγαίνει (και καλά κάνει)? και μάλιστα να ξοδέψει κι ένα σκασμό λεφτά???
Έλα μια βόλτα Λάρισα να αλλάξεις γούστα...Με πλατάνια νε σκεπάζουν την παραλία.δε μου αρέσουν καθόλου οι παραλίες, δεν καταλαβαίνω τι πάει να κάνει ο κόσμος εκεί, μου φαίνεται ακατανόητο μέσα στη ζέστη να είμαι κάτω από τον ήλιο, με αλάτια και άμμο στο σώμα μου, χειρότερο δεν έχει. Some like chocolate, other prefer vanilla.