• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ryanair Οδηγός : E Check In από την Ryanair

bebes

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σεβίλλη, Λισσαβόνα, Πόρτο
Ταξίδι-Όνειρο
Νοrd Kapp οδικως
Kaλημέρα στην παρέα.
Μπορώ να κάνω κράτηση αποσκευής στη ryan ΜΟΝΟ για μια διαδρομή;
Εχω κλεισει το ταξίδι, αποσκευες μικρες στο πηγαινελα, αλλά θελω να προσθεσω μια παραδοτέα μόνο για την επιστροφή.
Απο την εφαρμογη που μπήκα, δεν μου δινει δυνατότητα για μια διαδρομή, αλλά μονο για τις δυο.

Γνωρίζετε κάτι;:rolleyes:

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Καλημέρα! Γίνεται, ναι, εγω έτσι συνήθως το κάνω για να μην στριμώχνω τα πάντα στην επιστροφή σε ένα σακίδιο αλλά να έχω και ένα δεύτερο μικρότερο συνήθως μαζί μου για το περπατημα και τη βόλτα μεχρι να μπω αεροπλάνο στην επιστροφή... Δεν φαίνεται η επιλογή στη διαχείρηση της κράτησης; Και συνήθως το κάνω μέρες μετά την αρχική κρατηση θυμάμαι! Σκόπευα να το κάνω και τώρα που έχω μια πτήση για τον Ιούνιο! Θα μπω να δω... Στην εφαρμογή του κινητού που το κοιταξα μόλις δίνει την επιλογή να προσθέσεις αποσκευή σε μία από τις 2 πτήσεις.
Στιγμιότυπο οθόνης 2025-04-14 113342.png

bebes

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σεβίλλη, Λισσαβόνα, Πόρτο
Ταξίδι-Όνειρο
Νοrd Kapp οδικως
Καλημέρα! Γίνεται, ναι, εγω έτσι συνήθως το κάνω για να μην στριμώχνω τα πάντα στην επιστροφή σε ένα σακίδιο αλλά να έχω και ένα δεύτερο μικρότερο συνήθως μαζί μου για το περπατημα και τη βόλτα μεχρι να μπω αεροπλάνο στην επιστροφή... Δεν φαίνεται η επιλογή στη διαχείρηση της κράτησης; Και συνήθως το κάνω μέρες μετά την αρχική κρατηση θυμάμαι! Σκόπευα να το κάνω και τώρα που έχω μια πτήση για τον Ιούνιο! Θα μπω να δω... Στην εφαρμογή του κινητού που το κοιταξα μόλις δίνει την επιλογή να προσθέσεις αποσκευή σε μία από τις 2 πτήσεις.
View attachment 495276
σ'ευχαριστω πολύ.
Πίστευα οτι απο τον υπολογιστη θα ηταν πιο εύκολο, αλλά τελικα η εφαρμογή δινει πιο πολλές επιλογες (μετα την αναβάθμιση).
Τωρα μου δινει την επιλογη να αγορασω βαλιτσα για οποια πτηση θελω

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.997
Μέλη
39.702
Νεότερο μέλος
Νώντας Χατζόπουλο

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα