• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ιταλία Μιλάνο - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Καλημέρα σε όλους.
Μόλις κλείσαμε ένα τετραήμερο για Μιλάνο και φεύγουμε σε 10 μέρες. Το ξενοδοχείο μας ειναι πίσω απο το duomo ακριβώς.
Πού μποορω να πάω για ψωνια? Δε με ενδιαφέρουν οι αλυσιδες που έχουμε και Ελλάδα, ούτε τα luxury brands. Θέλω απλά να βρω Ιταλικές μάρκες σε τιμές όχι απλησίαστες.
Έχω δει τα εμπορικά που προτείνουν εδώ μέσα, αλλά επειδή πάμε για ξεκούραση και δε θέλουμε να μετακινηθούμε πολύ θα ήθελα κάτι εντός κέντρου.
Και κάτι τελευταίο. Διαβάζω εδώ μέσα ότι με τρένο για λίμνη Κόμο γίνεται χαμός από κόσμο. Ισχύει? Θέλουμε να πάμε μια μονοήμερη αλλά όχι να ταλαιπωρηθούμε. Μήπως είναι καλύτερο να νοικιάζαμε αμάξι για μία μέρα και να γυρίσουμε τη λίμνη, να έχουμε και την αυτονομία μας; Αξίζει;

Kαλησπέρα ,
η via torino που ειναι σε αποσταση αναπνοης απο το duomo ,θεωρειται δρομος γεματα με μαγαζια με προσιτες και casual ρουχα ,αντίστοιχα zara και marks and spenser ,funky buddhah αλλα δικα τους με ιταλικες μαρκες και σε πολυ καλυτερη ποιοτητα.Επισης εχει και πολυ street στυλ.
Εαν θες σε κατι σε εμπορικο αξιζει να επισκεφτεις το Rinascente στην πλατεια Duomo.Mπορει να εχει μεσα και τα Prada,Gucci κλπ κλπ ,που οι τιμες ζαλιζουν,αλλα δεν σημαινει οτι δεν θα βρεις και νορμαλ τιμες εαν πας στον οροφο με τις πιο προσιτες μαρκες.Εγω ειχα βρει ενα εξαιρετικο λινο πουκαμισο 30 ευρω,δεν θυμαμαι μαρκα γιατι ηταν ιταλικη,τα παντελονια ,t shirts πανω κατω τοσο .Galleria και Montenapoleone μονο για βολτα και window shopping.Eπισης τα ovs που νομιζω εχουν ανοιξει και εδω ειναι ιταλικη μαρκα με ρουχα οικονομικα αλλα σε εξαιρετικη ποιοτητα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.997
Μέλη
39.702
Νεότερο μέλος
Νώντας Χατζόπουλο

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom